< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
comnet'e geçilir mi (internet) (12. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Comnete sakın ha sakın geçmeyin adamlar bildiğin kin tutuyor ya 2 yıldr kullanıyordm il değşştirdm taşındım yeni abonelk yaptm davet kodu yazmayı unutmuşum ödeme yaptm dedim başvuru iptal edin yeniden alayım hayır olmaz bidaha başvuramazsnz falan iptal edin arkadaş dedim benim aboneliği komple silmişler adresimide banlamşlar alt yapı sorguda çıkmıyo tam amele bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnet davet kodu:
CMT654YPA
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an güncel fiyat nedir gıbırnet 370 oldu
-
Uzun süredir comnet 35mbps vdsl internet paketi kullanıyorum. Aksaray'da ikamet ediyorum, bazı sıkıntılar olsa da internet hizmeti olarak ciddi bir sorun yaşamadım. Fiyat performans ürünü. Birazda altyapının iyi olmasına bağlı. Ev için işimi görüyor.
Davet koduyla üyelikte 30 gün ücretsiz internet hakkı kazanmak da mümkün.
Bedava 30 gün internet için davet kodu:
CMT654YPA
İsmail Bey; konu referans kodu paylaşım konusu değil. Zaten bedava kullanıyormuşsunuz; daha da paylaşım yapmanız tuhaf.
CMT654YPA
Bir yılla yakındır Comnet kullanıyorum.
Şu ana kadar memnun kaldım.
30-45 gün ilave internet için referans kodu;CMT532EXQ
www.comnet.com.tr
Comnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternethttps://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT532EXQ
-
CMT654YPA
Daha önce abone olup başka bir firmaya taşıdığım için beni geri kabul etmediler :D
-
Davet koduyla üyelikte 30 gün ücretsiz internet hakkı kazanmak için davet kodu:
CMT654YPA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 9 Temmuz 2024; 11:40:23 >
KGT' liler
Kodda güne takılanlar.
Davet koduyla üyelikte 30 gün ücretsiz internet hakkı kazanmak için davet kodu:
CMT654YPA
Şikayetvar'da şikayetini paylaştı diye hizmet vermeyen firmalar mı var? Tuhaf ve düşündürücü.
Türkneti zamdan dolayı iptal etmeyi düşünüyorum. Comnet'in fiyatı çok uygun geldi ama bu konuya göz atınca vazgeçtim açıkcası. Türknet'i 5 6 yıldır kullanıyorum bir kere kafam ağrımadı. Tek sıkıntı ayda 500tl olacak olması..
-
Peşin ödeme sorunu yoksa; 12 ay öderseniz Türknet 399'a gelir.
-
pm attım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X