Şimdi Ara

Connect Tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Everst Model sm-2813 Kablosuz Maus var 2 sefer elektirik geldi giti Everst Müşteri hizmetlerini aradım Maustan ve pc den Connect Tuşuna Basmamı istediler Bu tuşlar nerdedir bilmiyorum Maus Sapa sağlam alalı 1 hafta oldu Sinyal Karışmış ola bilecegini söyledi ler bu düzeltile biliyormuş

Şimdiden yardımlarınız icin teşekür ederim .

• Farenin altında minik bir tuş olması lazım, aynı şekilde pcdeki parçadada olabilir(Pcdeki programda olabilrir). Görmemeniz biraz garip. Yinede olmazsa pilleri çıkarın, pcdeki parçayı çıkarın ve varsa programını kaldırıp yeniden kurun.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Amacım Post Kasmak deil de son 1 şey daha Mause de connect tuşu yok benimkinde Modeli Sm-2813 everest

Mausenin altına dokundugunda parmamı yaklaştırdıgımda tepki veriyor maus [yani yaşıyor]

Wireless maus Bide mausu takınca donanıma HID uyumlu fare diye diye yazıda cıkıyo Bence bunun sinyaleriyle alakalı birşey Mausu alalı 3-4 fün oldu pili biti yeni pil aldım taktım olmadı gitim bidaha pil aldım En kaliteli pilden Gene oynama yok Işık ı yanıyor parmamı getirince tepki veriyor

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Farenin altında minik bir tuş olması lazım, aynı şekilde pcdeki parçadada olabilir(Pcdeki programda olabilrir). Görmemeniz biraz garip. Yinede olmazsa pilleri çıkarın, pcdeki parçayı çıkarın ve varsa programını kaldırıp yeniden kurun.

Öncelikle Cevap verdiginiz icin Cok Teşekür Ederim

Mausu İyi ce baktım Maus da sadece sağtık sol tık var Ve alta Of on (acma kapama ) var

Kulandıgım Leptopta Sizin dediginizgibi ufak tuş bulamadım :( Ne yazıkki Leptop markası

exper - E5128
  • Bende logitech var onda tuşlar mevcut, sizinkinin resimlerine baktım, mini vericide tuş bulunmayabilir. Yazdığınız gibide pil dayanmıyorsa aldığınız yere götürün, garantisi varsa bir çözüm bulurlar.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEGANE 2 AYNA VE KISAYOL TUŞLARI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.