Şimdi Ara

community serverlarındaki çeteleşme (Adem Abi Army)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün çok uzun zamandır oynadığım, kimseyi şahsen tanımasam da müdavimlerinin hepsini bildiğim bir serverda adamın birisi bana hile olduğum iddiasıyla küfür etti. bu server öyle bir server ki orada oynuyor olmamın en önemli sebei küfür, hakaret hatta argo kullanımının yasak olması. yani seviyeli, aklı başında insanların takıldığı bir ortam. meğer bu herkes için geçerli değilmiş...

serverdan bir defa burada övgüyle bahsetmiştim ama reklam olmasın diye isim yazmamıştım, şimdi yazmam gerekiyor ki olaylar açıklık kazansın, adem abi army serverın ismi. bu küfür olayı yaşanınca ben küfürün serverdaki yaptırımını bildiğim için "kes lan it"ten ağır bir şey söylemedim. adamı mute'layıp admin çağırdım.

bir süre sonra anne-kitap ayırt etmeden küfreden bu yaşının 25 olduğunu söyleyen fakat ergenlikten çıkamamış arkadaş çıktı oyundan. o da serverın kemik kadrosundan, sürekli görürüm. çıkmadan da beni kick'lemek için bildiğin lobi faaliyeti oluşturup çabaladı. neyse ki birkaç arkadaşı dışında oy vermedi kimse.

ben admin gelene kadar beklemeye karar verdim zira hem galiz küfürlere maruz kaldım hem de hileci ithamına. neyse admin diyebileceğimiz kişi gelince ben durumu anlattım, konuşmalarından aklı başında, makul bir insan olduğu intibaı edindiğimden problemi çözeceğinden emindim.

bir süre küfürbaz iftiracı şahsa ulaşmaya çalıştı. ben gerekeni yaparım falan diye de teminat veriyor bana. akabinde bizim küfürbaz teşrif etti, bak geldi adam, yap gerekeni dedim. sanırım bir buçuk-iki saat serverda bekledim küfür etmesinden itibaren bu ana dek.

film de burada koptu zaten. önce küfürbaz şahsa bir uyarı yapıldı üstünkörü. sonrasında ise yetkili dediğim kişi sana bir şey sorayım dedi, tabii ki dedim, sen neden dün çok iyi oynuyordun da bugün fragın bu kadar kötü dedi. lol.

buraya bir parantez açayım, benim steam nickim unstable, kasti olarak sırf cs:go için aldım desem yeridir. sebebi ise daha önce burada da defalarca çözüm aradığım gibi müthiş derecede dengesiz bir oyun performansına sahip olmam. ace atarak başladığım, takım arkadaşımın afedersiniz "we should suck tesla's dick" (o zamanki nickim tesla idi[ss var söze dair, sallamasyon değil]) diye başladığı maçın ortalarında saçma sapan ıskalamalardan dolayı beni kick'lediler. o derece abartı bir dengesizlikten bahsediyoruz.

bu arkadaşın argümanı ise dün çok iyiydin bugün neden kötüsün. bundan daha absürt bir şey, daha amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan bir soru olamaz. bırak beni hangi insan her gün aynı performans ile oynuyor?! velhasıl doğru düzgün kendimi savunamadan ban yedim. demek ki adem abi army serverında haksız olsan bile admin ile arkadaşsan haklı sen oluyorsun.

daha sonra ekledim admin kişisini ama kabul etmedi, benim de o kadar kişi içerisinde hileci damgası yiyip kendimi savunamadan ban yemem, o kadar süredir orada olmama rağmen, canımı sıktı. işte bu dostlar, nasıl bir çeteleşme olduğunun hikayesidir bu tip serverlarda...

not:aslında bu serverlardan oldukça uzaktım, ne zaman ki ping yükselip mm girilmez hale geldi ben de o zaman buralara sardım. yani cs oynayacaksam tek alternatifim bu tip serverlar diyebiliriz.

bayağı uzun oldu, kimse okumaz kuvvetle muhtemel ama yine de yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 8 Ağustos 2017; 15:44:31 >

• Bende de benzer bir durum oldu. Küfür yasak olan bir aim redline serverinde oynuyodum. Bayadır oynuyordum o serverde silah izlerini falan da almıştım. Yine normal bir şekilde girerken aynı taglı 4 kişi geldi sonra takımları doldurdular bunlar. Herkes ölünce bizi 15 dk bekletiyorlardı. Bi arkadaş geldi admini çağırıcam dedi daha da gelmedi. Olan zamanıma oldu işte

O unstable hali bende de var. İlk el ctde başlarsam usp ile coşuyorum diğer eller ortalama altı ortalama civarı. Bir kere ilk el 3 headshot 1 düz kişiyi almıştım daha sonra kaybettik mesela. Nova 1-2-3-4 lerle lobi girerken 1 maç 1. Oldum bi maç daha attık sonuncu oldum garip biraz.

