Şimdi Ara

comandos benzeri....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar comandos tarzi benzeri taktik strateji oyunu arıorm..bildiğniz tawsiye edebilceğiniz güzel bi oyun warmı..şimdiden teşekkürler...

• Company Of Heroes'i tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingkobra

arkadaşlar comandos tarzi benzeri taktik strateji oyunu arıorm..bildiğniz tawsiye edebilceğiniz güzel bi oyun warmı..şimdiden teşekkürler...

yıllarca bıkıp usanmadan commandos oynadım. (4 hariç ) yine yıllarca bıkıp usanmadan oynanacak diğer bir oyun Company Of Heroes derim.
  • Desperadosu önerebilirim,grafikleri ve oynanış tarzı comandosla çok benzeşiyor.
  • Commandos'a benzer ve 1930 Chicago'sundaki mafya-polis çatışmalarını konu edinen Chicago:1930 oyununu oneririm.Oyunda mafia yada polisi kontrol edebiliyorsunuz.Oyunun her bolumunde farklı gorevler ve bilmeceler veriliyor.Ayrıca bolumlere takımınızla baslıyorsunuz.Yani birden fazla karakteri kontrol edebiliyorsunuz.Bölümlerdeki gizli karakter puanlarını toplayarak karakterinize işleyebilir boylelikle yeni ozellikler kazandırabilirsiniz.Farklı silahlar alabilirsiniz.Bölümleri geçtikçe yeni yeni yardımcı karakterler açılıyor ve siz bu karakterleri dört karakterlik takım limitini aşmayacak şekilde takımınıza ekleyebiliyorsunuz.
    Soldiers:Heroes of World War II oyunu da yine Commandos'a benzer hatta aşagı-yukarı Commandos'la aynı konuda bir oyun.İkisi de İkinci Dünya Savaşı konulu.
  • saolun arkadşşlr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elit_Marcos

Company Of Heroes'i tavsiye ederim..

iyi güzelde Commandos ile Company of Heroes oynannış türünden farklı oyunlar sadece konular benzer ama oynanış kesinlikle farklı ama Desperados oynanış olarak Commandosla aynı olan bir oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım commandos tarzına en yakın oyunlar Faces of War ve Soldıer of Heroes: ww 2 (ama commandos kalıtesınde degıller) oyunlarıdır hatta bır kac ufak fark dısında oyunlara commandos desek bile olur
  • Robin Hood: Legend of Sherwood.
  • Desperados, Hired Guns The Jagged Edge, Gorky 17 veya diğer ismiyle Odium oyunlarına bakabilirsin.
  • Desperados
  • konu 2 sene öncesinin biliyorum ama gerçekten commandos veya jagged alliance tarzında bir oyun oynamak istiyorum.varsa bilen "let the games begin" :)
  • Kesinlikle "Robin Hood: The Legend of The Sherwood". İlk çıktığında nasıl oynamıştım. Ama yüzde ellilere dek gelebilmiştim.

Desperados'u da öneriyorlar. Ben de bir ara indirip oynayayım.

Bu arada Commandos serisi efsanedir. Keşke beşincisi çıksa...
  • Desperados kesinlikle oynamalsın harikadır ve Company of heroes asla kaçmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Desperados kesinlikle oynamalsın harikadır ve Company of heroes asla kaçmaz

Company oh Heroes'da 3 a army de dünya 1. si olarak bıraktımaten :) az çok tanıyan biliyor.desperados 1-2 bitti güzeldi.zaten 1si efsaneydi.ilk oynadıgım commandos tarzı oyun oydu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk Özkan -- 20 Ağustos 2011; 2:26:18 >
  • commandos gercekten türünün en iyi örnegidir.
    desperado'da iyidir ama yerini tutmaz.

eskiden daha cok ragbet edilirdi bu tip oyunlara
  • desperados'u tek geçerim içindeki diyaloglar beni öldürürdü :)
    commandos bambaşka tad veriyor ama ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.