< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (616. sayfa)

-
-
Sure uzatmalarda verilen hediye günlerde var .dogum gününde bile hediye yüklediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmadı. Alanlar hep ya thh ya da müşteri odaklı bankaların müşterisi. Comnet kendi sorumluluğu gereği henüz kimseye parasını müşteri talep etmeden erken davranıp göndermedi.
O zaman THH zamanı geldi demektir, iade alanların formatta dilekçeyi yazıp bombalamak lazım.İade alan arkadaşların emsal göstermek adına dosya no vb pylaşması mümkün olur mu?
Paylaşan arkadaş olursa beni de etiketlerse çok sevinirim göndermeye hiç niyetleri yok sanırım, umarım ülkeden kaçmazlar 🥶😶🌫️🥹
Aynı bildiriyi comnet uygulamasınada koymuşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet öyleymiş, görmemiştim. Kopyala yapıştır bir cevap olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iade alan kimse yok sanırım.. msj yayınlamışlar ama pek güven vermiyor..
İade alabilenler sadece bankalara harcama itirazı yapanlar. İade yapılıyormuş gibi gözüküyor ancak yapılmıyor halen. Hiçbir itirazda bulunmadan iade alabildim diyen çıkmadı daha. Bankalara yapılan itirazlar müşteriler için olumlu sonuçlar getirdiği için bu itirazları yapmasınlar diye o son duyuruyu yayınladıklarını düşünüyorum.
-
varmı hiç iade alan?
toplamda her şey dahil 6900 tl ödedim. 5500+1400tl ek süre
modem(2125 tl) duruyor hala.
kurulum+aktivasyon (500 tl) yazmışlar.
ve 4 aylık kullanımım var.
tahmini ne kadar iade alırım acaba?
-
Bu firma zaten kafasına göre kullanıcılara hakaret edip çat diye portunu kapatan üyeliği kapatan değilmiydi?
Kapandığı iyi olmuş ama mağdur olan arkadaşlar inş en kısa sürede istediğini alır. Ama bu ülkede çok zor.
Mail attim
Verdikleri cevapta ozetle;
Ugrasiyoruz hesapliyoruz, bankaalr evrak ispat istiyor onlari hallediyoruz diyorlar
İns iade alirsin😄
turknet sahte/yanıltıcı arama demişti ama şimdi turknetten aynı durumun yapılacağına dair bilgilendirici bir sms geldi. demek ki yanıltıcı arama değilmiş, turknetin haberi yokmuş arama yapıldığından.
-
Hocam ben 3-4 gün önce harcama itirazı yaptım(isbank), bırakın iade almayı, bankadan bile arayan olmadı...2,5-3 bin arası alacagim var,bekliyorum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hemen dönüş sağlanmayabilir en az 45 gün değerlendirmeye alınma süreci var. Kimi bankalar daha hızlı süreci yönetebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 4 Ocak 2025; 17:29:5 > -
hocam 12 aralıkta yaptım 3800 fatura bedeli beklediğim iade 3300 civarı daha bana dönen olmadı öyle söyleyeyim
Hizmeti vermediklerinden ceza olarak full iade sağlamaları lazım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni de aradilar telefona mesaj geldi hatta turknet tarafindan arandiniz sesli onay verin dediler, tc yi girdim ama sesli onayi vermeden kapattim,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurrunoooo -- 5 Ocak 2025; 15:5:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X