Şimdi Ara

CONNECT ÇOK YAKAR ŞEHİR EFSANESİ Mİ DEĞİL Mİ, KENDİNİZ BAKIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
54.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orijinalden alıntı: _1301217_

Combo ile Kayseri - Mugla Arasını 90 - 110 km hız sınırları içinde ve klima 4-5 saat acık olarak 41 lt mazot ile gittim .

( Kayseri - Mugla arası 870 km dir ve son 150 km si virajli , 400 km si çift şerit geri kalan duble yoldur )

4,71 litre / 100 km yani?? 1,3 mü combo?

hata yoksa hesapta mükemmel sonuç...

konu connect degilmiydi nerelere sapmış...

Hemde connect'le arasında bana göre -(esksi) yanı çok olan bi araçla kıyaslamaya bile gelmiş...

Arkadaşın bu konuyu acma nedeni başka araçlarla kıyaslmak degil connect'in abartıldıgı kadar cok yakmadıgını göstermekti, konuyu başka yerlere çekmeyelim...
    Cünkü bu sınıfta daha az yakan araçlar var ama bi aracı almak için bana göre ilk öncelik yakıt tüketimi degil ve bir çok kişi içinde öyledir.

Ben ilerde allah kismet ederse X5 almayı düşünüyorum(nekadarda çok yaktıgını biliyorum) şimdi sizin burda tartıştıgınız konuya bakılırsa o zaman X5 almaya gerek yok aynı sınıfta daha az yakan bi marka araç almalıyım gibi bir sonuç cıkıyor.

Şöyle bir örnek veriyim

X marka araç connect'ten daha az yakıyor ama yol tutuşu iyi degil, görünüşü benim gözüme hitap etmiyor, connect'e göre daha alcak gibi bir sürü bana göre farklılıklar cıkıyor ortaya bunları bile bile X marka bir araç alıp trafikte içim rahat şekilde ailemle dolaşamam. iş için alınıyorsa araç o zaman yakıt tüketimine önem verilebilir

Başka marka araçların yakıt tüketimleriyle bi aracı kıyaslamak çok saçma cünkü her yönüyle kıyaslanan araçlar bir birinin aynısı degil yakıt tüketimlerininde farklı olması normal

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

quote:

Combo ile Kayseri - Mugla Arasını 90 - 110 km hız sınırları içinde ve klima 4-5 saat acık olarak 41 lt mazot ile gittim .

( Kayseri - Mugla arası 870 km dir ve son 150 km si virajli , 400 km si çift şerit geri kalan duble yoldur )

4,71 litre / 100 km yani?? 1,3 mü combo?

hata yoksa hesapta mükemmel sonuç...

konu connect degilmiydi nerelere sapmış...

Hemde connect'le arasında bana göre -(esksi) yanı çok olan bi araçla kıyaslamaya bile gelmiş...

Arkadaşın bu konuyu acma nedeni başka araçlarla kıyaslmak degil connect'in abartıldıgı kadar cok yakmadıgını göstermekti, konuyu başka yerlere çekmeyelim...
    Cünkü bu sınıfta daha az yakan araçlar var ama bi aracı almak için bana göre ilk öncelik yakıt tüketimi degil ve bir çok kişi içinde öyledir.

Ben ilerde allah kismet ederse X5 almayı düşünüyorum(nekadarda çok yaktıgını biliyorum) şimdi sizin burda tartıştıgınız konuya bakılırsa o zaman X5 almaya gerek yok aynı sınıfta daha az yakan bi marka araç almalıyım gibi bir sonuç cıkıyor.

Şöyle bir örnek veriyim

X marka araç connect'ten daha az yakıyor ama yol tutuşu iyi degil, görünüşü benim gözüme hitap etmiyor, connect'e göre daha alcak gibi bir sürü bana göre farklılıklar cıkıyor ortaya bunları bile bile X marka bir araç alıp trafikte içim rahat şekilde ailemle dolaşamam. iş için alınıyorsa araç o zaman yakıt tüketimine önem verilebilir

Başka marka araçların yakıt tüketimleriyle bi aracı kıyaslamak çok saçma cünkü her yönüyle kıyaslanan araçlar bir birinin aynısı degil yakıt tüketimlerininde farklı olması normal

Çok ve az kavramlarından bahsedebilmemiz için muadil ürünlerin teknik verilerini de bilmemiz gerekir .

