Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
128.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En son mesajım için bir düzeltme yapıyorum: hikaye "fena değil" değil, tam bir klişe festivali. Ama ben de şöyle kendimi teselli ettim: bu oyunu zaten hikayesi için oynamıyoruz.

    Yuki her ne kadar kullanışlı olsa da birini öldürmesi 10 saat alıyor; onu da öyle dengelemişler (Bir de ya birimizin oyunu buglı ya da yanlış biliyorsun: çünki Yuki de ceset taşırken uzaktan görünebiliyor.) Samurayla birini öldürüp cesedini görünmeyen bir yere taşımak çok daha hızlı. Herif cesetleri karpuz gibi koltuğunun altında taşırken KOŞUYOR yav!

    He bir de yaşlı adam dedin de: amcamın sniper tüfeği tam bir mühendislik harikası. Ayrıca 18. yüzyılda susturuculu sniper'ı icad etmesi de nerden baksan....

    Sivillerde şöyle saçma ama çok kullanışlı bir şey var: görünmeden bir kere vurup bayıltınca ayıldıktan sonra direk bir eve girip bir daha çıkmıyor. Ben onları öyle hallediyorum ama senin taktik de iyiymiş.

    Valla ben bu oyunu iki aydır bekliyordum ve oyun için bütçemde yer ayırdım. Çünki bu tür yaşatılsın istiyorum ve oyuna verdiğim parayı biraz bağış gibi görüyorum. Adamların Commandos'tan (ve Desperados'tan tabii) ilham aldıkları çok açık çünki: belli ki yapımcılar da bizim gibi Commandos fanları.

    Shadow Tactics için ayrı bir konu açılmasına taraftar değilim şahsen (açan açsın tabii karışan yok) çünki o derece kaliteli bir oyun olarak görmüyorum. Ama bu oyun türünde kıtlık yaşandığı için verdiğim her kuruşa değdi oyun, o ayrı. Emek de var tabii.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 10 Aralık 2016; 3:48:16 >




  • Arkadaşlar commandos oyunlarından hangileri windows 10da sorunsuz çalışıyor? (Commandos 3ü denediğimde sorun çıkmıştı.)
  • Hepsi 8.1'de şöyle ya da böyle çalışıyor bende. 3'te çözünürlük sıkıntısı var sadece; yoksa donma, kapanma gibi şeyler yaşamadım. Diğer hepsinde arada rastgele kapanma sıkıntısı vardı, ama sık sık save edince (ki öyle oynanıyor bu oyunlar) sıkıntı olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 12 Aralık 2016; 1:9:42 >
  • Jansay kullanıcısına yanıt
    Hocam bi röportaj izlemiştim daha önce. Oyunu yapan gençler zaten Commandos'tan ilham aldıklarını orada söylüyorlar. Takribi 25-30 yaş arası bir ekip. Büyük ihtimalle onlar da benim gibi ilk PC ile tanıştıklarında Commandos oynadılar. O zamanlar tadı bambaşka idi zaten. 800x600 çözünürlük, CRT monitör, Voodoo 2 ekran kartı, toplu mouse vs. ne güzel günlerdi ya. Okulda yes sa, yes sa diye dolaşırdık bir kaç arkadaş. Millet Power Ranger karakterlerini paylaşırken biz birimiz denizci, birimiz bombacı, birimiz sniper olup, öğretmenler tenefüste nöbet tutarken görünmeden arkalarından falan geçerdik. Çocuk aklı işte, neyse ki zehirli iğnemiz yokmuş
  • Oyunu yarıladım ve bir commandos fanı olarak başıma bir şey gelmeyecekse ben commandostan daha başarılı buldum oyunu. Commandos eksiklerini iyi kapatmışlar, artı yeniden oynanabilirlik öğeleri çok fazla örneğin bir bölümü suya girerek rahat bitirebilirken oyunun ödül sisteminde hiç suya girmeden bitir olarak görev var. Suya girmeden oyunu bitirmek ise o bölüm için bam başka bir deneyim yaşatıyor. Commandos ta genel mantık haritayı temizle ve görevi rahatça yap iken bunda haritayı temizlemek çoğu görevde delilik olabilir. Bir çok görevde görevi bitirmek için çok yol var, hepsini denemek istiyorsanız bölümü tekrar tekrar oynayabiliyorsunuz ve hepsi farklı rotalar farklı taktikler gerektiriyor.

