Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline ile karşılaştırma ve PlayStation ping sonuçlarına ulaşabilirsem ben geçiş yaparım.

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

Haklısın netspeed detaylı inceliyor geçişlerde. Netspeed geçişte uzun sürme durumu var. Netspeed geçiş yapacaksanız sıkıntısız doldurun

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

Benim belgeler sorunsuz olmasın rağmen geçiş için netspeed 5 gün bekletti bu süreçte geçiş yaptığım firmadan aldığım bilgiye göre 4 kere geçiş işlemine red vermişler. Anlayacakları dilden güzel bir mail yazdım ve yaptıklarını kanıtlarımla beraber btk'ya şikayet edeceğimi söyledim. Mailden yarım saat sonra onay verdiler. Yani sizin anlayacağınız belge inceleme falan hikaye 3 kuruş fazla koparalım derdine düşmüş bir firmadır benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökkubbe -- 25 Aralık 2020; 19:53:5 >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt

uzun bir süredir böyle forumda referansçı trolü mü ararsın, çalışan mı, dolu sorsan son kullanıcılar birde youtube videosu var.

• Türknet beni aramadı bile niye gidiyorsunuz falan diye. Comnet başvurduktan 21 saat sonra beni aradı karşı firma onay vermiş dedi bende şaşırdım beni aramadılar falan edim. Onay veriyor musunuz dedi bana comnet direkt onay verdim 1 dk sonra modem bilgilerim geldi.

• Arkadaşlar merhaba. Millenicom kullanıyorum. Gün içinde en az 5 6 kez internet kesiliyor 2 3 dakka sonra geri geliyor. Cidden cildiricam artik ilgilenmiyorlarda. Bu sorunu nasıl cozebillirim? Veya önerebileceginiz firma var mi?

Bu firma nasıldır? Vdsl 100mbps kullanıyorum. Saha dolabı 65m diyor sorgulama sitelerinde.

• ben 5 gündür kullanıyorum comnet firmasını öneririm türktelekomdan geçmiştim ve 5 gündür hiç sorun yaşamadım aksine yurtdışı ping değerlerim düştü. kullanan arkadaşlarda deneyimlerini ekliyeceklerdir

Ping değerlerim hakkında konu açmıştım:

https://forum.donanimhaber.com/turktelekomdan-comnete-gectikten-sonra-ping-degerlerim--147130168

• akerol A kullanıcısına yanıt

Yurttaşı pingler nasıl?

• Algenthor kullanıcısına yanıt

https://lg.comnet.com.tr/

Comnet serverlarından istediğin yere ping-tracert denemelerini yukarıdaki linkten yapabilirsin.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Sağol dostum biliyorum, PlayStation üzerinde maalesef pingler farklı oluyor. O yüzden PlayStation kullanıcısı arıyordum. Aldım üyelik, kendim test ederim artık.

• acayip bi meseleleri var. maximum mtu comnet'te 1480 imiş.

internet çıkışı tünel üzerinden geçiyor heralde... mednautilus'un hem komşu hemde müşterisiymiş bunlar

birde en iyi sonucu almak için PPPoE ayarlarında mtu'yu 1462 yapmak gerekiyor nedense...

Path-MTU ile bakıldığında aradaki bir routerın MTU'sunun 1462 olduğunu gösteriyor...

Alıntı

metni:
    E:\Program>mtupath.exe 1.1.1.1
    MTU path scan to 1.1.1.1, ttl=64, limit=48# 16 processing - best MSS 1434 (estimated MTU 1462) [pPPPPpPppPPppPPp]# 08 nearest minimum MTU on 46.31.76.13 (4 hops away)
        #1 MSS IN RANGE   1 <== 1433 ==> 1434    #2 MSS EXCEEDED 1435 <== 14949 ==> 16384

1492 mtu istedim destek talebimde, gelen cevap şöyle;

Alıntı

metni:
    Merhaba; Talep ettiğiniz işlem uygun bulunmadığından gerçekleştirilememektedir.Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 26 Aralık 2020; 17:53:41 >

• Modemime 35 mhps gelmesine ragmen aksamlari ozelliklere 1 mhps altina dusmesi normalmidir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceyhan988 kullanıcısına yanıt
    Hangi servis sağlayıcı kullanıyorsunuz?
    Comnet?
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Evet comnet kullaniyorum dün gectim kendilerine dünden beri sorunum duzelmedi modemime 35 mhps gelmesine ragmen neden 10 ila 1 mhps hizmaliyorum diyorum ekran goruntusu atiyorum bizlik sorun yok diyolar ee benlikte sorun yok kimlik.sorun var telekomluk mu diyorum hat degerleriniz normal.diyolar kac yillik data center deneyimleri var internet isini az cok anlarlar dedim.gectim.gecmez olaydim bi cozumde uretmiyolar
  • Modemime 35 mhps gelmesine ragmen aksamlari ozelliklere 1 mhps altina dusmesi normalmidir ?

• Tahminen tüm tt alternatifi iss'lerde olduğu gibi satürasyon sorunu yaşıyorsunuz

• Ben hafta başında geçtim.(gibirnet-->comnet)
    Dediğiniz gibi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Bağlantı nedir fiber mi VDSL mi?
    Hatta önceye göre bazı uygulamalar (onedrive,Office vb) inanılmaz stabil ve iyi açılıyor.
  • comnet kullanıyorum alt yapım türktelekom ve 6 gündür 1 kere sorun yaşamadım modem içi hat değerlerinizi paylaşırmısınız hız testini kablolumu yoksa wifi üzerindenmi yapıyorsunuz yardımcı olmak isterim gören kişilerde yardımcı olacaktır

geçmişinize baktığımda x firmasında da aynı sorunu yaşamışsınız komşularınızda aynı sorunu yaşıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 26 Aralık 2020; 21:43:6 >
  • Miga kullanıcısına yanıt
    Ne sorunune ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.