Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
268.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 123termal123

quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

o zaman son replayları izleyemezsin.oyununla aynı versiyon replay indireceksin

şimdibaktım 2.602 dio bnm oyun orjinal diil patchını indirsem bişi olurmu

oyunun 2.500 versiyonunu nasıl oynuyorsan son patchli versiyonuda öyle oynayabilirsin.burada illegal yasak olduğu için link veremeyiz o ayrı.aslında oyunun fiyatı gayet uygun ama malesef oyunu tunngle vb programlarla bu şekilde oynayan birçok arkadaşım var.
  • quote:

Eveet sıra geldi almanlara pplhn dostum ve ben size güzel bir rehber hazırlıyacağız...Pplhn dostum seni kırdıysam çok özür dilerim

Almanlar:Almanlar kısmen oyunun en güçlüsü sayılabilir çünkü piyade ve taşıt yüzünden çok sağlamdır

Pioneers:Alman mühendisler olsa olsa inşa ederler 2 kişi olmaları en büyük dez avantajdır eğer bir benzin veya atıyorum başka noktaları ele geçirirken bir düşmanla karşılaşırsa pek şansları yoktur

Volksgrenadiers:Alman piyadesi ellerine mp 40 verildiğinde çok iyidir hafif zırhlı araç karşısındada bazuka atarla bu da bir avantajdır.MP40:Mp 40 yakından çok iyidir hafif makinalı tüfek olduğu için piyadelere karşı bire birdir.

Motorcycle:Motosiklet bunla anca sniper avlarsınız ve keşif faln yacaksanız yaparsınız piyadelre destek dicem ama oda olmaz çak hafif bir zırhıvardır bikaç atışda patlar.

MG42 Machine Gun:Herzamnki klasik 3 lü grub ameikalıların kullandığı machine gun silahı mxim dir ve sanıyorum 1910 larda faln icad edildi mg 42 ondan kat kat güçlüdür 2 mg takımını kapıştırsanız almnlar alır.

Sniper:Piyadelere destek amaçlı iyidir özellikle anti tank grubları machine gun havan topu ve düşman hattına sızmak için idealdir.

Grenadiers:Bu piyadeler çok kullanışlıdır ellerine 2 tane silah vere bilmememiz çok iyidir 2x mg 42 2x panzershecks veya 1x mg 42 1x panzer sheckes verilebilir tanesi 75 muhimmat dır.TAm bir assault çarpışma takımıdır.

Sdkfz 251 Halftrack:Evet bu half track çok yönlü bir halftrack çünkü bunlara stuka veyaalev taktırabiliyruz

Half trak(Alev):Piyadelere karşı birebirdir ancak zırhı incedir anti tank karşısında fazla şansı yoktur.

Half trak(Stuka):Stukanın olması half trak ların çok iyi bir avantajıdır normal stukalar 3 kişi tarafından kullanılır vede sürüklenerek götürülür ama half track çevik olduğu için yanlarına takılan 6 adet stukayla piyadelere destek için süperdir.Özellikle piyadeleriniz bir machine gun baraksına tutulmussa o barakayı yok etmek stukaya düşmüştür.

Gr.34 8cm Mortar Team:Amerikan mortar takımından kat kat daha güçlüdür ortalığı cehenneme çevirmek için bunu dneneyim yürü bebeğim!.

Pak 38 50mm Anti-Tank Gun:Amerikan anti tankından daha güçlüdür bir yere yerleştirilip sniper gibi beklerwse çok iyi olur.Piyadeler baş belasıdır

SdKfz 234 (Puma):Ovvv ye puma çok nadir kullanırım tipini hiç sevmem oyüzden kendisinide sevmem ama çok iyi piyade avçısı olduğunu bilirim

Stug IV:Alman tankı normal bir anti tank karşısında dayanıksızdır armaded car ve half trakların baş belasıç.

Officer:alman subayımız alman ların en iyi avantajlarından biri bunun gibi 90 60 90 bir officerlerinin olmasıdır sadece 1 kez çıkartılır ve şıklardan ortasına tıkladığınız seçtiğiniz binada işlemler çok hızlı olacaktır çok çok çok kullanışlıdır.

