Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rahat oynarsın, kasma hiç olmaz. Belki loadinglerde sorun olur.

Yazı yazmak için entera bas. M4A1 yeni başlayanlar için çok iyi bir tercih, 1 haftalık hediye gelen M4A1 varsa onu kullanmanı tavsiye ederim. Ama yine de silah alacam dersen Shop yazar yukarıda oradan alabilirsin.

Oto tüfek olarak M4A1,MK16 Scar falan tavsiye ederim başlangıçta.. Pompalı da ileride M570 alırsın.
  • Hediye olarak gelen mi filan bilmiyorum kardeş başladım m4a1 vardı elimde.

Başka silah almamız için ne lazım, GP mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 23 Haziran 2009; 18:02:39 >
  • 1-2 rütbe alınca M4A1 geliyor 1 haftalık. Bak bakalım 1 haftalıksa onu 3-4 gün kullan bence en azından. GP ile silah alabiliyorsun. Tavsiyem eğer silaha güvenmiyorsan, kullanmıcaksan 1 günlük al.
  • Rütbe yerinde T yazıyordu şimdi baktım değişmiş R yazıyor. Ayrıca silah m4a1 değilmiş kardeş ekte bulunan silahtanmış. Bir yorum yapsan silah hakkında , 3,6** Gp var

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım
  • M16 kullanmamanı tavsiye ederim. Bir rütbe daha atla, hediye M4A1 gelecek 1 haftalık onu kullanırsın. Çok daha iyi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: W

M16 kullanmamanı tavsiye ederim. Bir rütbe daha atla, hediye M4A1 gelecek 1 haftalık onu kullanırsın. Çok daha iyi..

Şimdilik kardeş bunu kullanayım biraz gp elde ettikten sonra zaten levelde atlarım m4a1 kullanırım. Biriktirdiğim gpler ilede eşya alırım.

Silahların kaç günlük olduğu nerde yazıyor

Birde kolay vurulmamak için ne tür eşyalar tavsiye edersin
  • 1. Bence bu ilk hesabını denemelik olarak kullan. Silahları falan dene 3,5 tane satın alıp. Hem yeni olduğun için KD oranın da düşük olur muhtemelen. Yeni bir hesap daha iyi olur senin için

2. Silaha tıklayıp "Buy" diyince orada 1 Day,7 Day,30 Day veya 90 Day yazar. Ona göre alıyorsun

3. Kolay vurulmamak için biraz rütben artınca ilk olarak yüzde 30 defans veren çelik yelek var, ondan alırsın. Daha sonra kask vs. alırsın..

Ayriyetten oyun içi en önemli tavsiye rakibinle karşı karşıya gelince çatışırken mutlaka zıplayarak ateş et..
  • Rütbe atladım
    m4a1 'imi aldım
    ik vuruşumu hedşat yaptım

Bazen zıplıyorum , bazende pusuyorum

Çelik yelek ile kask almayı düşünüyorum.

Bu KD oranı ney oluyor , düşük olsa ne olur ??
  • Uzaktan ateş ediyorsan pusarak veya çökerek ateş edebilirsin. Düşman seni gördüğü anda başla zıp zıp zıplamaya

Levelin yetince defans veren vest ve kasklardan al. Eğer bonus defans vs. vermiyorsa paranı harcama zaten

KD oranı, yani Kill-Death. Öldürdüğün ve öldüğün adam sayısının oranı. İleride yükseltmen zor olur başta çok düşürürsen. Oyuna bir etkisi yok ama clana vs. girerken ezik muamelesi görürsün.
  • Clana girsek ne olacak ki hacı ne gerek varmış clana tek takılırım ben

Benim loading geç oluyor ya ram düşük geliyor sanırsam , 512 ram var

Ben hediye olarak verilen m4a1'e dürbün almak istiyorum kardeş nasıl yapıcam. Modifiye kısmınıa giriyorum aşağıda dürbün ve susturucu var ama oralarda boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 26 Haziran 2009; 15:16:07 >
  • Benimde loading çok geç doluyor. Minimum sistem 256 ram istiyor, 512 le nasıl o kadar yavaş doluyor anlamadım. İlk girişte oyuna hızlı giriyor ama tekrar açmadıkça oyunu yavaşlamaya başlıyor git gide..

