Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (310. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.595
Cevap
46
Favori
232.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yolladım istek onayabiliriz ben de arıyorum oynayacak adam.
  • Nightsniffer
    oynamak isteyen eklesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M26 Pershing'li komutan geçti elime. Bu tank ile ilgili görüşleriniz neler? Ben bir iki sefer oynayabildim biraz kendi çıkarımlarım da var sizce artıları eksileri nelerdir? Kaçakta dövüştürdüm T34 gibi de çarpıştırdım biraz kağıt gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 13 Eylül 2016; 1:23:39 >
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    M26 diğer ağır tanklar gibi dayanıklı değildir. Zırh değerini bilmiyorum belki bi tiger kadar ya vardır ya yoktur emin değilim ama medium tank sağlığı vardır. Bu yüzden kolay imha edilirler. Bu aracın dezavantajıdır. Avantajı ise çabuk hızlanma, taret hızı ve ateş etme hızıdır.

Uzun lafın kısası diğer ağır tanklardan daha çok mikro ister ama kıvrak ve seri namlusuyla onlardan daha ölümcüldür.

Komutan zaten çok avantajlı bi komutan. Her bir komutan yeteneği kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 13 Eylül 2016; 14:04:13 >
  • Company of Heroes 2 master collection alicam fakat halihazirda sadece ardennes assault paketi var hesapta. Odeme yaparken company of heroes 2 ve ardennes assault paketi hesapta oldugu icin bu ikisi icin ekstra kopya almayacaksiniz diye uyari veriyor. Benim hesapta ana oyun yok, kutuphanede varmis gibi gozuksede sadece ek paket var ve ek paket de standalone oynaniyor. Simdi ben master collection i alinca ana oyun gelmeyecek mi
  • Yeni araçlar için intel bullet eklenmemesi iyi olmamış neden üzerine düşmüyorlar bunun acaba?
  • Gringo_ kullanıcısına yanıt
    Bahsettiği uyarı hali hazırda sahip olduğunuz ürünler için ekstra bir lisans daha vermeyeceği için olduğunu düşünüyorum. Master collection satın aldığınızda, günün sonunda paketin içerdiği tüm içeriklere sahip olacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Bahsettiği uyarı hali hazırda sahip olduğunuz ürünler için ekstra bir lisans daha vermeyeceği için olduğunu düşünüyorum. Master collection satın aldığınızda, günün sonunda paketin içerdiği tüm içeriklere sahip olacaksınız.

Haklisiniz hocam satin aldim, ana oyunda eklendi. Zaten daha onceden hepsi yuklenmis sadece aktive oldular. Bu arada oyunu hem ogretmek hemde oynamak isteyen olursa Gringo steam adim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu oyun bir tek bendemi veriyor saçma sapan hatalar.Bir giriyorum hata mesajı yolla diye bir pencere açılır .Gir çık yapınca windows mavi ekran verir.Şimdide çalışmayı durdurdu hatası verdi.
  • Offline modlarda max ayarlarda stabil 60 fps oynarken 4 kisiyle online maca girdim. Fps 20nin ustune cikmadi gtx 970 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 14 Eylül 2016; 22:42:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu hatayla ilgili bilgisi olan varmı?

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]
  • O hata ile bende oyunu uzun süre hareketsiz menüde bıraktığımda karşılaşıyorum. Oyun oynarken atma ile vs karşılaşmadım şayet öyle bir durumunuz varsa bir dosyaları doğrulatın.

970 ile 4 v 4'de 30'un altına inmemesi gerek aslında. 2 v 2 de youtube'da 55-80 fps arasında temiz oynayan oyuncular var. Çok alakadar değilimdir bu işlerle aslında ama vram yetmemiş de olabilir.
  • Gringo_ kullanıcısına yanıt
    Online modda işlemciye çok yük biner onuda hesaba katın
    Bende gtx970 var. 4v4 de 40 civarında oynuyor. Oyunun ilerleyen aşamalarında (40dk filan) 25 fps lere kadar düşüyor.