Konuyu açan arkadaş connect in ortalama yakıt verilerini vermiş bende Connect in muadili olan başka bir aracın neredeyse aynı şürüş şartlarındaki yakıt verilerini verdim . Ayrıca notumu iyi okursan Combo'nun başka hiçbir özelliğinden bahsetmedim ( yol tutuş vs gibi )..

• quote:

Konuyu açan arkadaş connect in ortalama yakıt verilerini vermiş bende Connect in muadili olan başka bir aracın neredeyse aynı şürüş şartlarındaki yakıt verilerini verdim . Ayrıca notumu iyi okursan Combo'nun başka hiçbir özelliğinden bahsetmedim ( yol tutuş vs gibi )..

Ben sadece size demedimki genel olarak bi aracı başka bi araçla yakıt tüketimi konusunda kıyaslamak biraz saçma...

Ben X araç diye bahsederken combo'dan bahsetmedim zaten cünkkü comboyu hiç araştırmadım görünüsü hoşuma gitmedigi ve çok fazla alcak oldugu için(ben aracı genelde köy yollarında kullanıyorum)

Ben X araç derken bu sınıftakı diger markaları baz alarak söyledim araç alırken ilk olarak yakıt tüketimi önemli olmadıgını söylemek için dedim

Tekrar söylüyorum arkadaşın koyunu acma amacı connect'i yakıt tüketimi konusunda sınıfındakı araçlarla kıyıslamak degil, kulaktan duyma şeylerle connect'ler çok yakıyor sözünün abartıldıgı kadar olmadıgını göstermekti...

• arkadaslar gecen temmuz ayında malatyadan alanya ya 1.9 jtd dobloyla 4 kişilik bir aileyle gittik yolda sürekli klima açıktı ve yoldaki otobanda araba 185 kadar cıktık ve mersın antalya arasındaki yolu herkesde bilir 2-3 viteste yüksek devirde gittik ve araba bir depoyla 840 km yaptı
  •  CONNECT ÇOK YAKAR ŞEHİR EFSANESİ Mİ DEĞİL Mİ, KENDİNİZ BAKIN

Bu araç ile 2004 yılında tatile çıktım km de 140 krş yaktı araç tam yüklü kılima açik peh peh ne gitti ama dolaştımda dolaştım gitmediğim yer kalmadı
    1.3 70 bg sonra istanbulda kasılmamdan dolayı doktora bir dünya para harcadım(sıkmaktan bel ve boyun ağrıları sollarken araba çıkacakmı diye miğde ve bağırsakağrıları)yeni aracım ile uzun yolda temmuz mazot litre fiatına göre 175 krş yaktı 275 krş yaksaydı bile sorun değil sonderece rahat yolculuk yaptım ve eşim bu arabayı sınıfından dolayı sevmeyip kulanmasa bile ilk defa bu kadar rahat yolculuk yaptığını söyledi şimdi o da tavsiye ediyor..
    Connect'den önceki aracım opel astra idi şehir içinde 370 krş yakıyordu connect ise şehir içinde 190krş ile 210 krş yakıyor buda 1.5 km git 1.5 gel ile motor ısınmıyor ben sonderece memnunum..Şehir efsanelerine inanmam inansaydım batman ve süperman ilah olurdu...Sevgilerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk

Bu araç ile 2004 yılında tatile çıktım km de 140 krş yaktı araç tam yüklü kılima açik peh peh ne gitti ama dolaştımda dolaştım gitmediğim yer kalmadı
    1.3 70 bg sonra istanbulda kasılmamdan dolayı doktora bir dünya para harcadım(sıkmaktan bel ve boyun ağrıları sollarken araba çıkacakmı diye miğde ve bağırsakağrıları)yeni aracım ile uzun yolda temmuz mazot litre fiatına göre 175 krş yaktı 275 krş yaksaydı bile sorun değil sonderece rahat yolculuk yaptım ve eşim bu arabayı sınıfından dolayı sevmeyip kulanmasa bile ilk defa bu kadar rahat yolculuk yaptığını söyledi şimdi o da tavsiye ediyor..
    Connect'den önceki aracım opel astra idi şehir içinde 370 krş yakıyordu connect ise şehir içinde 190krş ile 210 krş yakıyor buda 1.5 km git 1.5 gel ile motor ısınmıyor ben sonderece memnunum..Şehir efsanelerine inanmam inansaydım batman ve süperman ilah olurdu...Sevgilerimle.