    En sevdiğim karakter ise ninja, uzaktan attığı bıçak çok kullanışlı, commandostaki dalgıçın yerini almış:D

    Bu arada her karakterde commandosta olan sigara gibi düşmanın dikkatini çeken öğelerin olmaması çok iyi düşünülmüş. Tek bir karakter ile oyunu bitirmenizi neredeyse imkansız hale getiriyor. Biri dikkat çekiyor diğeri bitiriyor.




  • Desperados zaten Commandos tarzı oyunları bir adım ileriye taşımıştı. Karakterlerin özellikleri ve kullandıkları "silahlar" farklılık gösteriyordu ve güzel combolara sahipti. Saat olayını kullanarak aynı anda 5-6 karakterle korkunç tuzaklar kurabiliyorduk.

    Shadow Tactics te bunu bir adım ileriye taşıyor. Özellikle farklı düşman tipleri ve haritaların farklı özelliklere sahip olması hep yeni taktikler düşünmeye zorluyor bizi. Shuriken gece görevlerinde etkisini yitiriyor mesela çünkü meşale taşıyan birini uzaktan öldürünce meşalesi sönmüyor ve kabak gibi ortada kalıyor cesedi, doğal olarak alarm.
    Patrol gezenler eğer rotasında konuştuğu bir kişi kaybolmuşsa kıllanıp etrafı arayabiliyor. Samuray düşmanlar en ufak sorunu görünce çılgın gibi arayabiliyorlar her tarafı. Alarm çalınca etrafı koşarak gezip herkese haber veren yeni düşmanlar da çıkıyor evlerden.




  • Hee bu arada Yuki hakkında önceden dediğimi de düzelteyim: @siberarmi arkadaş haklıymış, ceset taşırken uzaktan görünmüyor. Bu da çok durumda epey işime yaradı.

    Bunda tam tersi haritayı temizlemeden daha rahat yapılıyor görevler. Kilit birkaç asker var hep ve onları öldürmek yetiyor. Ama öbür türlüsünü tercih ederdim: kendime zorluk olsun (ve şekil olsun diye) en az adam öldürerek bölüm bitirmeye çalışıyordum, sonra baktım ki öyle daha kolay. Tabi bunların hepsi büyülü çalılıklar sayesinde: çalılığın içinde görünmez oluyorsun direk.

    Commandos'tan aslında mantıken daha iyi olması lazım bu oyunun ammavelâkin açıklayamadığım sebeplerden ötürü değil. Behind Enemy Lines ve Beyond the C.O.D.'dan bahsediyorum ama. 3'ten kesin daha iyi, 2'den de daha iyi olup olmadığı tartışılır bana kalırsa. Biraz da zevk meselesi tabi.

    Oyunun hile yapması hoşuma gitmedi yalnız. Bazı yerlerde oyunun kuralları değişiyor. Bunu daha iyi biçimde spoiler kısmında açıklayacağım. Oyunu dün bitirdim de... Bitirmeyenler okumasın.




    Oyunun hikâyesi hakkında önceden söylediğim şeyi (klişse festivali olması) açıklayayım: bir kere benim için hikâye Mugen arkadaşlarını satmayıp Shogun'un oğlunun yerini söylemesiyle sıfıra indi. Allah'ım böyle bir klişe yok! Arkadaşlarını satmamak için en büyük prensiplerinden bile vazgeçebilen bir karakter... ne kadar da orijinalmiş. Sonra gittiler Mugen'i öldürdüler, ben bir facepalm daha yaptım. Bu kadar saçma bir ölüm yok: herif "Bu utançla yaşayamam, harakiri yapçam." dedi, öbürleri de "Hee taam pamp, biz senin intikamını alırız skntı yok." yaptılar resmen. Ne bir "Hayır saçmalama gel bizle savaş!" ne bir çırpınma. Sadece Yuki bir ara "Hayııır Samurai-sama!" dedi o kadar. Hayır karakterler kendini yırtıp "Haaağğyııır, yapma bunuuuu, bizim için yaşa. Harakiri yapmakla düşmana yardım etmiş olursun sadece!" demiş olsaydılar da bir sorun. Bu da en büyük bir klişedir kurgularda. Velhâsıl hikâyenin sorunu gidişatından kaynaklanıyor ve ufak rötüşlarla çözülecek gibi değil. Yapımcıların dilemmasını da anlıyorum çünki Mugen orda çocuğun yerini söylemeseydi hikâye ilerleyemezdi. Ayrıca muhtemelen bütün grup ezikler gibi oracıkta ölürdü, veya işkence altında ölürdü, ben de bu başlıkta bu sefer ondan yakınırdım "böyle son mu olur" diye. Yani sizin anlayacağınız eleştirim kesinlikle yapıcı değil.

