Orjinal almaya değer mi? Multide rakip bulunuyor mu hemen?
Bir kaç yerde multisinde pek fazla kişinin olmadığını hatta CoH 1'den daha az olduğunu okudum. Doğru mudur?
COH 1 den az olamaz bence
quote:
Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil
COH 1 den az olamaz bence
Peki Orjinal almaya değer mi? Multide rakip bulunuyor mu hemen?
quote:
Orijinalden alıntı: ateş ve güneş
Beyler oyun 50 tl
Orjinal almaya değer mi? Multide rakip bulunuyor mu hemen?
Bir kaç yerde multisinde pek fazla kişinin olmadığını hatta CoH 1'den daha az olduğunu okudum. Doğru mudur?
Ben steam kullanarak oynuyorum bayağı zevkli hatta bütün komutanları aldım onun için sana tavsiye vereyim. En çok 5 dakika beklediğimi söyleyebilirim. Tabi duruma göre değişebiliyor. Oyuncular çoğunlukla SSCB yerine Almanya seçince sen de Almanya olursan bazen zaman alabiliyor (gösterge var zaten). Geceleri oyun bulabiliyorsun. Ayrıca CoH 1'de gene oyuncu var ama çok değil. Mesela şimdi steamdan topluluk merkezine baktığımda CoH 2'de 2100 oyuncu var CoH1'de 1411 kişi var. Umarım yardımcı olmuşumdur.
ön siparişle almıştım 149 saat oynamışım (daha çok oynardımda okul şehir dışında adam gibi laptop yok kasıyor oyun) halada oynayasım geliyor pek iyi oynayamasamda yavaş yavaş geliştiriyorum kendimi 2v2 3v3 4v4 oynuyorum genelde takımda bazen benden de kazmalar oluyor deli oluyorum falan ama yinede keyifli zaten oyunun ortalama oyuncu sayısı üç bin kişi en büyük haritanında 4v4 olduğunu düşünürsek oyuncu bulmamanız gibi bi durum söz konusu olamaz sözün kısası türü seviyorsanız alınır
gördüğüm kadarıyla bazen 12-13 $ falan düşüyor steam keyler pek sıcak bakmıyorsanız tereddüt içindeyseniz onlarda beklenebilir.
Ne zaman düşer fiyatı acaba? Düşünce bana haber verebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: ateş ve güneş
Ne zaman düşer fiyatı acaba? Düşünce bana haber verebilir misiniz?