Şimdi Ara

Concord E97 Çift Sim Kart + Tv bonusa 137 tl 8 taksit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarpkaya

Arkadaşlar bu telefonun altyapısı sanırım uygundur ama google maps gibi GPS programı yüklemek mümkünmü sizce

çalıştığına dua edin.. kaldı ki gps
  • Bu cihazın televizyonundan görüntü video olarak mı (3gp veya mp4) kaydedilebiliyor?
    yoksa sadece resim olarak mı görüntü kaydediyor? satın alıp kullananlar lütfen yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

Bu cihazın televizyonundan görüntü video olarak mı (3gp veya mp4) kaydedilebiliyor?
    yoksa sadece resim olarak mı görüntü kaydediyor? satın alıp kullananlar lütfen yazsın

Şimdi denedim .avi olarak kaydediyor.
  • çok teşekkkürler Aries_ . demek Concord E97 TV görüntü video kaydını (.avi) olarak kaydediyor.

bu tip çin malı telefonlar hep model numaralarını arttırıp yeni bir özellik sunuyorlar veya eksiltip veriyorlar
    daha önce bu görünüm Digiphone e71 almıştım hbden 179 TLye ama Digiphone e71 video kaydetmiyor sadece FM radyo kaydını (.amr )formatı ses kaydı yapıyordu
    sonra hizlial.comdan kampanya fiyatı 132 TLye Get Phone G71 aldım onda TVsi çözünürlük zayıftı, TV kayıt yapmıyordu ama fazlası java özelliği vardı
    bu üründe de java özelliği yok galiba
  • 1 senedir kullanıyorum tuslarında sorun olmustu ki benim hatamdı arabadan inerken düştü alet firmaya yolladım 2 gün sonra aradılar 1 hafta süre içersinde döneriz dediler adamlar 3 gün sonra kargoya verdik telinizdeki bütün sorunlar halloldu diye ücret vericekmiyim dedim hayır dediler kargo parası dedim hayır bir üstleniyoruz dediler telefon gelsin hele bir bakayım dedim bir de baktım ne göreyim adamlar arka kapagı bile sıfırlamıs göndermiş tus takımları yeni tek kurus ödemedim resmen kasa sıfırlanmıs geldi yeni versiyonda yüklemişler işin ilginci versiyon yenilenince telefon haraket sensoru daha makul calısmaya baslamıs hiç sıkıntı etmeden kullanabilirsiniz biraz malzeme sıkıntılı olda ole cok abartılcak bişey diil telefonu bende o fiyata almıstım cok hafif ve kibar kesinlikle tavsiye ederim akturk elektronik distibutoru kafanızda en ufak kusku olmasın cok ilgililer
  • Resim çekip koyar mısınız? Bir de tek pil ile pil süresi ne kadar gidiyor acaba?
  •  Concord E97 Çift Sim Kart + Tv bonusa 137 tl 8 taksit

Biri çekmiş resmini netten buldum.Aynısı.Işıklandırması buz mavisi gibi benim telin.
  • Bu telefonlara ödenen paralar bena göre çöpe atılıyor.

Öyle kalitesiz marka altında üretilen telefonlar ne kullanışlı oluyor ne de malzemesi kaliteli oluyor.
  • YİNE STOKTA KALMAMIŞ!

fiyat iyi, taksit iyi, tabi TVsi radyosu çift sim kartı TV kaydı avi format çift hafıza yuvası..vs. vs.
    işi görüyorsa,işine gelen alıyor
    bunların digifon e71leri bayağı dayanıklı çıktı hep kullanıyorum ama TVden kaydetmiyordu

benim merak ettiğim ayrıca bunda java özelliği de varmı?

gitti giden sitedeki ilandaki gibi
    - Ekstra internet özellikleri Windows Live Messenger özelliği varmı?
    - Java desteği özelliği varmı?
    - Ekstra kamera özellikleri Self timer, Gece çekim modu, Sıralı çekim özelliği varmı?

deneyenler yazabilirse sevinirim

anolog çektiği TV yayınlarını avi video kaydedbiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSCeNT

Bu telefonlara ödenen paralar bena göre çöpe atılıyor.

Öyle kalitesiz marka altında üretilen telefonlar ne kullanışlı oluyor ne de malzemesi kaliteli oluyor.

Çoğu kötü oluyor ama aralarında 1-2 sivrilen kalitelisi çıkıyor 2. hattımı da yanımda taşıyabileceğim çift hatlı bir telefon arıyordum ne zamandır.Bu teli de hb den takip ediyordum.Bu fiyata bulunca da kaçırmadım.Şuan için de gayet memnunum.Bu fiyatı sadece multi media özellikleri bile hakkediyor bence 2 hat da sorunsuz şekilde çalışıyor.Benim için bunlar yeterli

• Tekrardan satışa çıkmış ürün.

