Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.595
Cevap
46
Favori
232.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BalerionT

Şuan 11 levelim her levelde yeni tanklar ve askerler verecekmi yoksa sabitmi kalacak çünki tek başıma standart botu yenemiyorum :) birde bu usf okw ost dediğiniz nedir ?

Usf, okw, ost orduların isminin kısaltılmış hali.

Usf: United States Force
    Okw: Oberkommando West
    Ost: Ostheer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalerionT

Şuan 11 levelim her levelde yeni tanklar ve askerler verecekmi yoksa sabitmi kalacak çünki tek başıma standart botu yenemiyorum :) birde bu usf okw ost dediğiniz nedir ?

Oynaya oynaya alışırsın, coh2 videoları var veya coh2.org'da canlı yayınlar var onları takip et geliştirirsin yeni tanklar gelmeyecek ama yeni komutan düşebilir mesela tiger tankı komutanla geliyor, bana 55 lvl'de bir komutan düşmüştü o da bende olan komutandı onlar da ordu isimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5768557DE -- 31 Aralık 2014; 21:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakızlı-tatlı

oyunu oynuyorum evet hoşuma gitmeye başladı,arkadaşlar bir iki sorum olucak yardımcı olursanız sevinrim

şimdi oyna giriyorum otomatik aratıyorum oyun başlıyor 3 bazen 6 kişilk ekiplerle
    neyse oyun oyanırken yani neden son adam ölene kadar oyun devam etmiyorsa çok zayıflayınca oyun bitiyor
    yani yenildiniz diyor oyun bitiyor bunu anlamıyorum devam etmek istiyorum son adama kadar,bunun için bir ayar varmı acaba

diğer sorum,amrikan oyunda oynuyamıyorum rus alman ve iki tane birim daha var,kılıç üsütnde yılan gibi bir fügürü olan birde
    alman arması olan mor renk bir birimi,yani amrikalı takıları niye seçemiyorum yardımcı olursanız sevinrim

Diğer sorunuzun cevabını vereyim. Kalkan üzerinde kılıç olan ordu amerikan diğeri oberkommando west ordusu.
    Onları seçebilmeniz için ''western front armies'' paketinide almanız gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakızlı-tatlı

oyunu oynuyorum evet hoşuma gitmeye başladı,arkadaşlar bir iki sorum olucak yardımcı olursanız sevinrim

şimdi oyna giriyorum otomatik aratıyorum oyun başlıyor 3 bazen 6 kişilk ekiplerle
    neyse oyun oyanırken yani neden son adam ölene kadar oyun devam etmiyorsa çok zayıflayınca oyun bitiyor
    yani yenildiniz diyor oyun bitiyor bunu anlamıyorum devam etmek istiyorum son adama kadar,bunun için bir ayar varmı acaba

diğer sorum,amrikan oyunda oynuyamıyorum rus alman ve iki tane birim daha var,kılıç üsütnde yılan gibi bir fügürü olan birde
    alman arması olan mor renk bir birimi,yani amrikalı takıları niye seçemiyorum yardımcı olursanız sevinrim

Zayıflayınca bitmiyor haritada 3 tane yıldız var onları tutarsanız karşı taraf puan kaybeder,0 a düşen kaybeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5768557DE -- 1 Ocak 2015; 17:04:36 >

• an ıtıbarıyle steamden 14.75 tlye coh 2 satın aldım. western front armıes paketınıde tavsıye uzerıne aldım. bu aldıklarım bana multıplayerda yeterlı olur mu? baska dlc alayım mı?

blue case dlc sınıde cok methettiler bana.

ardennes assault harıcı onerebılecegınız dlc var mı?

