Şimdi Ara

Conan Exiles (PS4-PC-XB1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Conan Exiles (PS4-PC-XB1)


    Conan Exiles, Steam Early Access aracılığıyla bilgisayarda yeni çıkarken, geliştirici ve yayıncı Funcom ile yapılan yeni bir röportaja göre PlayStation 4 kullanıcıları piyasadaki en yeni açık dünya / hayatta kalma oyununu oynamak için biraz beklemek zorunda kalabilirler; Oyun ilk olarak PC ve Xbox One'da PS4'ten önce çıkacak.

    Wccftech'e konuşan yayıncı / geliştirici, PlayStation 4 sürümü geçerli planları dahilinde olmasına rağmen, şu anki odağının PC ve Xbox sürümlerine ait olduğunu belirtiyor. Yayıncı / geliştirici ayrıca yaklaşmakta olan Nintendo Switch ilginç görünse de şu an için bir oyunun sürümünü yayınlama konusunda planlamadığını belirtti.

    Oyuncular Unreal Engine 4 üzerine kurulu ve Conan the Barbarian dünyasında yer alan Conan Exiles'ta hazine ve kaynaklar arayan, araçları ve silahları elden çıkaran, yerleşim yerlerini ve şehirleri inşa eden, suçluları kandırıp nedeninize katmak için harabeleri keşfedebilir ve hatta çağırabilirler. Tanrılar sizin için savaşacak. Oyun şu anda özel veya genel sunucularda tek oyuncu veya çok oyunculu oynayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 9 Şubat 2017; 10:33:56 >







  • Güzele benziyor bekliyoruz çıkmasını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksada oynasak çok güzel duruyor

  • Şu anda PS4 e en fazla beklediğim iki oyundan biri budur. Bilgisayar da üç, dört saat arkadaşlarla oynadım tamamlandığında kalite olacak söyleyeyim. Microsoft yüzünden bayağı bir geç oynayacağız. Early versiyonu dahi geç geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.