Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Combat arms cpt 1 hesap Satın Al 26 Temmuz 2014 02:14 1 1 Combat arms cpt 1 hesap Merhaba beyler oyuna zamanında biraz para yatırıp bıraktığımdan dolayı ve hesabın boşa gitmemesi için satıyorum içerik aşağıda cpt1 nick:supreme007(değiştirme var) kd:1.00:değiştirme var oyuna kayıt tarihi: 04/2009 gp:16k nx:0 dan hallice nx level: bronze Permanent olarak ak47 r870 hb sensor fg42 l85a1 mod LE INBOX (içerisinde kd kaydı silme ve nick değiştirmeyle beraber geliyor)[croplara aldırmayın aceleye getirdim] Bunlar da diğer zamanzingolar exp boostlar,ülke bayrağı değiştirme ve hedef değiştirmeler vs.. (vida civata şeyisilerini yazmadım bile faması 1 yıl bufflayacak kadar var) 1 yıla kadar fiyatı düşüreceğimi zannetmiyorum zaten gayet de piyasanın altında fiyat verdim ilgilenen olursa ciddi alıcılardan pm bekliyorum IBAN ve tel verip paranın yattığı anda hesabı teslim edeceğim ve doğum günü gizli soru gibi bilgileri teyit edip alıcıya aktaracağım Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 315 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Combat arms cpt 1 hesap