Şimdi Ara

comp12 & DD 512

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admiral9999 -- 22 Ağustos 2010; 21:53:16 >

• bu uclemeden hangısını tercıh edersınız deseler ben ve bu ısı bılen bırcok kısı dd derdi fiyatı pek anlayamadım ama kabınsız comp 12 ye 140 tl istemıslerse daha uygun bulabılırsınız. comp 12 alarak yanlıs yapms da olmazsınız tatmın edecegıne ınanıyorum macustıc 90 tl ımıs galıba, comp 12yi de 110tl cıvarı bulabılırsınız bu durumda comp 12 alrdım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4burak4

bu uclemeden hangısını tercıh edersınız deseler ben ve bu ısı bılen bırcok kısı dd derdi fiyatı pek anlayamadım ama kabınsız comp 12 ye 140 tl istemıslerse daha uygun bulabılırsınız. comp 12 alarak yanlıs yapms da olmazsınız tatmın edecegıne ınanıyorum macustıc 90 tl ımıs galıba, comp 12yi de 110tl cıvarı bulabılırsınız bu durumda comp 12 alrdım ben.

dostum teşekkürler yorumun için ben dün akşam aldım bası. seninde dediğin gibi dd aldım. alırken macoustic ide bağlayıp deneyik dd çok daha hoşuma gitti tonlama olarak. zaten şuan dd yi tam olarak besleyemiyorum 180 rms le giriyorum şuan , bas 300 rms , bu halde bile çok iyi.
    fiyat olayı şöyle , dd 140 comp12 140 macoustic 90 . dostum internettende alabilirdim 120 tl ye ama 120+kargo+havale derken yine aynı hesaba geliyor nerdeyse

• hayırlı olsun gule gule kullanın dd en ıyı secım olmus eger kabınlı 140 tl ıse cok cok ıyı.su anda amfınızle yuzdew 50 pereformansla falan calıyor o zaman woofer bunu saglam bır mono amfıyle besledıgınzde daha yuksek bır performansla daha saglam bass alablırsınız.kolay gelsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.