coh 1 de genelde defans yaparak oynardım. coh 2 dede onerebılecegınız dlc var mı bununla ılgılı? genelde panzer elıt alıp flak88 le defans yapardım. sonradanda yavas yavas gelısıp saldırır yenerdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 2 Ocak 2015; 0:30:11 >
  • Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    İkisi yeterli, dlc olarak sadece western front armies'i oynadım.Defans yapmanı sağlayan komutanlar var ama denemedim çok güçlü paklar uzak mesefali toplar yapabiliyorsun ama ben önermem.
  • oyunda yeniyim arkadaşlar steamden ekleyin sesli konuşarak takım oynayalım. steam : vuralkoc
  • Strateji oyunlarını hep sevmişimdir kış indirimleri ile de oyunu temin etmiş oldum 14.75 tl ye steam id:TurKSuvaRi ekleyin denk gelirsek oynarız şuan finallerim var ama beni pek engellemiyor:D (dh de konuları okuyordum ama bu oyun için üye oldum hadi hayırlısı)
  • Beyler ardennes assault kurup oyunda command point sorunu yaşayan varmı? Points almama rağmen sanki yokmuş gibi hiç birşey çıkmıyor?

• Oyunu yılbaşı indirimlerinde aldım.Ama ilk defa böyle bir oyun oynuyorum.Adamlar darma duman ediyor benim orduyu sürekli.Oyundaki sınıfları açıklayan bir kaynak sınıf yokmudur?
  • Senaryo nun ilk bölümü call of duty 1 dede vardı bi nostalji oldu duygulandım :D bu shock troopers lara aşık oldum ya çok hoşlar sis atıyosun sonra el bombası ilk kullandıgımda komedi oldu attım ikimizde sisin içinde kaldık saçma sapan koştuk sonra ben çıkıp el bombası attım hemen retreat attı :D(noob luk bir başka güzel)
    burda okudugum yorumlardanda bişeyler yapmaya çalışıyorum ama daha çok var ögrenmek için bu arada şu sniperları hiç beceremedim nasıl kullanabiliriz biri anlatabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkSuvari

Senaryo nun ilk bölümü call of duty 1 dede vardı bi nostalji oldu duygulandım :D bu shock troopers lara aşık oldum ya çok hoşlar sis atıyosun sonra el bombası ilk kullandıgımda komedi oldu attım ikimizde sisin içinde kaldık saçma sapan koştuk sonra ben çıkıp el bombası attım hemen retreat attı :D(noob luk bir başka güzel)
    burda okudugum yorumlardanda bişeyler yapmaya çalışıyorum ama daha çok var ögrenmek için bu arada şu sniperları hiç beceremedim nasıl kullanabiliriz biri anlatabilirmi ?

kolay ulaşabilceğin bir numaraya atmakla başlayabilirsin. Hatta o numara sniperlara özel olsun senin için onla özdeşleşsin. mesela ben sürekli 3'e atardım aklıma ne zamn sniper gelse refleks olarak 3'e basarım

• Cidden oyun çok zor yav başlarda yeniyodum gene sonra çok prolar gelmeye başladı.ögrenmesi uzun zaman alıcak gibi .sniper la oynamayı deniyim dedim gene mikrom yetmedi 2 sn boş bıraksan ölüyor vet 2 yaptım asker basıyım dedim kaçırdım gözümü öldü moralim bozuldu sonra :D moba oynar gibi kafayı yedim arkaya mortarları dizdim saldım saga sola sıkıyolar o arada tek sniperla adam vurmaya çalışıyorum tam saçmalık oldu zaten tek adamlar baktı bende fazla def yok 2 si bir olup beni geri püstürttüler
    bi kere kaptırdınmı taarruz etmesi çok zor okw olunca bir yerleşiyo adam 6 manga ile geziyo sürekli med yeri de yakın retreat atıp geri geliyo hızlıca ben bi saat baseye döndürüp geri getiriyorum adamları
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkSuvari

Cidden oyun çok zor yav başlarda yeniyodum gene sonra çok prolar gelmeye başladı.ögrenmesi uzun zaman alıcak gibi .sniper la oynamayı deniyim dedim gene mikrom yetmedi 2 sn boş bıraksan ölüyor vet 2 yaptım asker basıyım dedim kaçırdım gözümü öldü moralim bozuldu sonra :D moba oynar gibi kafayı yedim arkaya mortarları dizdim saldım saga sola sıkıyolar o arada tek sniperla adam vurmaya çalışıyorum tam saçmalık oldu zaten tek adamlar baktı bende fazla def yok 2 si bir olup beni geri püstürttüler
    bi kere kaptırdınmı taarruz etmesi çok zor okw olunca bir yerleşiyo adam 6 manga ile geziyo sürekli med yeri de yakın retreat atıp geri geliyo hızlıca ben bi saat baseye döndürüp geri getiriyorum adamları

Bu oyun diğer strateji oyunlarından daha çok taktiksel oyunu ön plana çıkaran bir oyundur. Bu yüzden çok yoğun mikroya ve makroya ihtiyaç duyulmakta. Bu yüzden diğerlerinden daha zor olduğu söylenebilir.

Ben her zaman yeni başlayanlara oyuncularla oynamadan önce bilgisayara karşı oynamasını öneriyorum. 1v1 skirmish açıp önce standart bilgisayar denenmeli. Yeniyorsanız Hard, onu da yeniyorsanız Expert'e karşı oynayın. Expertte tüm ordularda bilgisayarı çok zorlanmadan yenmeye başladığınızda gerçek oyucularla 1v1 oynamaya başlayın. Bu oyunda kendinizi geliştirmenin en sağlıklı yolunun bu olduğuna inanıyorum.

• TurkSuvari kullanıcısına yanıt
    Oyunun ana menüsünde tutorial kısmı var videolarla bazı temel bilgiler gösteriliyor, ingilizcen iyiyse 3-0 önde başlarsın.

Onun dışında pphlntr demiş oyunu iyice öğrenmeden multiplayer çok zor gelir. Bol bol skirmish oyna, replay izle.
  • Çok haklısınız ama botlarla oynayınca cidden oyunlardan soguyorum arada gene atarım ama sıkılıyorum bana aynı hissi vermiyor gerçek oyuncuyla oynarkenki heyecanı.
    Bu dedigimde hiçbi mantık olmasada yani benim kafamda öle (öğrenmek açısından) moba oyunlarıda oynuyorum hiç botlara karşı oynamadım.1v1 oynamıyorum bu arada en az 2v2, 1v1 oldum olası sevmem rpglerde bile tek başıma pvp girmem takım oyunu severim. oynayış tarşım 1v1 e uygun degil :D vur kaç lı çok oynuyorum galiba o yüzden point tutamıyorum oyun sonu hep istatistiklerim ordu güçüm karşıdan yüksek ama yeniliyoruz yanıma defansif biri lazım :D
  • okw de yakin mesafede etkili olan piyade hangisi? shock troopers ayarinda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

okw de yakin mesafede etkili olan piyade hangisi? shock troopers ayarinda?

OKW'nin engineer'ları yakın mesafede etkilidir. Hemen hemen tüm piyadelere karşı yakın mesafede süpürür ama 4 kişi olması dezavantaj işte. Çabuk eksiliyorlar. Bu arada komutanla gelen Fallschirmjäger de hem uzak hem yakın mesafede çok etkili birimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

quote:

OKW'nin engineer'ları yakın mesafede etkilidir. Hemen hemen tüm piyadelere karşı yakın mesafede süpürür ama 4 kişi olması dezavantaj işte. Çabuk eksiliyorlar. Bu arada komutanla gelen Fallschirmjäger de hem uzak hem yakın mesafede çok etkili birimdir.

Obersoldaten>fallm>sturm okw de bana göre güç sıralaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: sssquad77coh

quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

quote:

Obersoldaten>fallm>sturm okw de bana göre güç sıralaması.

Yakın mesafeden bahsediyor. Ober yakın mesafede çok etkili değildir. Çünkü mg'si nişan için vakit harcar sağa sola döner. Yani bi shock obere yaklaştığı vakit neredeyse shock'un bir birimi bile ölmez, sağa sola gider etrafında dolanır, oberi süpürür. Ober uzak mesafede daha etkilidir.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.