150mm Nebelwerfer Rocket Battery:3 kişi tarafından önetiler stuka binalar ve piyadeler için ideal.

Knights Cross Holders:Offf bunlar ile ilgili size bir hikaye anlatacağım:2 yıldır coh oynamama rağmen bunların hiç yüzüne bile bakmadım ingilizlerle vs yapıyordum içimden yhaf bunlar neki böyle ta burda çıkartılıo die çıkardım 3 kişiydiler ve bosu bosuna çıkartmısm dedim ve noktayı ele geçirmek için gönderdim karşılarına 1 ingiliz piyadesi ve 2 teğmen çıktı ahaln güzelim adamlar gitti dedim çatışmaya başladılar ve çok şaşırdım bizimkiler bunları ezip geçmişti ve en çok dikkatimi çeken şeyde canlarının hiç gitmemesiydi.

Knights Cross Holders ler özel eğitim subaylardır yakından bakrsanız hafif yaşlılardır ve buna şövelye derler ama bu şövelyelerden çoğu kişi sitem eder çünkü canları çok olduğundan ve dayanıklılığının fazla olması yüzünden bir türlü ölmezler sniperler bile tek atışda bunları öldüremez piyadelerde baş belasıdır hele bir de rütbeli şövelyeyse 2 saat çatışırsınız yine ölmezler benim görüşüme örede sitem edilecek bir konu çünkü makineli tüfeklerde kolay kolay pinned olmazlar olsalar bbile assault şıkkı var ona tıkladığınız da adamlar çok rahat hareket ederler koşarlar zıplarlar alman olanlar için çok iyi ama amerika ingiliz ıolanlar için malsef baş belası.

Panzer IV:Shermanlarla kapıştırın.

Ostwind Flakpanzer:İşte bu alman piyade canavarı normal tankların zırhını dahi delemezler ama piyadeler karşısında imkanı yok ölmezler her mermide genellikle bir piyade götürür ve aralıksız ateş eder tam bi uça avcısıdır da eğer uça ile onu bombalamaya kalkarsanız uçağa elveda değin.

Panther:Panther zırhı çok kalındır çok hantalardır yakına yaklaşırsanız motor sesi başınız ağrıdır ve namlu su uzun olduğundan uzaktan çomk rahat denk getirirler işte bu tankların baş belasıdır buna anca sherman firefly iyi gider.Kısacası öküz gibi bir tank

Geschutzwagen:Asıl adı elephant tank(Fil tank) dır buda öküz tank sınıfına girer hellecat faln devirmeye yarar.

Bugün almanları hazırladık yarın ise panzer elite ondan sora özeller tiger ,king tiger manga vs vs hayırlı ramazanlar arkaşlar

helal

ne zamandır akıllı bır sey yazan yoktu

• Ben sürekli takip ediyorum forumu. Sorun birşey, cevaplayalım. Hem hareketlilik olur forumda hemde akıllardaki soru işaretleri giderilir :)
  • ya arkadaşlar gamereplays.com da strategy bölümünde çok güzel rehberler var onları ingilizcesi iyi olan bi arkadaş çevirse harika olur mesela wehrmacht ordusunun pioneer spam taktiği var çevrilirse çok faydalı olur
  • Pio spam taktiğinin erken oyun aşaması;

Adım 1

Sırasıyla üretilecek birimler; 4 x Pio, T1, MG, Mühimmata OP, Volks, Volks

* İlk üç pio yu yüksek mühimmat bölgelerini çevirmeye gönderin. Dördüncü pio ile T1 i inşaa edin.

* Olabildiğince kısa sürede yüksek mühimmat bölgesini OP lamanız çok kritiktir. Çünkü ileride ne kadar çok alev silahı verirseniz o kadar çok iyi olacak. Lakin, bunu küçük haritalarda deniyorsanız, önce bir manga volksgren çıkarmak zorunda olacaksınız. Bu manga ile savunarak stratejik bölgeleri düşmanın ele geçirip, size gelen mühimmatı kesmesini engelleyeceksiniz.

