< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (294. sayfa)

-
-
Dostum sorun neymiş çözdün mü aynı sorunu yaşıyorum şu an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternet can çekişiyor noldu acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paramızla rezil olmak ne kadar güzel. Cumartesi akşamımızın içine ettiler. Sanırım yine +5 gün verirler göz boyamasyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıktı artık Şubat'ta Superonline'a geçicem.
nisandan beri kullanıyorum bugün delirtti resmen superonline fiberde böyle kesilmeler oluyordu bugün superonline günlerini aratmadı sağolsun. neyse düzelir umarım.
not : anlık düzelmiş hızı da 130 dan veriyorlar arttırmışlar biraz :) ilk defa oldu böyle kesinti modem bozuldu sandım neyse ki genel sorunmuş. neyse ilk defa yaşadık sık sık olursa can sıkar ama bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haeshin1923 -- 6 Ağustos 2023; 0:16:43 > -
İnternet hiç kesilmedi ama bi hızlı bi yavaş çözemedim
model tavsiyeniz var mıdır?
-
TP-LİNK deco M4 ikili F/P üründür..
-
Fiber de İSS kullanıcı ve şifrenizi biliyorsanız,modem siz kullanırsınız..
-
Poyraznetten geçiş yaptım pişmanım.Hız,ping yerlerde sürünüyor.
-
1 yillik aldim referans kullanarak üye oldum 390 gün girunuyor. Simdi benim referansimla üye olunursa +30 gün mü olacak?
Ayrintilarda 180 günden fazla si olan faydalanamaz yaziyor kafam karisti
kodun 180 güne inene kadar geçersiz senin için, verdiğin taraf +30 kazanır orası ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2023; 15:27:13 > -
bazı arkadaşlar oyuncu insanlara bile tavsiye ediyor ama ist fiberdeyim bazen iyi, bazen kötü, bazende çok kötü oyuncu arkadaşlar mümkünse bulaşmasın.
net film dizi haber sosyal medya için takılan için bazen sorun oluyorda.
bu tip issler nekadar ekmek okadar köfte isssi ha parasına göre bence çok iyi bana yetiyor
ara sıra çileden çıkarıyor ama bu fiyatta olanların nerdeyse hepsinde var bu i.k da daha büyük sorunlar yaşadım.
sorun istemeyen 7/24 düzgün ping isteyen adam kesesinin ağzını t.t a açıcak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2023; 18:10:59 > -
Internet yine sorunlu,genel mi acaba,basja sorun yasayan var mı
Son 1-2 saattir arada sorun yaşıyorum. Az önce xboxta online dükkan bile yüklenmedi. YouTube buffer yapıp duruyor. Transfermarkt ve bazı siteler ya yüklenmiyor ya da geç yükleniyor. Dün geceden beri sorunlar devam ediyor bende...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 6 Ağustos 2023; 17:31:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun var gene evet
aynen çin bazlı bazı remote applerim halen çalışmıyor bazen instagramdada hata alıyorum .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X