Çok leziz bir yazı olmuş, aynı lezzette de okudum...

Siz memnun musunuz aracınızdan, konu sizin açınızdan kapanmıştır. Kime ne...

Zaten ne hikmetse; Connect'i ya alacak olanlar, ya alamayanlar, ya şirket aracı olarak kullananlar yakıtından dolayı şikayet ediyorlar. Bizzat kendi aracı olarak alıp da kullananların büyük çoğunluğundan nedense hiç memnun olmayan yok...

Diğerleri de neden şikayet ediyorsa... Alan razı, veren razı...

• O sağlamlık,konfor,yol tutuş,performans ve ağırlığa göre aşırı fazla değil bence ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk

CONNECT ÇOK YAKAR ŞEHİR EFSANESİ Mİ DEĞİL Mİ, KENDİNİZ BAKIN

• konunun ateşi geçmiş ama yaşadığım bir şeyi anlatacağım müsadenizle. amacım tartışma felan değil yaşadığım bir gerçek.

az yakıyor diye caddy aldık. evet araba az yakıyor ama diğer taraftan çıkardığı masraflar tren yüküyle. kabaca söyle anlatayım.

2006 yılının sonundan beri caddy ile 250.000 km yol yaptım. az mı yaktı. az yaktı. ama bakım masrafları deli etti. yaktığı mazotu hesaplıyorum, bakım masraflarını hesaplıyorum ortalamaya vurunca benzinli araba gibi. servisine 1 sene dayabildim. özel servise geçince biraz rahatladım. 2006 yılından beri motor için yaptığım masrafların faturalarını birleştirsek, istanbul'a 3ncü köprü olur. arkadasım connect aldı benle hemen hemen aynı zamanda. onun 150.000 de ama benim yaptığım ekstra masrafların 10'da birini yapmış.

ne oldu caddy az yaktı. hayır az yakmadı. benzinli bir arabaya binseydim belki daha az öderdim.

lafın özü şu. hangi araba olursa olsun araba sadece mazot ya da benzin yakmaz. periyodik bakım masrafları, ekstra süpriz masraf cıkarma sıklığı ve cıkardığı bu parçaların fiyatları, servis iscilik fiyatlarını alt alta yazıp toplayıp böldüğünüz zaman gerçek maliyeti çıkar. biraz totalde karşılaştırmak lazım. araba az yakabilir ya da cok yakabilir. ama TOPLAM KULLANIM MALİYETİ çok önemli. connet ve doblo kullananların bakımlarına, yedek parçalara verdiği paralara baktığım zaman, AZ YAKAN bir CADDY kullanıcısı olarak ben ZARARDAYIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: DudakPayi

konunun ateşi geçmiş ama yaşadığım bir şeyi anlatacağım müsadenizle. amacım tartışma felan değil yaşadığım bir gerçek.

az yakıyor diye caddy aldık. evet araba az yakıyor ama diğer taraftan çıkardığı masraflar tren yüküyle. kabaca söyle anlatayım.

2006 yılının sonundan beri caddy ile 250.000 km yol yaptım. az mı yaktı. az yaktı. ama bakım masrafları deli etti. yaktığı mazotu hesaplıyorum, bakım masraflarını hesaplıyorum ortalamaya vurunca benzinli araba gibi. servisine 1 sene dayabildim. özel servise geçince biraz rahatladım. 2006 yılından beri motor için yaptığım masrafların faturalarını birleştirsek, istanbul'a 3ncü köprü olur. arkadasım connect aldı benle hemen hemen aynı zamanda. onun 150.000 de ama benim yaptığım ekstra masrafların 10'da birini yapmış.

ne oldu caddy az yaktı. hayır az yakmadı. benzinli bir arabaya binseydim belki daha az öderdim.

lafın özü şu. hangi araba olursa olsun araba sadece mazot ya da benzin yakmaz. periyodik bakım masrafları, ekstra süpriz masraf cıkarma sıklığı ve cıkardığı bu parçaların fiyatları, servis iscilik fiyatlarını alt alta yazıp toplayıp böldüğünüz zaman gerçek maliyeti çıkar. biraz totalde karşılaştırmak lazım. araba az yakabilir ya da cok yakabilir. ama TOPLAM KULLANIM MALİYETİ çok önemli. connet ve doblo kullananların bakımlarına, yedek parçalara verdiği paralara baktığım zaman, AZ YAKAN bir CADDY kullanıcısı olarak ben ZARARDAYIM.

