Şimdi Ara

Compendium kitapcığı almalımıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi battle bonus'a ihtiyacım yok fakat tek ilgimi çeken olay immortal treasureler ve bu turnuvanın senede bir gelmesi. şimdi 10 dolar birşey değil ama yatırırsam karlı bir şekilde çıkarmıyım? level kasma olayı falan çok zor olur diyorlar elimde bol miktarda rr itemler var onlarla pointsleri takaslarım diye düşünüyorum. Bide kaç gün kaldı bu kitap satın almasının falan bitmesine? yatırılan ücret belirli bir rakama ulaştığında yeni şarkılar yeni efektler falan gelicek yazıyordu dota 2 nin kendi sitesinde ne zaman gelicek onlar?

• puan almadan lwl cok zor kasiliyor. 4 gun felan oldu yeni 9 lwl oldum 2-3 lwl lik puan almama ragmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır memnunmusun yani bu saatten bu gunden sonra almanın bi manası varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jrparazit0 -- 17 Mayıs 2014; 1:15:48 >
  • Bence almalısın. 105 levelim. her 4 oyunda 1 level atlıyorum. Her 4 oyunda 1 kesin item demekki rare olma şansıda var. Courier ımmortal lar felan diye düşününce baya karlı bence.
  • memnunum . 20 lwl da aldim suan 30 um 4 gunde. sadece exp boost icin bile alinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

Bence almalısın. 105 levelim. her 4 oyunda 1 level atlıyorum. Her 4 oyunda 1 kesin item demekki rare olma şansıda var. Courier ımmortal lar felan diye düşününce baya karlı bence.

Hocam her maçta kitap Level puanı yükseliyor mu??? Bende hiç yükselmiyor/? :(

• Enıac kullanıcısına yanıt
    Kitap değil normal leveli olarak. Bu arada benle oynamak isteyen arkadaşlar eklesin. Şu allahın belası ruslardan kurtulmak istiyorum.

Karazhan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu dediginiz item ne zmaana kadar aliniyor ? Ve ne kadar gecerli oluyor ?

• Bu dediginiz item ne zmaana kadar aliniyor ? Ve ne kadar gecerli oluyor ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.