Şimdi Ara

Command And Conquer 3 Region Free versiyonu? var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox360 Command And Conquer 3 Region Free versiyonu var mıdır ? varsa hangi bölgeninki Region free çalışabiliyor

• command and conquer region free versiyonu var ...bendeki versiyon region free
  • CC3 sizdeki versiyonu tam olarak hangi versiyon ?
  • pal ,ntscu, ntscj farketmez bir oyun region free ise tüm makinalarda çalışır ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterchief33

pal ,ntscu, ntscj farketmez bir oyun region free ise tüm makinalarda çalışır ...

Bir oyunun her versiyonu Region free olcak diye bir kaide yok Pal ine baktım not region free diyorlar ntsc si için birşey bulamadım ama belki pali rf dir hangisi rf ise onu edinmek istiyorum sorum bu yüzden saygılar.
  • oyunu orjinalmi alacaksın ..bende örneğin tom clancy ghost recon var kutusunda ntscu yazıyor ama makinem pal ...aldığım yer oyunun region free olduğunu söyledi ve çalıştı ama oyunun üzerinde regeon-free diye bir ibare yok...
  • NOT: Electronic Arts genellikle bölge kodu olmayan RF oyun çıkarmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THE SİMS 4 CC SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orginal alacak bir arkadaşım benden yardım bekliyor
  • Arkadaşım EA Region free Oyun Çıkarmaz ve Bu oyunda Region free değil hiç bir bölgesi bir birinde çalışmaz her bölge Ayrıdır..
  • region free aldım diyenler var hemden 1 den fazla
  • j modeli değil mesela:http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html

Yukarıdaki linkte PAL veya NTSC-U için bir bilgi yok ama bir de şu link var ama ben şu an açamadım sen de denersen belki ulaşırsın: http://www.xbox-sky.com/xbox360_regional_compatibility_guide/

• Bildiğim kadarıyla region free değil.
  • Evet ikinci verdiğim link de şimdi açıldı:

....................................................Version...NTSC-J...NTSC-U......PAL......Note
    Command & Conquer 3 Tiberium Wars...Asia........Yes.........No.............No........Source:Play-asia
    Command & Conquer 3 Tiberium Wars...NTSC/U...No..........Yes............No
    Command & Conquer 3 Tiberium Wars...PAL.........No..........No.............Yes

Sonuç: Her region için farklı versiyon var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokilla -- 24 Mayıs 2007; 10:16:30 >
  • gökhan bana elindekinin rf oldugunu sölemişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.