* MG yi stratejik bölgeleri ve mühimmat bölgelerini koruyacak şekilde yerleştirin. Çünkü, alev silahları gelene kadar amacınız mühimmat ve stratejik bölgeleri kaybetmemek.

* Bren ile karşılaştığınız anda acilen retreat çekin. Panzerfaust lar gelene kadar Bren i uzak tutmak için MG ve volksgren inizi kullanırsınız.

* Bren in senin tamamen geri çekilmeni sağlamasına sakın izin verme. Volksgren i yeşil siperde kullanarak ve MG ile onu destekleyerek Bren i uzak tut. Bren i imha edemeyeceksin fakat en azından Bren in tamir olması için mühimmat harcamasını ve piolardan uzak durmasını sağlamış olacaksın.

Adım 2

Sırasıyla üretilecek birimler; Karargahtan T2, Pio lara Alev, Rütbe binası, Piyade destek birimlerine vet1

* Mühimmat 50 oldukça piolara alev silahı verin. Bu işe sağlığı en yüksek olanı seçerek başlayın.

* Retreat çekilmiş bir pio ile ya da piolarınızın arasından sağlığı en az olan pio yu retreat çekip, onu kullanarak rütbe binasını inşaa edin.

* 2-3 tane alevli pionuz olduğu anda saldırıya geçin. pio lara henüz rütbe gelmediysede önemli değil. siz yinede pio ları volks ve mg ile destekleyerek saldırın. Burada amacınız rakibiniz daha çok birim inşaa etmeden veya siper kazmadan rakibe baskı uygulamak. Bu sırada düşmanınızı yenme şansınız yüksek fakat gerektiğinde retreat çekmeyi unutmayın. Bİrimlerinizi riske atmayın. Eğer herhangi bir bina inşaa etmişse ilk önce ona saldırın. sonra HQ kamyona saldırırsınız.

* Erken oyunda alevli bir pio kaybetmemeniz hayatidir.

* Bren lere karşı panzerfaust u kullanın. İşinizi şansa bırakmamak için iki faust birden atın ve bunu yaparken volkslar ile bren e çok uzaktan yapmayın ki bren geri kaçamasın.

(gamereplays.org sitesindeki pio 2.0 taktiğinin bi kısmının türkçesidir..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 12 Ağustos 2011; 15:23:02 >

• Panzer elite:Seçkin panzer grubu piyadelerinde pek iş olmasa bile panzer kısmında çok iş vardır herşeyi mobildir.

Panzer Grenadiers:Panzer elitenin piyadeleri çok kullanışlıdırlar çünkü tamir etme özelliği ile hem piyade ihtiyacınızı karşılar hemde çatışmada araç kaybetmenizi önler.Grew 43 verilerek sniper özellğide getirlebilir.İleriki zamnlarda mp44 verilebilir veya panzersheck verilebilir.

Kettenrad:Bu panzer elitenin nokta ele geçirme silahıdır hiçbir saldırı ve savunma güçü yoktur ama statirejik noktalar muhhimmat vs benzin gibi yerleri çok rahat ele geçirirler.Kullanışlıdır deneyin.

Scout Car:İşte bu tam bir başbelası hem nokta elegeçirmesiyle hemde mg 42 si ile çok çok kullanışlıdır.

Lojistik:Lojistik tıpkı amerikalıların ve almanların benzin ve muhimmat bölgelerine tower yaparak verdikleri üretimi yükseltmesiyle aynı işi görürü eğer bir benzin noktası normalde 10 benzin veriyorsa scout car logistik olduğunda 18 benzin verecektir hem bölgenin savunmasını hemde muhimmatın çogalmasını sağlar çok kullanışlıdır.

Munitions Halftrack:İçleri cephane yüklü halftrack herhangi bir savunma veya saldırı gücü yoktur ama askerlerinize muhimmat konusnda yardımcı olur mortal halftrakler için çokiyidir

Örnek:Mortar half trak normal de bir saldırısını yapıyor ve yeni bir havan topu atımı için 1 dk bekletiyor.
    Mortar half trak yanında Munitions Halftrack var havan topunu atıyor 0 sanye bekletiyor.

