< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (34. sayfa)
-
-
Akbanka harcama itirazı için 4 kere mail artım bu kadar salak banka olamaz sürekli bir konudan işleme almadılar iade olsun ilk işim kart hesap vs kapatmak olcak komple
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halkbank 23 günde dönüş yaptı. Henüz ödeme gelmedi ama bir kaç güne gelir sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim THH başvurumda da Savunma alındı yazıyor. Enpara harcama itirazında bulundum olumsuz sonuçlandı tekrar mail attım THH den mutlaka sonuç gelmesi gerekmiyor mu?
-
troy kartla mı ödeme yaptın hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uzaypatronu
troy kartla mı ödeme yaptın hocamevet
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erenk53Hocam benim THH başvurumda da Savunma alındı yazıyor. Enpara harcama itirazında bulundum olumsuz sonuçlandı tekrar mail attım THH den mutlaka sonuç gelmesi gerekmiyor mu?
15 günde bir heyet toplanıp gündeme alıyor başvuruları. Eğer yoğunluk yoksa ay sonuna kadar kararın çıkması tebliğ edilmesi lazım. Hem THH başvurunuz hem de harcama itirazlarınız en geç 180 gün içinde sonuçlanması gerekiyor.
2 yoldan da itiraz hakkınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Bankalara başvurunuzu daha ayrıntılı ve delillendirerek yapın olumsuz sonuçlanmaması için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X