< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 25 Ekim 2023; 8:28:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 25 Ekim 2023; 8:28:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 19 Kasım 2023; 13:8:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 16 Ocak 2024; 19:29:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 21 Ocak 2024; 21:40:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ne kadar sıkılıkla oluyor ve hangi nerede yaşıyorsunuz |
Herkese merhaba, Aramıza hoşgeldiniz. Hediye internet kazanmak için kampanya kodum " CMT424MMC " şimdiden hayırlısı olsun. Saygılar. |
15 GÜNLÜK KULLANIM SÜRECİNDE EN UFAK KOPMA VS YAŞAMADIM İYİKİ GEÇMİŞİM BOŞU BOŞUNA ÜŞENSEM VS BİR DÜNYA BOŞA PARA VERECEKTİM NETSPEEDE |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçiş ücretsiz. Diyelim ki 1 yıllık peşin ödeme yaptın; süren tamamlandıktan sonra ister geçiş ister iptal yaparsın. Ekstra ücret yok. 1 yıl dolmadan geçiş veya iptal yaparsan geri iade yok; cayma hakkı 14 gün içinde yaparsan iade var. |