Bence konunun özeti budur.
    Çok güzel açıklamış arkadaş....

• 90 lık connect 2.0 motor benzinli mondeo dan fazla yaktı 140 civarı hızla kayseri ankara arasında.connect in bagaj doluydu ve 5 kişi vardı içinde,mondeoda 3 kişi bagajda birkaç valiz vardı.

90 km yi geçmeyince insanın yüzü gülüyor az yakıyor diye ama sonrasında canavara dönüşüyor connectler benzin içme konusunda.
  • quote:

artık herkesten duyduğum "çok yakan connect" efsanesi biter mi bitmez mi bilmiyorum, ama en son güncel ölçümümü aktarıyorum.

üyesi olduğum connect sayfalarında da belirttiğim şekilde ankara-urfa arası yaptığımız yolculukta elde ettiğim sonuçtur. ankaradan çıkarken konya yolundaki opetten doldurdum depoyu. 815. km de ışık yandı. 849.6 km de deoyu tekrar doldurunca 53,16 litre yakıt aldım. 100 km de 6.25 litre yakıt ortalaması çıkıyor. klima 350-400 km kadar açıktı. ortalama hız da 100-110. 950 km kadar bir menzil yapılabileceği görünüyor 60 litrelik depoyla.

artık buna az mı çok mu dersiniz bilmiyorum.

değişiklik : herhangi bir gereksiz tartışmaya yol açmamak için ekleme gereği duydum;

buradaki amaç, connecti herhangi bir araçla kıyaslamak veya az yaktığını ispatlamak değil. sadece hep "çok yakıyor" denen aracın en son şehir dışı performansını ölçerek sonucu beraberce değerlendirmektir.

araç 110 bg dir.
    ŞEHIR EFSANESI DEGIL GERCEK... 4 kişi 300 400 km klıma acık 50 lt mazotla 1050 km yapıyor 2008 kango 1.5 dci 126 krs yakıyor 90 100 km sabıt hızla sehır ıcınde 170 krs yakıyor yılda 30 bın km yapıyorum connectler sehır ıcı ortalama 250 krs tan az yakmıyor arada var 70 krş 100 bın kmde 7000 bın tl eder connectı sıfır aldıgında kangodan 3 4 bın tl daha pahalı varın hesabı sız yapın TEK ONEMLI AYRIACALIK CONNECT HER ZAMAN DAHA GUVENLIIIIIIII..........

• quote:

Orijinalden alıntı: xvet

ŞEHIR EFSANESI DEGIL GERCEK... 4 kişi 300 400 km klıma acık 50 lt mazotla 1050 km yapıyor 2008 kango 1.5 dci 126 krs yakıyor 90 100 km sabıt hızla sehır ıcınde 170 krs yakıyor yılda 30 bın km yapıyorum connectler sehır ıcı ortalama 250 krs tan az yakmıyor arada var 70 krş 100 bın kmde 7000 bın tl eder connectı sıfır aldıgında kangodan 3 4 bın tl daha pahalı varın hesabı sız yapın TEK ONEMLI AYRIACALIK CONNECT HER ZAMAN DAHA GUVENLIIIIIIII..........

İnsanlar bir şeye inanıyorlarsa, ne söylerseniz söyleyin, nasıl ispatlarsanız ispatlayın, inandırabilmek gerçekten çok zor. Tarih sayfaları nicelerini kaydeder böyle, mucize, keramet, ispat fayda etmez, onlar "hayır, böyledir" diyorlarsa, iki cihan bir araya gelse değiştiremezsiniz.

