Şimdi Ara

commend line oyunu batırdı ne yapıcam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fps limiti koymuş . düzeltiyom not pad dekini yine oyun 30 fps yi geçmiyor. commend line yazmadan önce 40-50 fps yi görüyordum.

• Commandline'i ne için yaptığın çok önemli.Ben sana nedenlerine göre söyleyeyim.
    Neden1:Fare hareket etmez,oyun yavaşlar ve seçenekleri seçemezsin.Buna göre düzeltmesi için commandline komutunu yazar ve gta 4 klasörüne atarsın.Yani bilgisayarın beyninde oluşan gta 4 için olan komutları değiştirirsin.Belkide yanlış bir komut yazdın ve bilgisayarında olmayan bir özellikle ilgili bir yapılandırma ayarı yaptın.Ve bilgisayarın komutları birbirine karışıp böyle bir hata yapmış olabilir.
    Neden2:HD yapmak için commandline yaparsın.Ve commandline yazdığında HD olması için komutlar yazmak zorundasındır.Eğer yanlış bir komut yazdıysan bu yüzden böyle bir şey yapar.Sen bana tam nedenini yaz ona göre çözüm öneri vb. söyleyeyim.

• Dosyayı silince eski haline dönmesi gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Dosyayı silince eski haline dönmesi gerekmiyor mu?

Hayır çünkü sen commandline yazıp komutları bilgisayar beynine yüklediğin anda bilgisayar beynindeki eski komutlar silinir,commandline ile yeni komutlar yüklenir.Ve bu eski komutlar silindiği için dosyayı silerse bilgisayar beyninde GTA IV için komut kalmaz ve durum daha vahim bir hale gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu_crefe

quote:

Hayır çünkü sen commandline yazıp komutları bilgisayar beynine yüklediğin anda bilgisayar beynindeki eski komutlar silinir,commandline ile yeni komutlar yüklenir.Ve bu eski komutlar silindiği için dosyayı silerse bilgisayar beyninde GTA IV için komut kalmaz ve durum daha vahim bir hale gelir

Ne alakası var?? Silince düzelir. Commandline anlık silince o komutları kullanmaz oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: boss06

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu_crefe

quote:

Ne alakası var?? Silince düzelir. Commandline anlık silince o komutları kullanmaz oyun.

Evet ben zaten oyun o komutları kullanır demiyorumki.Sadece oyun orjinal komutlarını kaybeder demek istiyorum annadın :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.