Şimdi Ara

Computer Science mezunuyum ve kod bilgim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdisi Computer Science mezunu, derslerden 'bir sekilde' gecip tezinide 'bir sekilde' yapan biri olarak ayvayi yemis durumdayim. Mezun oldugum bolumle ilgili bir ise girmem nerdeyse imkansiz cunku kod vs bilmiyorum.

Sorum su: Bitirdigi bolum hakkinda en ufak bir bilgisi olmayan kisi ne yapar, nasil yasar?

• Olsun hocam, biz seni böyle de seviyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kişiler internet kafe açıyor genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimden su alıp satıcaksın hocam başka çare yok
  • yeni mi aklın başına geldi birader
  • part time iş bul,geri kalan vakitte kodlamayla ilgilen,eş zamanlı olarak projeler üretmeye çalış,kendini geliştir.

başarılar.
  • Hangi üniversite?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğlencenin dibine vurmuş olman lazım o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dandik üniversite mezunu olmanın sonuçları. türkiye'de kalburüstü bir üniversiteden o şekilde hayatta mezun olamazsın. dersleri geçemezsin en basitinden. mba falan yapıp management ağırlı işlere yönel bari.
  • gel Türkiye ye öğretim görevlisi ol bizim hocalar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Gerçekleri

gel Türkiye ye öğretim görevlisi ol bizim hocalar gibi.

iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

quote:

iyiydi

komik ama acınası. Bölümün kadrosu hep birbiriyle önceden arkadaşmış. Biri zaten özel şirketten gelmiş öğretmeye. Adamın kod bilgisi çok iyi ama gel gör ki öğrenciye hakimiyeti 0. Bir başlıyor anlatmaya kim anladı kim anlamadı kim nerede kaldı umrunda değil. Öbürü sınavda ne soracağını bilmez. Birinin karısı rektörlükte çalıştığı için bölüm başkanı olmuş kod bilgisi var mı yok mu belli değil.
  • Böyle bir şey mümkünse vay halimize.

Açıkçası üzülmedim, kendine hiçbir şey katmaya çabalamamışsın. Herkes hak ettiğini yaşar. 14 yaşında senden 50 kat fazla kod bilgisi olanlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

quote:

iyiydi

komik ama acınası. Bölümün kadrosu hep birbiriyle önceden arkadaşmış. Biri zaten özel şirketten gelmiş öğretmeye. Adamın kod bilgisi çok iyi ama gel gör ki öğrenciye hakimiyeti 0. Bir başlıyor anlatmaya kim anladı kim anlamadı kim nerede kaldı umrunda değil. Öbürü sınavda ne soracağını bilmez. Birinin karısı rektörlükte çalıştığı için bölüm başkanı olmuş kod bilgisi var mı yok mu belli değil.

eee hayatın gerçekleri...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.