Sayın @xvet; siz zamanında gelip buradaki linkte bize de aynı soruyu sormuşsunuz, hatta "160 krs karısık yakıyorsa hıc durmadan hemen bı connect alacam" demişsiniz, biz de size buradaki linkte gerçek değerleri vermişiz, fakat hala yetersiz gelmiş demek ki ve bizim gibi gerçek Connect kullanıcılarının söylediği değerler size pek gerçekçi gelmemiş (ya da biraz daha doğru düzgün söyleyelim), biz yalan söylüyoruz demek ki, siz de hala "ŞEHIR EFSANESI DEGIL GERCEK..." demeye devam ediyorsunuz.

Aslında hem burada yazanlar, hem de size verdiğim linkte verdiğim bilgiler yalan, biliyor musunuz; Connect km'de 450 bin lira yakıyor da biz sizi aldatıyoruz. Siz doğru zannettiğiniz bilgilerle yaşamaya devam edebilirsiniz, ama o doğruları gerçek doğruymuş gibi başkalarına da anlatırsanız o zaman gerçekleri bilenler olarak karşı dururuz.

Diğer merak edenlere: Son verilere göre şehir içinde gayet normal kullanımla yakıt tüketimim 6.7 litredir, ki bu da 2.65 x 6.7 = 177.5 lira etmektedir.

• Connect Fazla yakmıyor.

Sadece kendi sınıfındaki rakiplerinden Fazla yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

quote:

İnsanlar bir şeye inanıyorlarsa, ne söylerseniz söyleyin, nasıl ispatlarsanız ispatlayın, inandırabilmek gerçekten çok zor. Tarih sayfaları nicelerini kaydeder böyle, mucize, keramet, ispat fayda etmez, onlar "hayır, böyledir" diyorlarsa, iki cihan bir araya gelse değiştiremezsiniz.

Sayın @xvet; siz zamanında gelip buradaki linkte bize de aynı soruyu sormuşsunuz, hatta "160 krs karısık yakıyorsa hıc durmadan hemen bı connect alacam" demişsiniz, biz de size buradaki linkte gerçek değerleri vermişiz, fakat hala yetersiz gelmiş demek ki ve bizim gibi gerçek Connect kullanıcılarının söylediği değerler size pek gerçekçi gelmemiş (ya da biraz daha doğru düzgün söyleyelim), biz yalan söylüyoruz demek ki, siz de hala "ŞEHIR EFSANESI DEGIL GERCEK..." demeye devam ediyorsunuz.

Aslında hem burada yazanlar, hem de size verdiğim linkte verdiğim bilgiler yalan, biliyor musunuz; Connect km'de 450 bin lira yakıyor da biz sizi aldatıyoruz. Siz doğru zannettiğiniz bilgilerle yaşamaya devam edebilirsiniz, ama o doğruları gerçek doğruymuş gibi başkalarına da anlatırsanız o zaman gerçekleri bilenler olarak karşı dururuz.

Diğer merak edenlere: Son verilere göre şehir içinde gayet normal kullanımla yakıt tüketimim 6.7 litredir, ki bu da 2.65 x 6.7 = 177.5 lira etmektedir.
    bg gucunu bılmedıgım sıfır connect musterımın yenı aldı daha ne kadar yakıyor dedım adam 250 krs dedı cıddımısın dedım gayette cıddıydı....

• quote:

bg gucunu bılmedıgım sıfır connect musterımın yenı aldı daha ne kadar yakıyor dedım adam 250 krs dedı cıddımısın dedım gayette cıddıydı....

Art niyetli olmadığınıza inanmak istiyorum ama, önceki söylediklerinizle şu andaki söylediklerinizi kıyasladığımızda bu tutarsızlığınızı başka nasıl izah edebiliriz, bilemiyorum.

Yukarda verdiğim linkte, yine size bir başka birisi 160 kuruş yaktığını söylemişti, ona neden inanmadınız da, 250 kuruş yakıyor diyene inanıyorsunuz? Ayrıca ben de 450 kuruş yakıyor dedim yukarda, kime inanmanız gerekiyor? Lütfen bu başlığı yukardan aşağıya tekrar okuyun, sonra kendiniz karar verin, iç sesiniz "yok yok, kim ne derse desin, Connect çok yakıyor, hayır hayır anlatmayın bana, duymak istemiyorum, ben Connect çok yakıyor dediysem olay bitmiştir" diyorsa, o zaman tartışacak konu kalmamıştır.

