Şimdi Ara

Command Conquer 3:Tiberium Wars (Online Topluluk)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar CC4 Tiberium wars yüklü olan ve oynamak isteyenler varsa bu konu altında toplanalım. hamachi-tunngle-gameranger farketmez her programdan bağlanabiliriz. çok eğlenceli bir oyun oynamak isteyen varsa yazarsa sevinirim

• ben oynarım kolyede1@hotmail.com
  • Bilgisayara karşımı birbirinize karşımı oynuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

arkadaşlar CC4 Tiberium wars yüklü olan ve oynamak isteyenler varsa bu konu altında toplanalım. hamachi-tunngle-gameranger farketmez her programdan bağlanabiliriz. çok eğlenceli bir oyun oynamak isteyen varsa yazarsa sevinirim

arkadaşlar ben o kadar denemedim ama şu oyunu bi türlü online oynayamadım.

galiba online oynayabilmek için bi program falan yüklemek gerekiyor.. siz nasıl oynayabiliyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mysterious

quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

arkadaşlar CC4 Tiberium wars yüklü olan ve oynamak isteyenler varsa bu konu altında toplanalım. hamachi-tunngle-gameranger farketmez her programdan bağlanabiliriz. çok eğlenceli bir oyun oynamak isteyen varsa yazarsa sevinirim

arkadaşlar ben o kadar denemedim ama şu oyunu bi türlü online oynayamadım.

galiba online oynayabilmek için bi program falan yüklemek gerekiyor.. siz nasıl oynayabiliyosunuz ?

konuyu açalı aradan baya bi zaman geçmiş. Tunngle denen programı kuruyorsunuz. sonra oyuna girip host game den oyunu kuruyorsunuz. arkadaşınız ise tunngle dan CC4:Tiberium'u seçip ordan sizin açtığınız oyuna bağlanıyor. hamachi gibi birşey.

• Arkadaşlar orijinal Tiberium Wars için sitesinden yeni harita indirdim ama haritaları nereye kopyalayıp oynayacağımı bilmiyorum. MAps dosyası yok. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.