Şimdi Ara

Combat of Giants: Dinosaurs inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dinozorları,onları dövüştürmeyi,fosil bulmayı seviyorsanız bu oyunu oynamalısnız.
    Oyunda bir dinazor seçiyorsunuz.Sonra onunla bir alanda yumurta ve fosil bulmaya çalışıyoruz.İlk olarak dinazor seçme kısmına geliceğim.Oyunda 6 tip dinazor var.Bunlarında birçok alt kategorisi var.Oyunda fosilleri buldukça yeni dinazorlar da seçilebiliyor.
    Oyunda dinazorların 3 faklı gücü var.Birincisi kılıçlı olan yani atak.Atağı iyi olan dinazorun tahmin edebileceğiniz gibi saldırısı iyidir.Birde kalkan var.Bu da defans anlamına geliyor.Defansı iyi olan dinazorun hpsi yüksek oluyor ve daha az atak alıyor.Bir de ok var.Bu da speed yani hızı gösteriyor.Hızı iyi olan dinazorun bir elde saldırı oranı daha çok artıyor.Mesela hızı 2 olan bir dinazor bir elde iki kez vurabilir.Oyunda atakların bir adı var.Onları seçerek savaşıyoruz.Onlardan birini seçtikten sonra atağın zorluğuna göre bir resim geliyor.Belirli süre içinde o resmin kenarlarını doldurmalıyız.Ne kadar az boşluk bırakırsak o kadar iyi vuruyoruz.Bu doldurma işini dokunmatik ekranla yapıyoruz.Zaten oyun da sadece dokunmatik ekranla oynanıyor.
    Oyunda bölüm sistemi de var.Her bölümde farklı farklı dinazorlar var.Bunların güçleri giderek artıyor.Bu bölümlerde bütün fosilleri bulmaya çalışıyoruz.Ama bu fosillerden biri tuzak.Eğer birine denk gelirsek telefon kulübesi,traktör ve ev gibi şeylerle dövüşüyoruz.Bütün fosilleri topladıktan sonra yumurtaların da 100 tane olması gerekiyor.Bunları dinazorları yenerek bulucağız.Eğer hem fosili hem de 100 yumurtayı toplarsak diğer bölüme geçiyoruz.
     Combat of Giants: Dinosaurs  inceleme

Oyunda belki de en zevkli kısım dinazor modifiye etmek.Bu kısımda dinazorumuzun rengini değiştirebiliyoruz.Ayrıca gücünü hızını veya defansını arttırmak için artı ekler de yapılabiliyor.Dinazorun kafasına bacaklarına kuyruğuna ve sırtına bu eklerden gelebiliyor.Bunları yumurta ile alıyoruz.Ve fiyatı giderek artıyor.
    Oyunda yemek sistemi de var.Savaştan çıkınca canı doldurmak için yemek yenebiliyor.Etcil hayvanlar ölü dinazorları yiyor.Otcullar ise ağaçtaki muzları yiyor.Ardından susuyorlar.(su anlamında)O zamanda dere kenarından su içilebiliyor.
    (Not:Eğer fosillerin yerini bulamadıysanız büyük taşlara tıklayınca geliyor.)

Grafik:10/10:Oyunun grafikleri bence şimdiye kadar dse çıkmış en iyi grafiklerden biri.Ve bu puanı fazlasıyla haketti.
    Oynanabilirlik:8/10:Oyun tamamen dokunmatik ekranla oynanıyor.Diğer tuşlara basmaya hiç gerek yok.Zaten bassan da bir işe yaramaz.Ama saldırı için resim çizmek kötü olmuş.
    Müzik ve Atmosfer:10/10:Oyunda müzik değil dinazor sesleri hakim.Bu atmosferi destekliyor.Ayrıca sesler çok gerçekçi ve insan kendini gerçekten vahşi doğada gibi hissediyor.
    Ortalama:9,3/10
    Oyunun kısa açıklaması:
    Dinazorları ve güzel grafikleri seven oyunculara hitab eden güzel bir oyun.
    Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuugberk -- 6 Kasım 2008; 11:56:11 >

• Eline sağlık güzel inceleme ,ama şu kafama takıldı neden videoyu gametrailers.com dan değilde nintendocudan verdin
  • Eline sağlık tuuqberk bende rom sitelerinde görmüştüm oyunu ne diye merak ettim ama indirmeye fırsatım olmadı.Bi indireyim bende.Bu arada oyunu incelemelere koyuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: riaz

Eline sağlık güzel inceleme ,ama şu kafama takıldı neden videoyu gametrailers.com dan değilde nintendocudan verdin

ben gametrailersi bulamadım ayrıca videoyu ilk orda görmüştüm.Ayrıca herkes nintendocudan bisürü link paylaşırken nie bi tek bana kızıosun

Cırık:Koy
  • Hayır kızmadım sadece, bu inceleme senin donanımhaber üyeleri için yaptığın bir inceleme nintendocu ile hiç bir alakası yok o yüzden videoyu nintendocu dan koymanı garipsedim.Diğer paylaşım yapan arkadaşlar konuları nintendocudan olduğu gibi aldıkları için kaynak olarak gösteriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 6 Kasım 2008; 18:20:44 >
  • sırf küçük bir ayrıntı yüzünden post kasma
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuugberk

sırf küçük bir ayrıntı yüzünden post kasma

Komik olma post kasma gibi hastalığım yokKüçük bir ayrıntı olabilir arkadaşım dikkat ediceksin paylaşım yapıyosanPost kasmak isteseydim bu konu senin konun olmazdı bundanda emin ol.Burda kapatıyorum konuyu bir daha bu konuya mesaj atmıyımda post kasmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 6 Kasım 2008; 19:15:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genemi kavga ya ufffffff...
  • Oyun güzel de Spore yanında yalan oldu galiba.
  • Güzel inceleme saol
  • eline sağlık dostum iyi bir çalışma
  • güzel çalışma tebrikler annem dsl i sakladı oyun oynayamıyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.