    Oyun son bölümde hile yapıyor bu arada arkadaşlar. Normalde Aiko'yla kılığımızı değiştirdiğimizde içinde düşman olan binalara da girebiliyorduk, tâ ki o bölüme kadar. Niye? Çünki bölüm çok kolaylaşırdı; yukarıdaki Samurayların arkasından pıt diye geçerdi Aiko, ve zaten tek bir karakterin en tepeye çıkması yetiyor. He bir de: hangi karakter çıkarsa Naburu'yla olan diyalog ona göre değişiyor, hepsiyle yapmanızı öneririm. Bir de hiçbir şey yapmayıp beklerseniz herif harakiri yapıyor ve bir achievement açılıyor. Buna bağlı olarak hikâye hakkında beğendiğim bir şey de şu ki: karakterlerin doldurduğu bir başvuru formu yok oyunda. Yani hepsinin geçmişi bilinmezlerle dolu ve böyle hikâye boyunca karakterler hakkında azar azar bilgiler veriyor oyun. Yuki'nin acıyla dolu bir geçmişi olduğunu ve muhtemelen onun için böyle biraz deli bir karakter olduğunu biliyoruz. Aiko eskiden fahişeymiş, Mugen de çocukken çiftçiymiş, falan filan. Ve hep böyle yoruma açık geçmişleri var, çünki "Ben deliyim!" demiyor Yuki. "Eşyalar benle konuşuyor, onları almamı istiyolar!" gibi saçma sapan laflar ediyor. Mugen Aiko'dan imâlı imâlı "associate (iş ortağı)" şeklinde bahsediyor, Yuki Oke-chan mı ne birinden bahsediyor. Mesela bir bölümde bir samuray ve bir asker zorla bir sivilin evine girip bir şeyler yapıyorlardı (kadın çığlıklarına bakılacak olursa birine tecavüz ediyorlardı) ve orada Yuki "Aynı Oke-chan'a olduğu gibi..." falan diyor. Bu şahıs onun kardeşi midir, arkadaşı mıdır bilmiyoruz ama bilmemize gerek yok: onun için çok mühim biri olduğunu ve bir şekilde (muhtemelen tecevüz sonrası) öldürüldüğünü biliyoruz sadece. Hatta belki öldürülmedi bile, belki kaybolmuştur. Hatta belki tecavüze uğradıktan sonra intihar etmiştir. Bu tip belirsizlikler çok hoşuma gitti: dediğim gibi yoruma açık.

    Sizin de fikirlerinizi spoiler kısmında almayı çok isterim arkadaşlar!





    Edit: Beyler oyunun soundtrack'i ve artbook'u satışa çıktı 6'şar liradan ayrı olarak satılıyor. Yığın paraları oyunun ikincisini çıkarsınlar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 21 Aralık 2016; 19:44:46 >




  • Konuyu yeni gördüm, eklerseniz sevinirim . Commandos serisini baştan sona tekrar oynamak istiyorum. Win10'da sıkıntı çıkaracak büyük ihtimalle oyunlar. Bir şekilde oynama şansım var mı?

    Edit: Steam'den 3 TL'ye tüm Commandos oyunlarını aldım. İlk oyun Win10'da sorunsuz çalışıyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 24 Aralık 2016; 1:13:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kreus

    Konuyu yeni gördüm, eklerseniz sevinirim . Commandos serisini baştan sona tekrar oynamak istiyorum. Win10'da sıkıntı çıkaracak büyük ihtimalle oyunlar. Bir şekilde oynama şansım var mı?

