Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DXM06

Bugün gördüm FX kanalıda veriyor diziyi türkçe altyazılı

Kaçıncı bölümde acaba? Diziyi takip etmiyorum ama divxplanetta, böyle Türkçesi eksik olan dizilerin altyazılarını ripleyen arkadaşlar var, onların dikkatini çekerse altyazılar riplenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 3 Aralık 2010; 3:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Bugün gördüm FX kanalıda veriyor diziyi türkçe altyazılı

fx kanalı ne be... öyle bir kanal mı varmış...

ordan takip ederiz öyleyse... aslında altyazılarıda ordan yazmka lazım..hem cabuk olur ..var mı evinde kayıt cihazı olan..
  • ilk sezonu indirdim.eğlenceli birşeye benzeyor.
  • çok güzel bir dizi.. ama hala birinci sezonun latyazısı tatmlanmış değil..ikiye başlamak istemiyorum birinci sezopn bitmeden..

dxm06
    dizi saat kaçta yayınlanıyor bi de hangi bölümde su an...
    ordan altyazıları falan alabilriz...

fx sanırım dsmarttaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 3 Aralık 2010; 16:04:06 >
  • http://www.fxtv.com.tr/community

her cuma 21:30 da 1. sezon 11 de sanırım tam emin değilim

dsmart digiturk e teledunyada
  • Aylar sonra 18. bölümün alt yazısı geldi ama Saiyo'dan değil
  • kimmiş o gizli kahraman
  • bu diziyi izlemeyen var ya allahından bulsun..tbbt ve himym bunun yanında drama kalır.. 18.bölümde muhtesemdi..
    yatırdı dizine çat çat
  • höyttt tbbt laf ettirmem...
    ama bu dizide çok güzel.Altyazı çıkarmıyorlar ama
  • indireyim dedim de 1sezon tam değilmiş yav... 18 e kadar var ..18den 23e atlamış...
  • Bu ara diziler tatildeyken bu diziye şans verin mutlaka pişman olmayacaksınız
    Dizi popüler olursa belki usta çevirmenlerde el atar
  • Ben tamamlanmasını bekleyemedim daha fazla başladım çok güzel ilk bölümden ısındım diziye başladığım gün 5 bölüm izledim alt yazıları tam değil diye yavaş gidiyim diyorum ama izlemeye başladım mı en az 3 bölüm gidiyor. Hiç olmazsa haftada 1 bölüm çevrilse ona bile razıyızda ayda 1 bölüm anca tamam adamlar para karşılığı yapmıyor sonuçta bişey demeye hakımız yokta bu kadarda olmaz ki yaa. Ben kedime güvensem çevirisini yapıcam aslında ama %100'lük bir çeviri çıkarabilceğimi pek sanmıyorum o yüzdende bulaşmak istemiyorum
  • dizi şuanki komedilerlerin çoğunu havada karada katlar ama niye bir çevireni yok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

dizi şuanki komedilerlerin çoğunu havada karada katlar ama niye bir çevireni yok merak ediyorum

Aynen öyle çok kaliteli bir dizi

ben ve popeye85 2 bölüm çevirdik sonra DP'deki çevirmen bizim bölümleride tekrardan çevirdi
    bir koordinasyonsuzluk var ama
  • dp'de çeviren yok artık, tekrar çevireye başlayabilirseniz iyi olur, hiç değilse yayınlanan bölümler çevrilse devamı için dp'den bi çevirmenin dikkatini çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 22 Aralık 2010; 19:30:11 >
  • 5-6 bölüm izledim oldukça sıkıcı ve karakterler yapmacık geldi bana.Pek keyif aldığımı söyleyemem diziden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

5-6 bölüm izledim oldukça sıkıcı ve karakterler yapmacık geldi bana.Pek keyif aldığımı söyleyemem diziden.

zevklr ve renkler göreceli..ben acıckası diğer tbbt ve himym dan daha eğlenceli olduğunu düşünüyourm... ama işte altyazı olmayınca katlediliyor dizi..kimsein salladığıda yok... yazık...

• Beyler bir çeviri grubu oluşturalım hakkaten çevrilmeyecek bu dizi. 5 kişi olursak ben varım. Hepimiz 100 satır çevirsek 1-2 günde bitiririz bir bölümü. Final redaksiyonunu (son izleme ve düzenleme) da ben üstlenebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Beyler bir çeviri grubu oluşturalım hakkaten çevrilmeyecek bu dizi. 5 kişi olursak ben varım. Hepimiz 100 satır çevirsek 1-2 günde bitiririz bir bölümü. Final redaksiyonunu (son izleme ve düzenleme) da ben üstlenebilirim.

Bunu denedik ve sürdüren olmadı maalesef. Sürdürebilsek hakkaten güzel şeyler çıkar ortaya ama yok olmuyor işte.
  • Niye olmasın dostum? Bu konuyu ilk açılıdığı günden beri takip ediyorum. Hiç böyle bir girişim olmadı. 1 bölüm kişisel, 1 bölüm 3 kişi tarafından çevrilmişti. Ama tekrar çevrildikleri için silinmiştiler. Dileyenler Divxplanetteki altyazılarıma bakabilirler, 2 tanesi hariç hepsi onaylıdır. Bu diziyi tek başıma çeviremem, ama bir grup olursa destek verebilirim. Olmuyor işte gibi ifadelerle isteklilerin de hevesini kırıyorsun bence.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.