Şimdi Ara

Combat Arms Durumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk çıktıgında baya oynamıştım fakat bir dönem bıraktım hileleri vs. çıktıgında şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum durumu nedir?Ayrıca eski hesabım ulaşamıyorum eski accler siliniyormu?

• Bende ilk başlarda oynuyordum, hileler yüzünden bıraktım. Bir kaç hafta önce girip bakayım dedim. Elite mod.um olmasına rağmen hileciler odaya gelmeye devam ediyor. Başka bir fps bulmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok hile var
  • çok hile var malsesef warrock a başla dicem ondada var battlefield play4fee öneririm
  • Hayır hemen başla kardeşim. Hackler çok azaldı artık. Neredeyse tüm hackleri fixlediler. Gir oyna.... Adını bana ver ekleyim oyundaki adım BuRquNdY
  • ilk zamanlarda çok fazla hackleniyordu ama iyice azaltıldı. hack tool fln kurdular. rahatlıkla oynayabilirsin.
  • Çok Hile Var Diyenlere İnanma Ben Platiniumda Yani En az 1NX çekenlerin bölümünde oynuyorum 1 hack bulamadım bravoda varsa oda şansa çıkarsa 2010 oyuncusuyum 100 oyuncunun 70i hacker dı smdi 200 oyuncudan 1ini zor bulursun eski olanlar bilir herkes artık hackerdı ama artık yok 3 tane guvenlık programı var rahat ol eski karakterler silinmedi doguM TARIHI msn ve adını hatırlıyorsan sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blades of Fire | PS5 | ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

Bende ilk başlarda oynuyordum, hileler yüzünden bıraktım. Bir kaç hafta önce girip bakayım dedim. Elite mod.um olmasına rağmen hileciler odaya gelmeye devam ediyor. Başka bir fps bulmanı öneririm.

tüm hackler gitti hocam artık hacker yok oyunda sadece karşıdakinin iyi oynamasını kıskanıp omg hacker omg camper diyen veletler var o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CZSkorpion

quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

Bende ilk başlarda oynuyordum, hileler yüzünden bıraktım. Bir kaç hafta önce girip bakayım dedim. Elite mod.um olmasına rağmen hileciler odaya gelmeye devam ediyor. Başka bir fps bulmanı öneririm.

tüm hackler gitti hocam artık hacker yok oyunda sadece karşıdakinin iyi oynamasını kıskanıp omg hacker omg camper diyen veletler var o kadar

O veletler her oyunda var, alıştık artık. Bir ara oyuna girip bakarım neler değişmiş neler değişmemiş diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.