Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
130.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isınamadım suna ya. . Ama tatilde ilgilencez bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfadaki anlatımla oyunu kurdum oynadım sıkıntı olmadı.. reg dosyası yapmadım yine de çalıştı..
    oyunun çözünürlük ayarlarını kaydetmesi için patchlemek gerekiyormuş.. patch için verdiğiniz link kırık.. başka yerden bi patch buldum o da windows 7 de çalışmıyor ?
    ne yapacağız bu sorunu çözen var mı acaba ? patchin dosyalarını nerden bulup değiştirebiliriz ?
  • Save sorunu için anlatılanları yapmak için comando.cfg yi açtım ekledim fakat kaydedemiyorum.. yetkiniz yok diyor nasıl yapacagım ?
  • Yönetici olarak açmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

Ve şaşırtmadı linuxta da Comandos oynamak mümkün.

Commandos Serisi [ANA KONU]

VirtualBox ile XP acmis sin ve linux ta calisiyor diyorsun? soylemek istedigin Windows platformunda actigin oyun VirtualBox yoluyla linux platformunda oynuyorsun. ozet Windows Power :).

• Ekran çözünürlüğünü kaydetmiyor bi türlü.. patch yapamadım win7 de çalışmıyor patch ? patchin değiştirdiği dosyaları nerden bulurum.. başka yapılcak bişey var mı ekran çözünürlüğü için bilen var mı ?
  • Ben de Windows 7 kullanıyorum, Commandos serisini Steam üzerinden satın aldım, hiçbir oyunda ekran çözünürlüğü sorunu yaşamadım. Belki orijinalini alırsan problem kalmaz. Veya Virtual PC kullanıp bilgisayara XP veya 98 kurabilirsin.
  • MeLanChoLic M kullanıcısına yanıt
    Steam versiyonu problemli... Önce siyah ekran sorunu, sonra çözünürlük sorunu, sonra da Save Game sorunu yaşadım. Lanet edip, tekrar para veripwww.gog.com dan satın aldım. Adamlar sıfır hata ile yapmışlar. İşi ehline bırakmak lazım. Eski oyunlar söz konusu ise GOG gibi çözüm üreten başka site yok. Tavsiye ederim. Eski oyun alacaksanız ve GOG 'da varsa kesinlikle ordan alın. Şimdiye kadar Theme Hospital, Carmageddon, tüm Commandos'lar, Roller Coaster Tycoon, Capitalism II, Desperados' u aldım. Hiç birisinde bir tane sorun çıkmadı. Respect...
  • Bende hala BEL'in orjinal yeşil CD si mevcut arada gözüme takılıyor kurup da yeniden başlasam mı diye :)

Ama bir ara denemiştim şu fps diye bahsettiğiniz oyunu aşırı hızlı oynanma sorunu vardı. en son bu yüzden kurup oynayamadan kaldırmıştım bilgisayardan bu sorunun çözümü var mı? Yani elinde orjinal CD si olanlar için durum nedir?
  • Steam versiyonunda hatırladığım kadarıyla hız problemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

VirtualBox ile XP acmis sin ve linux ta calisiyor diyorsun? soylemek istedigin Windows platformunda actigin oyun VirtualBox yoluyla linux platformunda oynuyorsun. ozet Windows Power :).

Üst postlarda sanal bilgisayar ile çalıştırdığım zaten belirtilmişti o konuşmanın devamı niteliğinde olduğu için fazla açıklama vermeden sadece SS koydum SS almadan önce tam ekrandan çıkmam hangi linux dağıtımını ve hangi sanal bilgisayar programını kullandığım belli olsun diyeydi (bi' örnek)

"Windows power" tartışmasına çekmeye çalışıyorsan girmek istemiyorum o konuda kafam çok karışık

• quote:

quote:

quote:

Üst postlarda sanal bilgisayar ile çalıştırdığım zaten belirtilmişti o konuşmanın devamı niteliğinde olduğu için fazla açıklama vermeden sadece SS koydum SS almadan önce tam ekrandan çıkmam hangi linux dağıtımını ve hangi sanal bilgisayar programını kullandığım belli olsun diyeydi (bi' örnek)

"Windows power" tartışmasına çekmeye çalışıyorsan girmek istemiyorum o konuda kafam çok karışık

gel sen yol yakinken linux tan vaz gec. Oyun oynayacaksan Windows tan sasma (sasamassinda :))

• Çok şükür işletim sistemi fanatikliğim yok, o an ne işime yarıyorsa
  • alip kendi oyunumuzu kendimiz tasarlayalim :). yeni komandos oyunu icin insan bulalim programci dizayner ne lazim ise ^^.
  • Yes Siiiöö !!
  • quote:

alip kendi oyunumuzu kendimiz tasarlayalim :). yeni komandos oyunu icin insan bulalim programci dizayner ne lazim ise ^^.

Vallahi fevkalade olurdu ama nerdee...
  • Steamden behind enemy lines ve beyond the call of duty aldım.
    behind enemy lines'te sorun yok ama beyond the call of duty'da save ve load yaparken oyun donuyor görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum.yani oyunun donmaması için hiç save ve load yapmadan oynamam lazım buda çok zor.

bunun çözümü var mıdır? (işletim sistemim windows 8)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFFaust -- 1 Mart 2014; 10:48:11 >
  • O sorun bende de var; her zaman donmuyor. Sık save alırsan oynayabilirsin.
  • Merhabalar 2000 li yılların başında Level dergisi ile tanışmış olduğum bu oyunu şimdi yeniden oynamaya başladım ve beyond cod oynyorum şuan fakat bir sorunum var ekran görüntüsü komandolara çok yakın gösteriyor bunu nasıl uzaklaştırıyorduk hatırlayamadım (+ -) tuşları ile oluyordu galiba ama benim notebookta keypad numara tuşları bölümü yok nasıl görüntüyü uzaklaştırabilirim alan hakimiyeti çok azalıyor böyle yardımlarınızı bekliyorum ilginize şimdiden teşekkürler.
  • evrenn27 E kullanıcısına yanıt
    Zoom in/zoom out yok oyunda. Options' dan çözünürlük ayarını değiştirmen gerekiyor. @evrenn27
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.