Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: livingdeads

BEYLER BİŞEY SORCAM .
    BENDE ŞU AN 1.3 PATCH YÜKLÜ EN SON AMA YÜKLEME SÜRELERİ
    BİRAZ UZUN VE OYUNU FULL GRAFİK AÇMAK İSTİYORUM AYRICA KASMAMASINI.

BUNU BANA 1.6 PATCH VERİR Mİ?

p4 ile full grafik ha? Bekle bekle sen o kendi gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: livingdeads

BEYLER BİŞEY SORCAM .
    BENDE ŞU AN 1.3 PATCH YÜKLÜ EN SON AMA YÜKLEME SÜRELERİ
    BİRAZ UZUN VE OYUNU FULL GRAFİK AÇMAK İSTİYORUM AYRICA KASMAMASINI.

BUNU BANA 1.6 PATCH VERİR Mİ?

p4 ile full grafik ha? Bekle bekle sen o kendi gelir

valla sen gülüyosun ancak

ben onu tiberium warsda yaptım her şey açıktı (en sonda)

çok az kasılıyodu

ama bunda yükleme süreleri uzun geliyoo

acaba 1.6 patch azaltıyor mu süreyi?

• tankların uçunda dönen şey ne
  • Bu oyunun full versiyonunu indirebileceğim veya parça parça rapid den indirebileceğim linkler var mı?
  • oynamak isteyenler

ağ: cohtr66
    şifre: cohtr66
  • quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

oynamak isteyenler

girdim hamachi ağına diğer arkadaşları da beklerim.
  • quote:

oynamak isteyenler

Oyunun versiyonu kaç? Hamachi nin versiyonu kaç? Bazı hamanci versiyonlarında oyun görünmüyor.
  • versiyon: 1.0.2.2 son versiyon
    coh: 1.7

ama ne yazıkki 2 arkadaşla kurduk görmedi pcler birbirini oyunda win duvarı kapalı,avast durdurulmuş,win defender ı da kapadım gene birbirimiz göremedik (hamachi de görüyoruz ,konuşuyoruz ama landa görünmüyor) neden olabilir ki?

quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

quote:

oynamak isteyenler

Oyunun versiyonu kaç? Hamachi nin versiyonu kaç? Bazı hamanci versiyonlarında oyun görünmüyor.

• O lan game de görmemesi hamachi den kaynaklanıyor. Yanılmıyorsam 1.0.1.5 versiyonuyla oynayabilirsiniz. Eğer coh versiyonu 1.0 olsaydı ben de aranıza katılabilirdim ancak bendeki coh update olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

O lan game de görmemesi hamachi den kaynaklanıyor. Yanılmıyorsam 1.0.1.5 versiyonuyla oynayabilirsiniz. Eğer coh versiyonu 1.0 olsaydı ben de aranıza katılabilirdim ancak bendeki coh update olmuyor.

eğer sorun bu ise çözülebilir bisorun sanırım.

sendeki uptade neden kaynaklanıyor
  • Bendeki oyunda kurulum dosyası yok. Sadece oyunun program filesdeki dosyaları var. Kayıt defterinde kaydı olmadığı için windows oyunu kurulu değil olarak biliyor. Update yapmak istediğimde de oyun kurulu olmadan update yapamayacağını söylüyor. Yani aslında regedit kayırları olsa ya da dvd den kurabilsem update yapabilirim.
  • http://www.hamachiturk.com/showthread.php?t=15367

burda 1.0.1.5 versiyonu var istersen deniyelim wallace
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

Dx10 için fps ler yukarki performans testinde var zaten
    Dx10 oyuna daha yüksek detay seviyesi getiriyor ve bunu oynarken açıkça görmek mümükün ancak bu detey seviyesinde %50 ye varana performans düşüşüne değermi derseniz değmez derim

@Digiali,

X2900XT ile verdigin SS lerde hep Vista64 kullanıyorsun ve bu bazı oyunlarda inanılmaz performans kaybına neden oluyor..

