Şimdi Ara

Component Kablo ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu TV de upscale özelliği varsa o halde 39 YTL verip altın uçlu scart alayım.
  • burda kablo ve adaptörler var başka site bilen varmı..

http://www.ranteks.com.tr/

Orjinalden alıntı: nofear72

burda kablo ve adaptörler var başka site bilen varmı..

burada da var ama güvenli mi bilmiyorum.

www.teknovista.com

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

COmponenet aldım. Bağlantıları doğru yaptım. Ama ses gelmiyor.
    Yoksa ses için ayrı kablo bağlantısı mı yapmam gerek?

component kablo ses taşımaz...ses için ilave bir kablo kullanmalısın,optik vs...

Orjinalden alıntı: teotihuacan

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

burda kablo ve adaptörler var başka site bilen varmı..

burada da var ama güvenli mi bilmiyorum.

www.teknovista.com

burası daha ucuz teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

SONY Bravia 40W2000 LCD TV

Bu TV de upscale özelliği varsa o halde 39 YTL verip altın uçlu scart alayım.

En fazla 576i alabilirsiniz. Upscale söz konusu olamaz. Sadece 1080i yazıyordur o kadar. Komponent ile iyi kalite bir scart arasındaki farkı ben çözemedim. Komponent altın uçlu AR PRO, scart olarak Monster altın uçlu modelini aldım. Bence olağan dışı fark yok.
    Her ikisi de çok iyi sonuç veriyor. Komponent için altın uçlu audio RCA kablo da almak gerekir. Böylece 5 kalın kablo oluyor. Bence MONSTER altın uçlu scart yeterlidir. Her Teknosa'da var. Bilmediğiniz sitelerden alacağınıza, hatalı olduğunda iade edeceğiniz Teknosa'dan almanızı öneririm. Fiyatı ise Çin'de üretildiği için uygun 26 YTL.
    Full HD paneliniz, HD uydu alıcınız yoksa Profigold gibi sıra dışı ürünlere fazla para vermeye gerek yok. Bu ürünler yüksek teknoloji kullandığınız zaman parasının hakkını verir. Yoksa diğerlerinden farklı sonuç alamazsınız.
    1: Samsung 46B650, Digiturk HD, Teledünya HD, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, LG Bluray 550, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
    2: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Atlanta HD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125 + Rear Sony SS-E 317V

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.