Yani kısaca Munitions Halftrack bir takım elbombası,havan topu vs vs işlemlerin hemen olmasını sağlıyor.Az kişiyle çok iş yapmak istiyorsanız Munitions Halftrack tam size göre

Vampire Halftrack:Namı diğar Drocula vampire nazaran.Bu vampirler düşman kaynaklarını emerler yeni tıpkı bir vampir görevi üslenirler eğer vambiri düşman benzin veya muhimmat bölgesine koyarsanız düşman kaynak larının % 50 sini size gönderecektir ayrıca paletli bomba da yapa bilir bu paletli bombaları ağaç altlarına götürün ve görünmez olun yanınızdan düüşman geçtiği zamaaaan.Baaaaaaaaam!!!....Size çok güzel bir kuzu çevirme çıkar.

Infantry Halftrack:İşte iyi diye buna derim hem h.q hemde bir çatışma aracı piyadeleriniz içine koyun ve yallah düşmanların içine dala bilirsiniz 360 derece daire şeklinde olan gövdesi ve mg 42 si opnu tam bir savunma ve saldırı aracı yapıyor düşman biyadeleren tam ortasına girin ve kapışın gövde daire şeklinde olduğundan askerler her tarafa ateş açabilecekler... Ama bir dakika 5 askerden sadece 3 ü hayatta off olamaz demeyin askerlerinizi half trak tan indirn ve reinforce yapın.

Mortar Halftrack:Çok kullanışlıdırlıdırlar yanına birde munition half track olduğu zaman siper ev boşaltma zamanı gelmiştir alevli havan topuyla evde veya siperde saklanan piyadler için başbelasıdır düştüğü yeni yakar..Yani ateş düştüğü yeri yakar.Normal mortalıda vardır bu da askerlerinizle çatışmaya girmeden önce fazla kayıp vermemeniz için idealdir.Deneyin.

Tank Buster Infantry:TAnk avcıları işte bunlar bunlar işlerinde ustadırlar ve tam bir pro durlar nerdeyse hiç bir bazuka atışını sektirmezler armadet car ve tank ların baş belası.

Armored Car:İşte bu bir destek aracı.Bir hikayeyle açıklıyayım

Örnek:Piyadelerinz yoğun ateş altında destek bir araç göndereksiniz ama onlar gelene kadar dayanamaya bilirler hemen bir armaodetcar çıkarın ve hız özelliğine basın tıpkı Fe....ri gibi uçuyo resmen piyadelriniz kurtuldu.

Hikayedeki gibi armodet car tam bir piyade avcısıdır ayrıca speed özelliği ile çok hızlı gidebilirler.Birde airbornelerin canını okurlar eğer yanına bir airborne iniyorsa yukarıda hepsini vurur ve bir keklik gibi yere düşecekler.One shot one kill armoded carın işi.

Assault Grenadiers:Adındanda belli olduğu gibi assaultcular yani çarpışma için ellerinde mp 44 leriyle piyadelere karşıbirebir.

Marder III Tank Hunter:Tank avcısı diye buna derim hele birde radip fire yaparsanız elinden kolay kolay kurtulamassınız namrusunun uzunluğuyla uzaktan ateş edebilir ve attığı top can alıcıdır. Anti tank için kullanın memnun kalacaksınız.

Light AT Halftrack: Ooooo baba king küçük almsına rağmen tankların baş belasıdır palet kırma özelliği ile herkes ondan çokkorkar atıyorum bir sherman fire fln geliyor sizi yok edecek light at halftrakı yollayın ve skillerinden palet resmi olanı seçin ve bam!.Sherman artık özürlü olduğu yerde çakılı kalmıştır artık çünkü paletlerini yok ettiğiniz için özürlü gibiyatar durur anca yoldan geçerken selam vermeyi unutmayın.

Bergetiger:Sanayici tiger bu tank cephede çok kullanışlıdır tank lar veya zırhlı araclar patladıysa ve kalıntısı hala duruyorsa bunla gelin ve onu eski haline getirin ayrıca avantaget repair ileçok hızlı tamir ede bilirler.