Ornek CMR:Dirt te 7fps lik SS vermistin, oysa Vista32 de tamamen senin oynadıgın ayarlarda 31-33fps alıyor ocli X2900XT.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=144645&page=8 burdan bakabilirsin...

Yine Company of heroes da vista64 ile min 9fps leri gormussun ama ben vista32 dx10 1440x900 ultra high settings te min 19.5fps alıyorum..

Bu arada Company Of heroes harika bir oyun.. Bugun kurdum ve 1.70v ye yukselttim. Dx10 da pek iyi performans vermedigi ve goruntude de cok farketmedigi icin DX9 da full detail 4xAA 16xAF olarak oynuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 16 Haziran 2007; 21:58:09 >

• patch bısey farkettırdımı..olmazsa bende ındırım..

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

Dx10 için fps ler yukarki performans testinde var zaten
    Dx10 oyuna daha yüksek detay seviyesi getiriyor ve bunu oynarken açıkça görmek mümükün ancak bu detey seviyesinde %50 ye varana performans düşüşüne değermi derseniz değmez derim

@Digiali,

X2900XT ile verdigin SS lerde hep Vista64 kullanıyorsun ve bu bazı oyunlarda inanılmaz performans kaybına neden oluyor..

Ornek CMR:Dirt te 7fps lik SS vermistin, oysa Vista32 de tamamen senin oynadıgın ayarlarda 31-33fps alıyor ocli X2900XT.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=144645&page=8 burdan bakabilirsin...

Yine Company of heroes da vista64 ile min 9fps leri gormussun ama ben vista32 dx10 1440x900 ultra high settings te min 19.5fps alıyorum..

Bu arada Company Of heroes harika bir oyun.. Bugun kurdum ve 1.70v ye yukselttim. Dx10 da pek iyi performans vermedigi ve goruntude de cok farketmedigi icin DX9 da full detail 4xAA 16xAF olarak oynuyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

patch bısey farkettırdımı..olmazsa bende ındırım..

Patch oyun icin bircok duzeltme yapıyor. Goruntu kalitesi ve performans olarak soruyorsan pek bise farketmedi zaten oyunun performansı ve goruntu kalitesi mukemmel..

1.70v ile dx10 geliyor ama 8800GTX ve X2900XT de bile ultra ayarlarda cokta akıcı degil.(Ortalama 35fps lerde seyrediyor ki bana yeterli degil.)
  • hamachi de oynamak isteyen arkadaş varmı ? varsa yazsın buradan oynayalım
  • Ben de bugün kurdum ve oynamaya başladım,anlaşılan bağımlısı olacağım,ki pek strateji sevmesem de....

Buarada ingilizcem de bi sorun yok Allah'a şükür ama sırf meraktan baktım daha henüz 2 gün önce Türkçe yaması çıkmış,deneyen var mı...?!

http://www.turkceyama.com/24/2914/Detay/AramaSonuc/CompanyOfHeroesTurkceYama.html

EDİT : Buarada 1.0'dan 1.4'e yamasını indirdim ama çalıştırınca direk hata veriyor,oyunu kurduğunuza emin olun falan diye...Oyun korsan olduğundan mı ki hata veriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 17 Haziran 2007; 0:12:05 >

• Arkadaşlar serbest programcılar CoH için axis campaing hazırlıyorlar. Galiba senaryoda 2 Alman okul arkadaşı Wehrmacht'a 1935 de giriyor, 1939 da bitiriyorlar ve olaylar gelişiyor. Mod şu anda geliştirme aşamasında. Oyundaki modeller ve bayraklar bile değiştiriliyor ve yeni araçlar, haritalar vs. Mod un betası çıkınca duyurmaya çalışırım.
  • ALIN SİZE BİR SCREENSHOT (1024*768 HERŞEY FULL )

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.