Bildirim
Condmend gibi bir oyun tavsiyesi??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana göre Condemned serisi kadar olmasa bile Dead Space serisi de oyuncuyu bi hayli korkutmayı başarıyor.
Ayrıca şuan aklıma gelen korku oyunlarından Silent Hill Homecoming'de oynanması gereken bir korku oyunu. -
Fear, ilkini oyna -
Başka ?
-
-The Darkness
-The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
-F.E.A.R. 2
Condemned oyunları bir başkadır tabii, fakat bu iki oyunu da deneyebilirsin, Kurgu ve Atmosfer olarak benzer yönleri baya bir fazla. Konuyu görünce oyun takrar aklıma geldi, bir ara tekrar başlayayım bende...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 1 Aralık 2011; 1:50:47 > -
Condemned gibi çok az oyun var insanı etkileyen Xbox da değil ama Undying , SH3 , Amnesia oyunlarına bakabilirsin. -
xboxda da oynayacağın alan wake var. herkesin önerdiği tek geçtiği bi oyun. bende gameplayini ve incelemesini izledim çok beğendim bi bak sende stersen :D condemned kadar korkunç bişeye benziyor :D -
özellikle alan wake oyununu öneririm, fear ın ilk oyununuda deneyebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: yildiz802
özellikle alan wake oyununu öneririm, fear ın ilk oyununuda deneyebilirsin
Malesef önerdiğin 2 oyunda fos kanka. Hiçbiri bir Condemned etmiyor malesef. Yakında Condemned'ı oynarsan hak verirsin bana. ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
quote:
Malesef önerdiğin 2 oyunda fos kanka. Hiçbiri bir Condemned etmiyor malesef. Yakında Condemned'ı oynarsan hak verirsin bana. ;)
aslında alan wake güzel oyundu ama satış rakamları bekleneni veremedi malesef -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
quote:
Malesef önerdiğin 2 oyunda fos kanka. Hiçbiri bir Condemned etmiyor malesef. Yakında Condemned'ı oynarsan hak verirsin bana. ;)
aslında alan wake güzel oyundu ama satış rakamları bekleneni veremedi malesef
Ben Alan Wake'den aradığımı bulamadım kanka ama senaryosu güzel zaten film gibi ilerliyor oyun.
Ama sırf bitirmek için bitiricem bir ara. Hem ach. kasalım biraz, fena mı ? hehe... :)
-
güzel oyundur alan wake , ach da kasarsın rahat rahat, aslında dediğin gibi dead spacede olabilir , insanı fazlaca geriyor dead space -
dead space 2 de güzel.. gerek grafik gerek atmosfer olsun ben beğenmştim baya. ama o kadar da korkunç değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X