Diğer yandan, marka ve modele bakmaksızın bütün sıfır araçların yakıt tüketimi, ilk bakıma kadar hep yüksektir, benim aracım da ilk bakıma girinceye kadar 8-9 litre civarına kadar çıktığı oluyordu, ilk bakımdan sonra ise tüketim değerleri düştü. Bu da demektir ki, size o sözü söyleyen kişi her ne kadar doğruyu söylüyormuş gibi görünse de, bu genele tekabül edilemez, öyle değil mi?

-----------

Konu başlığımız Connect'in tüketim değerleridir, diğer araçlarla kıyaslaması değildir, hoş, ona da yukarda sayın @DudakPayi cevap vermiş ama, görecek göz olmayınca ne desek boş. Yüzlerce (bu gidişle de milyonlarca) defa izah edilen bir konuyla ilgili hala bildiğini okuyanlar var, herhalde "Allah bir" desek "hayır ikidir" diyecekler. Değiştiremeyiz. Muhatap alınmaya da değmezler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 21 Ekim 2009; 14:12:31 >

• quote:

Kendi ağzınızla söylemişsiniz zaten, her zaman daha güvenli, yolda,genişlikte,sağlamlıkta.Eee bunların yanında birşeyler istiyo demekki.25 kuruş yakması abartı.
    Hiç connect direksyonuna oturdunuzmu? Sürüş yaptınız mı? Kangoyuda biliyorum,eski renault kullanıcısyım.Clio platformu üzerine kurulmuş bi araç.Kango gibi yürüyen tabuta bineceğime, yüksek hızlarda bile beni güvende hissettiren, şeridinden ayrılmayan connecte binmek her zaman avantajdır.
    Çünkü ben ve benim taşıdıklarım cebimden çıkacak 30 40 kuruştan önemli
    Merak ediyorum bizim motoru o kuş gibi arabaya koysak nasıl gider?İnsaf yani 1,5 ton çekmekle 1100 1200 çekmek aynımı? 1,5 ile 1,8 aynı mı? Haa aynı şekilde şu dci 65 leri bizim araçlara taksak o zaman kaç yakar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 21 Ekim 2009; 14:43:00 >

• Gel gel yeni kasalara gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperella

Gel gel yeni kasalara gel

Yeni kasalar çokmu iyi sanıyorsun? Bi ilham geldide değişti kasa masa, düne kadar araba diye millete satılanlara bak.2003 ten beri connecte bak birde, birkez yapmış tam yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 21 Ekim 2009; 15:08:26 >
  • Cümle alemin bildiği bir işi hatta ve hatta o araç kullanıcılarının bile
    çekinmeden rahat rahat söylediği gerçekleri
    Birkaç kişi bu sitede bu forumda farklı düşünüyor diye
    Bütün insanlara böyle mi empoze edeceğinizi sanıyorsunuz.

Bunda bu kadar rahatsız olacak ne var anlamıyorum.

Sen Kangoo ya yürüyen tabut gibi abuk subuk 16-17 yaş yorumları yaparsan
    Birileride senin Connect ine deposu delik der olur biter.

Muhabbet bundan öteye geçmez.

Yenisi iyi mi sanıyorsun diyosun.
    Bal gibi iyi araba. Sen merak etme.
    1 yılı geçti 20000km yaptım . Sen bu konuda endişe duyma.

Ama sen %97 ihtimalle yenisine de binip test etmişsindir bizden önce.
    Aksini düşünmüyorum zaten.

Para verip araba alırken senin ve senin gibilerin buralardaki abuk subuk ve üffff dedirten yorumlarına bakmam.
    Aracın yerli yabancı testlerine bakarım , teknik değerlere teknik verilere bakarım , giderim kendim biner test ederim.

Yeni Kangoo da , Yeni Partner de , Yeni Berlingoda gayet iyi ve başarılı araçlar.

En fazla araç satılan yer istanbul olduğuna göre
    Gelirsin istanbulda merkezi yerlerde 30 ar dk beklersin görürsün nekadar çok yürüyen tabut satılmış.

Ama bana öyle geliyorki

sen yenisini iyimi sanıyorsun diyen birisi.

Büyük ihtimalle aracın üretiminde bizzat bulunmuş , yerli yabancı testlerde aktif rol almış
    Yaklaşın 45 Yeni Kangoo kullanıcı ile yüzyüze görüşmelerde bulunmuştur.

Doğrumu ??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.