Şimdi Ara

Combat Arms eu - Bir kaç soru Önemlii

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin. Çok önceden arkadaşlarımla açtığım Combat Arms hesabına şimdi girmeye çalışıyorum fakat giremiyorum. Bana iki tane soru yöneltiyor ID'mi ve şifremi yazınca (FORUM da);
    ''Lütfen Hesabınızı doğrulayın ve şifrenizi değiştirin|Hesabınız üzerinde şüpheli davranışlardan ötürü, Nexon Avrupa hesabınızı doğrulamanız ve şifrenizi değiştirmenizi istiyor. Lütfen aşşağıdaki linklere tıklayarak doğrulama işlemini gerçekleştirin.

Linkler;
    1-Kayıtlı e-posta yı kullanarak hemen doğrula ,
    2-Yeni e posta hesabı kullanarak hemen doğrula.''

1. linke tıkladığımda e-postaya doğrulama linki gidiyor. İyi güzel fakat ben e-postayı hatırlamıyorum.(arkadaşımın e-postasıyla kayıt olmuştum çok eskiden)
    2. linke tıkladığımda ise hesabınızı doğrulayın diyor;
    -Kayıt olurken ki isim'i ve Soy isim'i soruyor.
    -Kayıt olurken ki E-posta adresini soruyor.
    -Kayıt olurken ki doğum tarihini soruyor.

Hiç birisini hatırlamıyorum (O zamanlar bilgisayar hocamız işte forum sitelerine online oyunlara kayıt olurken gerçek isminizi kullanmayın falan fişman diyordu. )

Bu soruyu combat arms forumuna da yazabilirdim fakat burda daha çok Fps oynayan kişi vardır diye buraya yazıyorum.(belki oynayan vardır. Böyle bi sorunla karşı karşıya kalan kişiler falan vardır diye düşünüyorum.)

Arada sırada girer oynardım da bi yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Aslında fazla rütbeli bi hesap değildi ama insanın kendi hesabı farklı oluyor.
    Ben bu hesabı doğrulayıp kendi kişisel bilgilerimi yazıcam yani gerçekleri

Tabi bu hesaptan sonra kendi e-posta adresimle hesap açtım o hesabı silmek istiyorum. yada e-posta adresimi kullanacak kıvama getirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nalimali -- 16 Ekim 2013; 10:16:35 >

• Olayı çok iyi özetlemişsin kardeşim.Aynı sorun bende de var. major3 rütbeli hesap böyle saçma bir şekilde kaybetmek istemiyorum.
    Birileri yardım etsin lütfen!
    .
    .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.