Panzer IV Infantry Support Tank:İşte piyade avcısı tank hiçbir piyade bundan kurtulamaz radip fire açın ve piyade avlamaya başlayın ama bir sherman la karşı laştığınde topu zırhını delemez.Piyadlerde pro dur ama tanklarda baş belasıdır.

Ek:Bütün panzer piyadeleri:Geliştimesi yapıldıysa ateş el bombası veya anti tank bombası atabilirler.Geliştimesi yapıldıysa bütün piyadeler medic özelleğini kullanabilirler.Ve temiz bir piyadeye yani standart silahı olan piyadeye mp 44 grewh 43 panzer shek verilebilir.

Panther Battle grup:GEliştirmesi h.q tarafından yapıldığı sürece panzercilerin anti tank açığını kpatmak için çok ucuz bir fiyata 120 mp 20 benzin e karşı 2 adet panther gelir.

Advanced Repair:Geliştimesi yapıldığı sürece piyadelerinize Advanced Repair özelliği getirilir.

Sprint:Bütün ek özellikleri yaptığınız zaman piyadelerinize koşma özelliği glir.

Veteran
    Sergeant:Piyadeleriniz Rütbeli olurlar

Increase
    Grenadier
    Capture Rate:Geliştimesi yapıldıysa piyadeleriniz noktaları daha çabuk elegeçirirler

Ve grup zeal geliştirmesiyle: 3kişilik grupları 4 kişi yapılabilir.

Bugünlük bu kadar bugün panzerleri işledik yarın özel piyade ve tank lar var ondan soraki gün skiller el bombası vs vs silahlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123termal123 -- 12 Ağustos 2011; 17:38:21 >

• quote:

Vampire Halftrack:Namı diğar Drocula vampire nazaran.Bu vampirler düşman kaynaklarını emerler yeni tıpkı bir vampir görevi üslenirler eğer vambiri düşman benzin veya muhimmat bölgesine koyarsanız düşman kaynak larının % 50 sini size gönderecektir ayrıca paletli bomba da yapa bilir bu paletli bombaları ağaç altlarına götürün ve görünmez olun yanınızdan düüşman geçtiği zamaaaan.Baaaaaaaaam!!!....Size çok güzel bir kuzu çevirme çıkar.

Yanlış bilgi.. Vampir kamyonunu düşmanın hangi bölgesine koyduysanız o bölgeden düşmana giden kaynağın yarısı size gelir. Ayrıca düşmana gelen tüm kaynaklar yarıya düşer.

Örnek vermek gerekirse; Düşmanın gelen kaynakları +20 benzin, +50 mühimmat olsun. Siz +10luk bir düşman benzinliğe vampiri kurduğunuzda, size +5 benzin gelecektir. Düşmanında kaynakları +10 benzin e, +25 mühimmat a düşecektir

quote:

Panther Battle grup:GEliştirmesi h.q tarafından yapıldığı sürece panzercilerin anti tank açığını kpatmak için çok ucuz bir fiyata 120 mp 20 benzin e karşı 2 adet panther gelir.

Eksik bilgi; Panzer Battle Group çağırmak için HQ daki 120 mp 20 benzinlik geliştirmeyi yapmak lazım. Bu geliştirmeyi yapabilmek içinde 3 farklı binadan 3 tane geliştirme yapmanız gerekir. Ve gurubu savaş alanına çağırmak için 1000 MP harcarsınız..

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam Group Zeal geliştirmesi piyadelerin bir arada iken daha iyi savaşmasını sağlar. Mangaları 3 kişiden 4 kişiye çıkaran geliştirme başka bir geliştirme..

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Yanlış bilgi.. Vampir kamyonunu düşmanın hangi bölgesine koyduysanız o bölgeden düşmana giden kaynağın yarısı size gelir. Ayrıca düşmana gelen tüm kaynaklar yarıya düşer.