Birde dokunmatik bi tel var.Onun da fiyatı çok iyi ;

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefonlari/trident-mb-1300-tvli-cift-sim-kartli_02.044.1381.0002.htm#tabs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 31 Mart 2010; 12:14:44 >
  • yine stokta görünüyor. fiyat da aynı hala. aries size bir kaç şey daha sormak istiyorum
    1 - mp3 dinleme performansı nasıl acaba
    2 - java var fiyen var yk diyen var. sizde var mı
    3 - kulskılk çıkışı özel mi yoksa 2,5 veya 3,5 luk standart kulakılık çıkışı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

yine stokta görünüyor. fiyat da aynı hala. aries size bir kaç şey daha sormak istiyorum
    1 - mp3 dinleme performansı nasıl acaba
    2 - java var fiyen var yk diyen var. sizde var mı
    3 - kulskılk çıkışı özel mi yoksa 2,5 veya 3,5 luk standart kulakılık çıkışı mı

1 - Mp3 için dışarı ses gayet güçlü.Kulaklık ile ses de son seviyede kullanıyorum benim için yeterli,
    2 - java oyun attım direk hafıza kartına gitti. .jar formatlı ama hafıza kartından tanımadı.Belki pc suit filan kurup direk telefonun içine oyunlara filan atsak çalışır.(Gerçi pc suit kurdum ama telefonla ilatişim olmuyor nedense.Belki de win 7 64 bit olduğundan uyumsuzdur benim pc ye )
    3 - Kulaklık usb den takılıyor.2.5'',3.5'' desteği yok.

Edit ; Bu arada oyun 6300 içinmiş.Belki de uyumlu değildir e97 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 31 Mart 2010; 13:23:31 >

• teşekkürler. bu arada verdiğiniz diğer trident doknmatik de ilgimi çekti. fiyat çok iyymiş. onu kullanan var mı acaba
  • Arkadaşlar bu gelen e97 lerin enüstteki yes ve no tuşlarına bastığınızda dğer tuşlardan farklı olarak takır tukur ses geliyormu yoksa bana gelende bir sorun mu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpkaya -- 1 Nisan 2010; 2:02:14 >
  • 31 mart akşam saat 7 de cihaz elime ulaştı.
    düşüncelerim.

-kamera yok diyebilirim. aynı vga kamera gibi. ayrıca çok komik gelecek size ama söylemeden geçemeyeceğim, flaşlı çekilen fotoğraflar çok acayip. çünkü flaş ışığı nedeni ile görüntünün sol tarafı bembeyaz parlak oluyor. ilerleyen günlerde bir tane fotoğraf koymaya çalışacağım.

-en büyük şikayetim, sol üstteki (kilit aç) tuşu kabarık duruyor ve bastıkça ekran camı oynuyor. evet resmen kapak camı havaya kalkıyor. camı elimle geri bastırıyorum. tuşa basınca cam yine 1 milim havaya kalkıyor. servisi aradım. kargo ile gönderin bakalım dediler.

kamera önemli değilde tuş takımı ve ekran camı problemi dışında cihaz gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 2 Nisan 2010; 9:04:48 >
  • dikkatimi çeken bişi var. ub çin tellerinni satış sayfalarında hep direk serrvisle ilgili bilgiler var. işte şuraya şu kargoyla gönderin falan diye. böyle bişiyi başka ürünlerde görmedim. bu da bu cihazlarda sürekli ve yoğun bir şerkilde servislik sorunlar yaşandığını gösteriyor
  • fotoğraflardaki soldaki beyazlık flaşın ışığı.

flaşı kapatınca ortadan kalktı.

Concord E97 Çift Sim Kart + Tv bonusa 137 tl 8 taksit
  • 2,

Concord E97 Çift Sim Kart + Tv bonusa 137 tl 8 taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

31 mart akşam saat 7 de cihaz elime ulaştı.
    düşüncelerim.

-kamera yok diyebilirim. aynı vga kamera gibi. ayrıca çok komik gelecek size ama söylemeden geçemeyeceğim, flaşlı çekilen fotoğraflar çok acayip. çünkü flaş ışığı nedeni ile görüntünün sol tarafı bembeyaz parlak oluyor. ilerleyen günlerde bir tane fotoğraf koymaya çalışacağım.

-en büyük şikayetim, sol üstteki (kilit aç) tuşu kabarık duruyor ve bastıkça ekran camı oynuyor. evet resmen kapak camı havaya kalkıyor. camı elimle geri bastırıyorum. tuşa basınca cam yine 1 milim havaya kalkıyor. servisi aradım. kargo ile gönderin bakalım dediler.

kamera önemli değilde tuş takımı ve ekran camı problemi dışında cihaz gayet güzel.

Bende aynı sorundan şikayetçiyim ürünü gönderiyorum.
    Birkaç arkadaşa sordum bazıları bu sorunun olduğunu söylerken özellikle ürünü önceden alanlar böyle bir sorun olmadığını söylüyor. Demkki hizli ala gelen ürünlerde bir sıkıntı var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.