    Edit: Steam'den 3 TL'ye tüm Commandos oyunlarını aldım. İlk oyun Win10'da sorunsuz çalışıyor .

    Ekliyorum hoş geldin.

    Çoğunun en kötü ihtimal ufak tefek sorunlarla çalışacağını düşünüyorum. Ben Windows 8.1'de hepsini oynayabildim.




  • Şimdi bunu niye attın ki ama...? Depreştirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 25 Mayıs 2017; 20:56:17 >
  • Steam'den alan var mı seriyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 1999 8 yaşındayım amcamın casper marka pentium 400mhz bilgisayarmıydı tam hatırlamıyorum energy yazıları falan vardı açılırken

    win 95 vardı tam hatırlamıyorum hatta disketten lotus diye bir araba yarışı bile oynardık eski tomb raider oyunu vardı oda baya

    güzeldi monitör camlı koruyucu vardı onu indir kaldır yapabiliyordun o dönemlerde o casper kasanın anahtarlı kilit kapağıda vardı

    amcam kitler öyle giderdi aynı evde kalırdık ben o gidince anahtarı arar bulur önce kasanın kapağını açar power basar sonra

    commandosa girer oynardım sniperla o ilk bölüm mayın toplarını patlatırdım,oyundai karakterlerden,yüzücüye yessı derdim,green barete kamınobır

    derdim,bombacıya yessa fayntsa derdim,spy olana gözlüklü,şöfore ye umbrariya derdim isimleri bunlar sanardım gel zaman git zaman

    11 yaşımda ayrı evimiz olunca kuzenimin eski p100 24x cdromlu sonradan eklediğim 128mb ramli pcye sahip olmuştum ve onda fifa 98

    ve commandostan başka oyun oynayamıyordum pc mantığını kendim çözmüştüm ilk zamanlar oyunların hep 52x cd romda çalışacağını

    sandığımdan babamla kavga dövüş edip 52x cdrom aldırmış ve çalıştırtamamıştım istediğim oyunları ram128 yaptık olmadı meğer o

    tekcd de satılan 700mb 52x cdrom özelliğiydi ben böyle maceralarla karıştıra karıştıra tek başıma pc bileşenlerini çözdüm hiç

    destekleyen olmadı,işte o dönemlerde gece gündüz commandos behind com1 oynardım korumalı comandos olan ctrl I yapardık 1982 gonzo yazardık falan en sevdiğim esir aldığım askeri sağa sola koşturup iya iyasu kanışnış demesi sonra onu greenbaretle bıçaklamaktı

    ilk pc me 15 yaşıma geldiğimde p4 3.0ghz 2gb ram

    olması lazım öyle sahip olmuştum neyse çok uzattım o dönemler başkaydı tatlıydı herşeyin bir anlamı vardı ...Şimdi son sistem bilgisayarlar var ama o tadı veren oyunlar yok malesef heleki commandos dünyada tektir,bide midtown madnes vardı o pcmde donarak oynardım..




  • commandos 1-2-3 hepsini bitirdim. Hatta aralardaki bonus bölümleri çıkıyor onlarıda bitirdim. arada açar bölüm geçerim yine. Güzel bir film, güzel bir kitap gibi arada insan o atmosfere girmek istiyor. Umarım yeni bir Commandos gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Updateman

    Yıl 1999 8 yaşındayım amcamın casper marka pentium 400mhz bilgisayarmıydı tam hatırlamıyorum energy yazıları falan vardı açılırken

    win 95 vardı tam hatırlamıyorum hatta disketten lotus diye bir araba yarışı bile oynardık eski tomb raider oyunu vardı oda baya

    güzeldi monitör camlı koruyucu vardı onu indir kaldır yapabiliyordun o dönemlerde o casper kasanın anahtarlı kilit kapağıda vardı

    amcam kitler öyle giderdi aynı evde kalırdık ben o gidince anahtarı arar bulur önce kasanın kapağını açar power basar sonra

    commandosa girer oynardım sniperla o ilk bölüm mayın toplarını patlatırdım,oyundai karakterlerden,yüzücüye yessı derdim,green barete kamınobır

    derdim,bombacıya yessa fayntsa derdim,spy olana gözlüklü,şöfore ye umbrariya derdim isimleri bunlar sanardım gel zaman git zaman