Örnek vermek gerekirse; Düşmanın gelen kaynakları +20 benzin, +50 mühimmat olsun. Siz +10luk bir düşman benzinliğe vampiri kurduğunuzda, size +5 benzin gelecektir. Düşmanında kaynakları +10 benzin e, +25 mühimmat a düşecektir

quote:

Eksik bilgi; Panzer Battle Group çağırmak için HQ daki 120 mp 20 benzinlik geliştirmeyi yapmak lazım. Bu geliştirmeyi yapabilmek içinde 3 farklı binadan 3 tane geliştirme yapmanız gerekir. Ve gurubu savaş alanına çağırmak için 1000 MP harcarsınız..

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam Group Zeal geliştirmesi piyadelerin bir arada iken daha iyi savaşmasını sağlar. Mangaları 3 kişiden 4 kişiye çıkaran geliştirme başka bir geliştirme..

hmm oke vampireyi hiç kullanmadım ama forumdan böyle demişlerdi ordan yazdım ama işlemini biliyordum.Panther grubuyanlış yazmısım özür dilerim onun geliştirmsini yazcaktım.Grub zeal 4kişiye çıkarıyordu o doğru.Hemde vampire çok dandik bişey normal noktayı ele geçirmekvarken neden eaziyet cekiyim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123termal123 -- 12 Ağustos 2011; 20:17:58 >

• quote:

vampire çok dandik bişey normal noktayı ele geçirmekvarken neden eaziyet cekiyim ki

Dikkatli oku yazdığımı. Düşmana giden kaynakları yüzde 50 azaltmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 12 Ağustos 2011; 21:35:11 >
  • Üşenmedim oyuna girdim ve baktım;

Group Zeal; Panzer Grenadiers, Assault Grenadiers and Tank Busters are tougher when grouped together.. (Meali; Panzer piyadeleri bir arada grup iken daha güçlüdür.)

Increase Squad Sizes; Increase Panzer Grenadiers, Assault Grenadiers and Tank Busters squad sizes.. (Meali; Panzer piyadelerin manga kapasitesini arttır.)

Yanlış hatırlamamışım. Senin bilgin yanlış. Dediğim gibi group zeal askerlerin daha iyi savaşmasını sağlar grup halinde iken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 13 Ağustos 2011; 0:30:36 >
  • pplhn bu coh t.ov un auto patcheri faln varmı replay izliyemiyorum bnm oyun orjinal diil 2.500 veriyon auto patcher faln varsa özelden link olarak yolla
  • pplhntr pio spam için çok teşekkürler 123termal ile yaptığınız paylaşımlar konuyu tekrar mecrasına döndürdü farklı strateji çevirileri de bekleriz
  • quote:

pplhn bu coh t.ov un auto patcheri faln varmı replay izliyemiyorum bnm oyun orjinal diil 2.500 veriyon auto patcher faln varsa özelden link olarak yolla

http://cohpatch.relic.com/

bu adresten torrent olarak indirebilirsin. indirmen gerekenler;

Company of Heroes 2.500 - 2.501.torrent
    Company of Heroes 2.501 - 2.502.torrent
    Company of Heroes 2.502 - 2.600.torrent
    Company of Heroes 2.600 - 2.601.torrent
    Company of Heroes 2.601 - 2.602.torrent

sırasıyla bunları yüklediğinde güncel olacak fakat versiyon 2.602 ye uygun crack bulman gerekecek.

• Özellikle istediğiniz bi rehber varsa gamereplays.org da onu bildirin, boş vaktim olduğunda çeviririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

pplhn bu coh t.ov un auto patcheri faln varmı replay izliyemiyorum bnm oyun orjinal diil 2.500 veriyon auto patcher faln varsa özelden link olarak yolla

http://cohpatch.relic.com/

bu adresten torrent olarak indirebilirsin. indirmen gerekenler;

Company of Heroes 2.500 - 2.501.torrent
    Company of Heroes 2.501 - 2.502.torrent
    Company of Heroes 2.502 - 2.600.torrent
    Company of Heroes 2.600 - 2.601.torrent
    Company of Heroes 2.601 - 2.602.torrent

sırasıyla bunları yüklediğinde güncel olacak fakat versiyon 2.602 ye uygun crack bulman gerekecek.