Modifikasyonda dürbüne tıklayıp buy diyorsun önce, sonra aldığın dürbünü attach yazan tuşla takıyorsun silahına.
  • 2 level oldum.

GP'de arttı 8,*** küsür oldu. Kask ve çelik yelek alacağım. Tavsiyen var mı W

Ayrıca bugün oyunda bir sürü Türk gördüm 14 kişilik oyunda 4 Türk

Silahıda değiştirmeyi düşünüyorum.

Dürbünlü , çok sekmeyen silah olarak ne var
  • Kask ve Çelik Yelekler +Protection Bonus vermiyosa paranı boşa harcama.

Mesela ben paramı çar çur ettim şimdi sürünüyom, sırf zevkine bazuka falan denedim öyle :))

AK-47 iyidir, susturucu takarsın. Parana göre ekstra şarjör. MK Scar mı ne vardı, o silahı da tavsiye ederim. Ondan sonra G36 iyidir..

Smg tüfekler olarak da UMP,PP-19 ve P-90 çok iyidir. Levelin yetince kullanırsın..

Direk dürbün modifiyeli ve çok tepmeyen silah istersen G36E al levelin yetince..
  • W bir sorum daha var. Oyun bazen bitiyor oyuncuların fraglarının olduğu ekran geliyor ve o şekilde donuyor oyun hani ex gp kazandığımı göstermiyor neden ??

Birde şu clanınıza beni de alın Türk'lerin olduğu serverlara takılayım.

Silahımı buldum dürbün açınca nerdeyse hiç sekmiyor G3 ile başlıyor otomatik silah ama daha almadım 1-2 kere yerden bulupta kullandım

Yeni patch filan mı geldi yoksa benim oyun mu silinmiş Oyunu açmaya çalışıyorum aşağıdaki yükleme ekranı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 1 Temmuz 2009; 17:38:41 >

• Oyun türlerine Spy Hunt eklenmemiş. En zevkli oyun türlerinden biri bence.
  • spy hunt ı anlatırsanız sevinirim. Nickim orontez daha çok geceleri online olurum burdan ve ya oyundan pm atabilirsiniz. Beraber akarız
  • Spy Hunt şöyle bir şey, tüm oyuncular haritaya giriş yapıyor 5 tane intel denilen çanta gibi şeyler haritanın çeşitli yerlerine dağılıyor. İntelleri alanlar spy oluyor ve diğer oyunculara düşman olmuş oluyor tüm intelleri toplayan süper spy gibi birşey oluyor, gücü aşırı artıyor değişik silahlar alıyor ve diğer tüm oyunculara karşı bir görev veriliyor. Bunu yaparsa o kazanmış oluyor yapamazsa diğer oyuncular.

Genelde kısa sürüyor ama zevkli ve değişik.
  • 3 rütbeye atladım hediye silah geldi silahı almak istediğimde bu mesaj geliyor. Türkçe anlamı nedir ??

• Kısaca yeni silahı depoda bulabilirsin ve yeni rütbenle dükkanda başka silah ve mühimmat, giysi vs. açıldı bi bak ama paranı çaçur etme diyor
  • ben oyunu uzun zamandır oynuyorum csm 1 lvl deyim yani üstten3 çizgi alttan 3 çizgi urtadada W var bu lvl deyken genelde tüm iyi silahları alabilirsiniz oyun warrock un çakması falan değil hatta bu oyunun birsürü çakması çıkıt sudden dead crossfire gibi warrock full hack ve lag yeni oyun arayanlara şiddetle tavsiyemdir
    isteyenlere herkonuda yardımcı olabilirim oyunla iligli her ne olursa N0Revolution isteyen eklesin
    çok önemli taktik parayı çarçur etmeyin ben oyunu sürekli oynamama rağmen hep 1 günlük silah ve giysi alırım kalkan olarak light vest alın çevik olursanız düşman sizi vuramaz veya spy dan daha kolay kaçarsınız ben bu taktikle 64000gp para biriktirdim 100000000 olanlar var (onlar blackmarketten nx alarak yapmış o parayı yoksa 10 yılda anca birikir o para)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 25 Temmuz 2009; 15:52:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.