Şimdi Ara

connect player - sonic stage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nw-a3000 olanlar connect playermi yoksa sonic stage mi kullanıyosunuz?
    valla ben hiçbirinden memnun diilim.
    connect player yawaş çalışıyo
    sonic stage hızlı ama connect player gibi playlist yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneren -- 24 Ocak 2006 19:12:02 >

• a3000 ile ilgili konu var. yeni başlık açmanıza gerek yok. sorularınızı oradan sorabilirsiniz.
  • ben connect kullanıyorum ve cihazda neredeyse 3000 parça var ve çok seri bir şekilde çalışıyor...sorun ram inde olabilir...

ayrıca son update leri yaparsan düzelebilir
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5513727/tm.htm

burda link var ordan .. halledersin.. adım adım
  • Connect player ı kullanmazsan artist link özelliğini de kullanamıyorsun.. Walla bu forumdaki neredeyse tüm A1000-3000 sahipleri hem connect player hem de sonicstage kullandı ve ortak görüş connect in daha iyi olduğu.. Ama istersen sonic i dosya dönüştürmek için ayrıca kullanabilirsin.. Yavaşlığın sebebi aynı anda birkaç programı çalıştırmandan ya da aşırı bir mp3 yüklemesi yapmandan kaynaklanabilir.. Çünkü ben pek çok arkadaşımdan parça attım ve 128mb da bile stabil olarak çalıştı.. Sistem kaynaklarını çok fazla sömüren bir program olduğundan kullandığın sırada başka program çalıştırma eğer bu da sorununu çözmüyorsa connect kullanırken internet bağlantını kesmende yarar var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.