4 kişilikten kasıt 2v2 ise o da 60 fps civarında oynuyor. İlerleyen aşamalarda 40 fps lere kadar düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 17 Eylül 2016; 23:21:54 >
  • Biraz ayarları kısıp 2v2'de 60'ın 4 v 4'de de 30'un altına indirmeyecek bir kurgu yapmak daha iyi olur sanırım.
    Ne yazık ki bu pek mümkün olmuyor. Oyun ilerledikçe haritadaki deformasyonlar çok ciddi boyutlara ulaşıyor ve ağır bombardımanlarda fps nin düşmesini engellemek için ayarları biraz kısmak yetmiyor.
  • Ostheer'da Tiger'lı hangi komutanı kullanıyorsunuz daha çok? 1v1, 2v2 ve 3v3, 4v4 için bir ayrım gözetiyorsanız 2 tanede söyleyebilirsiniz. Bende hepsi yok zaten spearhead doc ve kötü durumlar için elite troops doc kullanıyorum. Bir tanesini gözüme kestirdim ama sizlerin kullanım nedenlerinizi/taktiklerinizi de dinlemek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35

Arkadaşlar merhabalar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım fakat bir türlü paylaşmaya fırsat bulamadığım Company Of Heros 2'nin Türkçe yamasını paylaşıyorum.
    Öncelikle yamanın güncel halini çevirmem tek başına mümkün olmadığı için Facebook üzerinden OyunCeviri ekibi ile iletişime geçtim. (Nisan 2015)
    Gerekli dosyaları ve çeviri yaptığım yerleri kendilerine ilettim. Fakat şimdiye kadar herhangi bir gelişme olmadı.
    Bu süre zarfından çeviriyle ilgili herhangi bir gelişme yapamadım.
    Oyunu vakıf olan arkadaşlar birimleri iyi tanıdığı için çeviriyi hızlıca geliştirebilirler. İsteyen olursa ham verileri kendisiyle paylaşabilirim.
    İşlerimin yoğunluğundan dolayı @pplhntr Company of Heroes 2 Türkçe Dil Dosyasıdır diye bir başlık açarsan sevinirim. (Bu konuda ilgili olduğun için söylüyorum.)
    Ayrıca daha çok kitleye ulaşması adına
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Group :: Company Of Heroes 2 Türkiye
    https://steamcommunity.com/groups/coh2turkiye
    grubunda da paylaşılmıştır.https://steamcommunity.com/groups/coh2turkiye/discussions/0/412448158162568612/

Company of Heroes 2 TÜRKÇE YAMA 4.0.0.20954 ile uyumludur.

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]
    Oyun içi görüntüler için =>
    share.pho.to
    Photo shared via Share.Pho.to
    http://share.pho.to/A39oW

Company Of Heroes 2 ve Company of Heroes New Steam Version Türkçe Dil Dosyasıdır.
    Arkadaşlar merhabalar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım fakat bir türlü paylaşmaya fırsat bulamadığım Company Of Heros New Steam Version ve Company Of Heros 2'nin Türkçe yamasını paylaşıyorum.

Ayrıca daha çok kitleye ulaşması adınahttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114872837 grubunda da paylaşılmıştır.

2 yama da %100 Türkçe Değildir!

Company of Heroes (New Steam Edition) Türkçe Yama 2.700.2.42 ile uyumludur.
    Bir önceki versiyonu yüklemiş olduğum için güncel dosya aşağıdakidir.
    (Güncellendi 25/09/2016)

Company of Heroes 2 Türkçe Yama 4.0.0.21567 ile uyumludur.
    dosya.co
    İndir Relic CoH2 English ucs
    http://dosya.co/o4mky3aok1nm/RelicCoH2.English.ucs.html

CoH (New Steam Version) Oyun içi görüntüleri için =>
    pho.to
    301 Moved Permanently
    http://pho.to/AKofH

CoH 2 Oyun içi görüntüler için =>
    share.pho.to
    Photo shared via Share.Pho.to
    http://share.pho.to/A39oW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 25 Eylül 2016; 11:27:22 >

• PC yanımda olmayınca oynayamıyorum da...Oyunu oynayan kalmadı mı?!

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

PC yanımda olmayınca oynayamıyorum da...Oyunu oynayan kalmadı mı?!

Ben en son Ağır tanklara yapılan üst üste nerfler sonunda bırakıp Steam hesabımı satmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.