    11 yaşımda ayrı evimiz olunca kuzenimin eski p100 24x cdromlu sonradan eklediğim 128mb ramli pcye sahip olmuştum ve onda fifa 98

    ve commandostan başka oyun oynayamıyordum pc mantığını kendim çözmüştüm ilk zamanlar oyunların hep 52x cd romda çalışacağını

    sandığımdan babamla kavga dövüş edip 52x cdrom aldırmış ve çalıştırtamamıştım istediğim oyunları ram128 yaptık olmadı meğer o

    tekcd de satılan 700mb 52x cdrom özelliğiydi ben böyle maceralarla karıştıra karıştıra tek başıma pc bileşenlerini çözdüm hiç

    destekleyen olmadı,işte o dönemlerde gece gündüz commandos behind com1 oynardım korumalı comandos olan ctrl I yapardık 1982 gonzo yazardık falan en sevdiğim esir aldığım askeri sağa sola koşturup iya iyasu kanışnış demesi sonra onu greenbaretle bıçaklamaktı

    ilk pc me 15 yaşıma geldiğimde p4 3.0ghz 2gb ram

    olması lazım öyle sahip olmuştum neyse çok uzattım o dönemler başkaydı tatlıydı herşeyin bir anlamı vardı ...Şimdi son sistem bilgisayarlar var ama o tadı veren oyunlar yok malesef heleki commandos dünyada tektir,bide midtown madnes vardı o pcmde donarak oynardım..

    Beni zaman yolculuğuna çıkardığın için teşekkür etmek istiyorum sana.

    Commandos da oynadım, Fifa 98 de, Midtown Madness de. Aşağı yukarı aynı kuşağız. Ama Windows 95'i pek hatırlamıyorum; daha çok 98 aklımda.

    Komandolara verdiğin kod adları çok hoşuma gitti. Şimdi onların aslında ingilizce ne dediklerine bakmışsındır zaten, esir alman askerler de "kanişniş" derken "Kann ich nicht/yapamam" diyorlardı ne zaman gidemeyecekleri bir yere göndersek. Ses aktörleri de bayağı iyiydi: hakikaten altına yapmakta olan birinin sesini veriyorlardı yani. "Y-ya söğ!" diye, korkudan titreye titreye konuşuyorlardı. Onları seçince de sağdaki sırt çantalarını çöp kutusu sanardım hep.

    Milyonların çocukluğunu/ergenliğini damgalamış bir oyun işte, ne desek hissiyatımızı tam aktaramayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 14 Haziran 2017; 3:15:2 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jansay


    quote:

    Orijinalden alıntı: Updateman

    Yıl 1999 8 yaşındayım amcamın casper marka pentium 400mhz bilgisayarmıydı tam hatırlamıyorum energy yazıları falan vardı açılırken

    win 95 vardı tam hatırlamıyorum hatta disketten lotus diye bir araba yarışı bile oynardık eski tomb raider oyunu vardı oda baya

    güzeldi monitör camlı koruyucu vardı onu indir kaldır yapabiliyordun o dönemlerde o casper kasanın anahtarlı kilit kapağıda vardı

    amcam kitler öyle giderdi aynı evde kalırdık ben o gidince anahtarı arar bulur önce kasanın kapağını açar power basar sonra

    commandosa girer oynardım sniperla o ilk bölüm mayın toplarını patlatırdım,oyundai karakterlerden,yüzücüye yessı derdim,green barete kamınobır

    derdim,bombacıya yessa fayntsa derdim,spy olana gözlüklü,şöfore ye umbrariya derdim isimleri bunlar sanardım gel zaman git zaman