ben burdan indircektimde torrent nasıl indirlio onu anlamadım sadece indirdiği şey 1 mb lik bişi

• Bide ben internetten hep indirdim 2.500 dü bnm ki 2.500 to 2.501 i indirdim şöyle bi hata verio :Thispatch uptades Company of Heroes version 2.500,0 but you apear have an unrecognize version installed.If logging in to relic online to download the latest patches does not solve this problem,you may need to reinstall company of heroes (Error code 10267
  • quote:

Bide ben internetten hep indirdim 2.500 dü bnm ki 2.500 to 2.501 i indirdim şöyle bi hata verio :Thispatch uptades Company of Heroes version 2.500,0 but you apear have an unrecognize version installed.If logging in to relic online to download the latest patches does not solve this problem,you may need to reinstall company of heroes (Error code 10267

Bence orj al dostum ugrasma :)
  • Senin oyunun versiyonunu saptayamamış. Oyunu yeniden yükleyip, crack yapmadan update et. sonra cracklersin. birde öyle dene.

torrent i indirmek için utorrent gibi torrent indiren programlardan birini kur. o programı kullanarak patch i indir.

napolyon94 un dediği gibi aslında uğraşmaya değmez. online oynayabilmek için 20 liraya herhangi bi teknoloji marketten ilk çıkan cohu al. direk kur. update et, dünya ile oyna..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 13 Ağustos 2011; 3:32:28 >
  • Company of heroes anthology aldım tales of war ı yükledim. Onceden oynamışligim var skirmish modunda. Genelde panzer elite leri seciyordum. Oyunu orjinal aldıktan sonra multiplayer a girdim. 3 mac yaptım 2 sini kaybettim 1 galibiyet var. Komutları falan bilmiyorum takım arkadaşına nasıl yazılır falan bu konuda yardım ederseniz iyi olur ne gibi komutlar var. Birde skirmish de panzer elite ile oynarken denediğim taktikler pek etkili değil. Panzer elite nin ne gibi artıları var nasıl oynanmalı. Savunma tarzı oynuyorum genelde. Ama hücum konusunda da iyiyimdir panzer elitenin üniteleri oynama tarzıma daha uygun geldi. Panzer elitenin artıları ve eksileri neler nasıl bir taktik izlenmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextercan

Company of heroes anthology aldım tales of war ı yükledim. Onceden oynamışligim var skirmish modunda. Genelde panzer elite leri seciyordum. Oyunu orjinal aldıktan sonra multiplayer a girdim. 3 mac yaptım 2 sini kaybettim 1 galibiyet var. Komutları falan bilmiyorum takım arkadaşına nasıl yazılır falan bu konuda yardım ederseniz iyi olur ne gibi komutlar var. Birde skirmish de panzer elite ile oynarken denediğim taktikler pek etkili değil. Panzer elite nin ne gibi artıları var nasıl oynanmalı. Savunma tarzı oynuyorum genelde. Ama hücum konusunda da iyiyimdir panzer elitenin üniteleri oynama tarzıma daha uygun geldi. Panzer elitenin artıları ve eksileri neler nasıl bir taktik izlenmeli?

Vala skirmish de bilgisayara karşı oynamak daha öncede belirttiğim gibi daha kolaydır. sonuçta karşınızdaki sanal zeka. ne kadar zeki olabilir? :) sanal zekanın aşamadığı belli başlı şeyler var. onları yaptın mı direk kilitleniyor sanal zeka. herneyse.. komutlara gelelim;

birine mesaj göndermek için;
    /whisper nick mesaj

birinden gelen mesaja cevap vermek için;
    /r mesaj

birini arkadaş olarak eklemek için;
    /addfriend nick

başka önemli komut yok sanırım. birde oyun içinde takım arkadaşın ile yazışmak için enter a basıp yazışırsın. oyundaki düşmanlarla mesajlaşmak içinse shift+enter a basıp yazışırsın.

panzer elite ofansif bir yapıya sahip ordudur. saldırmayı seven, iyi yapan oyunculara daha uygun. panzer elite ile oynamadığım için pek bi taktik veremeyeceğim..

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.