JLD AUDIO Türkiye distribütörü TUĞÇE DİJİTAL SİSTEMLERİ Her Ebatta profesyonel mid takımı komponent seti.1.sınıf kaliteli ürünler mükemmel ses.Senetle Taksit imkanı da var. www.tdsmarket.com.tr siteden de alışveriş yapılıyor.
arkadaşlar ovalin görevi ayrıdır mid tiz takımı yani compenantın görevi ayrıdır oval kolonların üzerlerindeki tizler yüksek frekansları okumakta güclük çeker arada kaynar gider bende su anda 3 takım JBL GTO507c var 2 takımı 16 cm 1 takımı 13 cm direk ana üniteye bağladığım halde ses yeterli geliyo özellikle tiz sesler bazı sarkılarda çıldırtacak gibi oluyo o yüzden sana 2 takım mid tavsiyemdir benim seriden bulabilirsen yüksek rms değeri var 70 rms lik takım giriş içinde ideal fiyatıda 100-150 arası gidiyo kesinlikle ööfff benimkiler mükemmel hepsinin canına okur demiyorum girişten biraz üst seviyede bir hoparlör paranın karsılığınıda veriyo hemde tatmin edici bir sesi var ancak amfiye bağlamazsan tam anlamıyla verim alamıyorsun nacizane tavsiyem 2 takım compenant 1 adet pioneer 1400 w 400 rms woofer sana yeterde artar bile bi adet stereo bir adet mono amfi kafan rahat ortalığı inletirsin midler orta tonları bozmadan verir tizler istemediğin kadar yüksek frekans okur woofer da alt tonlarda doymanı sağlar ayrı ayrı görevini yapar hepsi sende zevkle müzik dinlersin dışarıdan da hem tok bir bas sesi gelir hemde tiz sesler sağlam çıkar saygılar...
selam arkadaşlar ben bu oto ses sistemlerinde aşırı derecede amatörüm oto ses sistemi toplamak istiyorum bu sistem sizce nasıl?
-Jameson USA - 525 5 Kanallı Amfi -JBL GTO 609 C 16 cm Mid Bass Takımı Component -Pioneer TS-A 6995 S 2 X 600 watt kolon
bu şekilde almayı düşünüyorum.Birde mid bass takımlarında kararsız kaldım JBL mi CADENCE mi?