Edit: Bu yüzden sürekli oynadığım tek bir server var o da romanya serveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 8 Ağustos 2017; 14:27:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk topluluk sunucularının yaş ortalaması 12-13, abartmıyorum girin takılın biraz hepsi sincap sesli. Çok girmek istiyorsanız 10 yerine 60 pingle oynayın ama yabancı serverda oynayın. Cs'de bizim millet %90 kanser, çekilmez hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando28

tr serverlarında oynanmaz, alayı mg olup kendilerini oyunun ehli sanan kişiler maalesef

tr lerle de oynanmaz, en iyisi yabancı bulmak

başlığa sv ismini yaz da millet görsün ne halt olduklarını

+1
  • haklısınız sayın arkadaşlar, ben dahil herkesin muzdarip olduğu bir durum belirli seviyedeki çıtayı aşabilecek kalitede serverların yokluğu. bu zamana kadar gerek kemik oyuncu kadrosu, gerek kuralların uygulanır olması sebebiyle burada mutlu idim. zaten ertesi sabah işe gitmeyeceğim geceler girer oynardım buraya, gündüzleri nasıldır bilmem. ama bu münferit olay kafi oldu asıl yüzünü görmeye insanların@...

@Commando28 yazayım hocam
  • pub serverların bana göre 2 amacı var 1.Skin,ws vb 2.Oyunun 32 kişilik yerlerde kolay olması frage açık olması dolayısıyla adam vurmak daha kolay 5v5'e göre onun dışında bir insan mm esea vb gibi oluşumlar varken egoist elemanların svsine girer bilemiyoum
  • Rick Grimes kullanıcısına yanıt
    hocam yukarıda da yazdım, benim public server'da oynama amacım oyunu oynayabilmek. zira yalnızca o serverlarda ping oynanabilir seviyelerde oluyor. yoksa skin yahut frag falan umrumda değil. kaldı ki bahsi geçen server'da skin yok, azami oyuncu sayısı da 24.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu dışı önerebileceğiniz server varsa güzel olur artık oyunu fazla kasmıyorum. Bir sv ye girsem ya çok velet oluyor hatta geçen bir yere girdim adamın 125 canı vardı ya da aim wh deyip engelliyorlar adminler kafasına göre engel atıyor.

Sv yabancı ya da tr olması önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Konu dışı önerebileceğiniz server varsa güzel olur artık oyunu fazla kasmıyorum. Bir sv ye girsem ya çok velet oluyor hatta geçen bir yere girdim adamın 125 canı vardı ya da aim wh deyip engelliyorlar adminler kafasına göre engel atıyor.

Sv yabancı ya da tr olması önemli değil.

connect csgo.lunetistii.ro bir arkadas onerdi gayet guzel. sirf skin changer icin giriyorum karambit alip bunny yapmaya calisiyorum. hep sona kalmama ragmen kimse noob vs diye anirmiyor + ciddi oynadiginda hack demiyorlar. hack acanlar direk banlaniyor
  • CeyX_X kullanıcısına yanıt
    romanya menşeli bir server sanırım hocam bu, ping durumu nasıl oluyor buralarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: untypicalgemini

romanya menşeli bir server sanırım hocam bu, ping durumu nasıl oluyor buralarda?

20 30 aliyorum turkiyede degilim tr de o civardir 35 ustu gormedim
  • CeyX_X kullanıcısına yanıt
    bir deneyeyim bakalım. bahse konu server başta olmak üzere türk server'larında görmeye alışık olmadığımız insana saygı olsun da ping de yüksek olsun azıcık, kabulümüz.
  • Hocam Türk serverları hep aynı. Bebeler doluşup kendini tatmin ediyor. Admini 2 kere vur hile diye ban yersin. Admin dediğimiz şahıslar 10 lira verip admin oluyorlar. Çok gereksiz bi ortam. MM'in leş ortamı bile TR serverlarından iyidir...
  • valla başta imtina ediyordum buralardan uzak durmaya ama yüksek ping sağ olsun... neyse ki arkadaşlar başka server'lar önerdi.
  • Ban yemediğim türk public server kalmadı. Supreme ve üstüyseniz ve donanımınız da ortalamanın üstüyse 5 dk. sonra direk banlıyorlar. Serverlardaki adminler sıradan kişiler. Herhangi bir nitelik aranmıyor. O yüzden moralinizi bozmaya hiç gerek yok bence :D Alayı silver,egoist yuvası. Hem public server mı yok :P
  • Severus60 S kullanıcısına yanıt
    supreme falan değilim hocam, en fazla legendary eagle oldum ping'ler normal iken. asıl sorun adminin aylardır orada oynamama rağmen, bazen iyi bazen çok kötü oynadığım yönündeki mazeretimden "tatmin olmaması". neyse, dediğin gibi, server mı yok oynayacak...
  • adem abi falan filan hepsi velet dolu

aynen anlattığın gibi , lowlife adamlar mobil ödeme ile 15 tlye adminlik alıyor sonra durum bu

sonra bi de kabul etmemiş sanki hayatta çok önemli işleri var , admin beyin
  • valla fizyolojik yaş olarak değil belki ama mental anlamda dediğin gibi veletlerin sergileyeceği tutumlar bunlar. neyse, asıl yüzlerini görüp de kurtulmam iyi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.