Şimdi Ara

Comodo İnternet Security' i tavsiye eder misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
17.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tavsiye etmem. avira premium+online armor yada kaspersky ınertnet securıty kullan.
  • Firewall'a gerek olmadığını düşünüyorum. Bir aralar bende kurmuştum birkaç kere ama sildim. Bilgisayarı boşu boşuna kasar. Bir Antivirüs ve Spyware yeterli olur. Zaten nereye girdiğinizi biliyorsanız problemde olmaz. Bende Avira AntiVir Premium ve Spybot S&D kullanıyorum. Gayet iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzz

Firewall'a gerek olmadığını düşünüyorum. Bir aralar bende kurmuştum birkaç kere ama sildim. Bilgisayarı boşu boşuna kasar. Bir Antivirüs ve Spyware yeterli olur. Zaten nereye girdiğinizi biliyorsanız problemde olmaz. Bende Avira AntiVir Premium ve Spybot S&D kullanıyorum. Gayet iyi.

Sana katılmıyorum dostum. Çünkü bilgisayara DDos saldırısı yapılsa bu saldırıyı ne antivirüs ne de antispyware önleyebilir. Programın adı üstünde GÜVENLİK DUVARI. Bu olmazsa bilgisyardaki veriler daha kolay çalınır. Özellikle alışveriş yapan kişiler için verilerin çalınmaması çok önemlidir. Tüm para hesabınız başkasının cebine gidebilir. Nereye girdiğimizi bilsek bile hack olabiliriz. Amacım zorla güvenlik duvarı kullandırmak değil ama seçimi arkadaş yapsın değil mi?

• Kesinlikle önermiyorum. Bir çok yorum okudum, kendim de şu anda "mecburen" kullanıyorum. Ancak, gördüğüm kadarıyla virüsleri bulmuyor. Amerika'da yaşayan bir Türk'ün geliştirmiş olması da şüpheli bir durum bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyimcisiz -- 4 Nisan 2018; 14:26:34 >
  • deneyimcisiz D kullanıcısına yanıt
    virüs bulmaması sorun değil, virüs girmesin yeterli.

https://www.youtube.com/watch?v=FrXlB-uLWg8
    https://www.youtube.com/watch?v=Xem53arxRo0

• deneyimcisiz D kullanıcısına yanıt
    Aslında zararlıları bulmama konusunda haklı olabilirsin. Ancak ben pek şüpheli olduğu kısmına katılmıyorum. Bana göre hepsi güvenilirlik bakımından hemen hemen aynı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.