    11 yaşımda ayrı evimiz olunca kuzenimin eski p100 24x cdromlu sonradan eklediğim 128mb ramli pcye sahip olmuştum ve onda fifa 98

    ve commandostan başka oyun oynayamıyordum pc mantığını kendim çözmüştüm ilk zamanlar oyunların hep 52x cd romda çalışacağını

    sandığımdan babamla kavga dövüş edip 52x cdrom aldırmış ve çalıştırtamamıştım istediğim oyunları ram128 yaptık olmadı meğer o

    tekcd de satılan 700mb 52x cdrom özelliğiydi ben böyle maceralarla karıştıra karıştıra tek başıma pc bileşenlerini çözdüm hiç

    destekleyen olmadı,işte o dönemlerde gece gündüz commandos behind com1 oynardım korumalı comandos olan ctrl I yapardık 1982 gonzo yazardık falan en sevdiğim esir aldığım askeri sağa sola koşturup iya iyasu kanışnış demesi sonra onu greenbaretle bıçaklamaktı

    ilk pc me 15 yaşıma geldiğimde p4 3.0ghz 2gb ram

    olması lazım öyle sahip olmuştum neyse çok uzattım o dönemler başkaydı tatlıydı herşeyin bir anlamı vardı ...Şimdi son sistem bilgisayarlar var ama o tadı veren oyunlar yok malesef heleki commandos dünyada tektir,bide midtown madnes vardı o pcmde donarak oynardım..

    Beni zaman yolculuğuna çıkardığın için teşekkür etmek istiyorum sana.

    Commandos da oynadım, Fifa 98 de, Midtown Madness de. Aşağı yukarı aynı kuşağız. Ama Windows 95'i pek hatırlamıyorum; daha çok 98 aklımda.

    Komandolara verdiğin kod adları çok hoşuma gitti. Şimdi onların aslında ingilizce ne dediklerine bakmışsındır zaten, esir alman askerler de "kanişniş" derken "Kann ich nicht/yapamam" diyorlardı ne zaman gidemeyecekleri bir yere göndersek. Ses aktörleri de bayağı iyiydi: hakikaten altına yapmakta olan birinin sesini veriyorlardı yani. "Y-ya söğ!" diye, korkudan titreye titreye konuşuyorlardı. Onları seçince de sağdaki sırt çantalarını çöp kutusu sanardım hep.

    Milyonların çocukluğunu/ergenliğini damgalamış bir oyun işte, ne desek hissiyatımızı tam aktaramayız.

    işin gerçeği bende daha çok win98 hatırlıyorum win 95 kısa bir süre kullanmıştım hatta ilk xp pcye alışamamış 98 kurmaya kalmıştım..

    aynı kuşaktan aynı duygulardan insanları görmek çok güzel,bazı şeyler vardır anlatılır insanlar dinler hmm haklısın der ama yaşamamışsa bu ona bişey ifade etmez,bazıları da böyle anlatılır yaşanmıştır ve o duyguları insanlar tüm benliklerine kadar hisseder bunlarda o hissiyatı bilir ve genelde aynı dili konuşur bu insanlar işte şu topicteki herkes gibi az çok birbirinin anlatımlarını içselleştirip anlayabilir ama 2000'lerin çocuğuna bunu anlatamazsın tıpkı 70-80leri bizim anlamakta zorlanacağımız gibi hatta şu an 15-18-20 yaşlarda bir ergen arkadaşımıza şu oyunu oyna dediğin zaman emin ol ona saçma basit gelebilir ama iyi bir gözlemcide bu oyunun yapıldığı şartlarda nasıl bir atmosfer nasıl bir duygusal içerik içerdiğini rahatlıkla görebilir




  • Merhaba Jansay. Commandos 2 Destinations Paris 1.43 diye güncellenmiş yeni sürümügördüm Youtube da. Kurup oynayan varmıdır acaba? Çok dehşet zenginleşmiş oyun.

    Bir önceki sayfada gördüm. Millet oynamış bile. Peki kurarken önceden kurduğumuz comm ıı nin içine mi koyacağız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bollu -- 15 Haziran 2017; 18:30:32 >
  • Kesinlikle katılıyorum, Updateman.

    bollu, Merhaba. Benim modlara karşı sebepsiz bir alerjim var; ısınamıyorum çok (Mount & Blade modları hariç). Destination Paris'i hiç oynamadım. Eminim güzeldir ama hiç hevesim gelmedi. Belki birgün oynarım, oynarsam da izlenimlerimi burada paylaşırım.

    Modun nasıl kurulacağı hakkında talimatlar illa vardır internette, google'da bulabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Haziran 2017; 3:4:53 >
  • Commandos pack an itibariyle 3,60 tl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim imzam neden commandos un simgesinin altına gelmiyor yaw
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.