Şimdi Ara

com.sonyericsson.crashmonitor Durdu Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar xperia z1 compact cihazımda com.sonyericsson.crashmonitor durdu hatası alıyorum. Hem telden hem de pc üzerinden format atmama rağmen hata devam ediyor. instagram, facebook da dahil olmak üzere bazı uygulamaları kullanamıyorum. Facebook hiç açılmıyor, instagram açıldığı an ekran donuyor ve işlem yapamıyorum. whatsapp ise kullanılabiliyor. bazen ise kendi kendine telefon reset atıyor. Ne yazık ki garanti süresi 3 ay önce doldu. Aynı hatayı alanlar yada bilgisi olanlar yorum atarsa memnun olurum. 1-2 ay gibi bi süre içinde telefonu yenileyebileceğim için yardımınıza ihtiyacım var...

Aynı zamanda 1000-1500 tl aralığında "ön kamerası iyi olan" telefon önerilerinize de açığım. Sosyal medya uygulamaları ve İnternet kullanıcısıyım. 101okey, tavla, poker gibi oyunları saymazsak oyun oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artandbjk -- 4 Temmuz 2017; 14:50:53 >

• Aynı sorunu geçen hafta yaşadım fabrika ayarlarına getirip sıfırladım ama bugün yine başa döndü anlattığınız sorunların aynısı var mıdır çözümünü bulan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcu03 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef hata devam ediyor. Cihazın şarjı da eskiye nazaran çabuk bitiyor ve ısınıyor.

• Facebook uygulamasını kaldırdım dün akşamdan beri donmuyor bi deneyin sizde istersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcu03 -- 5 Temmuz 2017; 11:9:40 >
  • Facebook kullanmıyorum ama kullananlar uygulamasının telefonu öldürdüğünü söylüyorlar.

1550 liraya Xperia X düşünebilirsin.

• Son zamanlarda Z1 ile ilgili aynı tarzda çok şikayet görmeye başladım. Bu sorun bir anda mı patlak verdi bu kadar, yoksa daha önceden de var mıydı?
  • burcu03 B kullanıcısına yanıt
    Facebook da işe yaradı gibi ancak İnstagramda değişen olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Firefox - Hepsiburada.com sorunu
    14 yıl önce açıldı
    iPhone Sahibinden.com sorunu !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Daha önceden olan bir sorun değildi. Bayram dolayısıyla gittiğim memleketimde 5-6 gün wi-fi den internete bağlanamadım bu nedenlede güncellemeler biriktiydi. İnternet paketim yenilecek diye kalan internetimle güncellemeleri yapmak istedim ancak sonrasında güncellemeler tamamlanmadan hata almaya başladım. Aşırı donma resetleme hatası alıyordum sonrasında da zar zor format attıydım. Bu hatalar var diye bir compain üzerinden formatladım ancak değişen bişey olmadı. Ekranda arada com.sonyericsson.crashmonitor durdu hatası veriyor. bununla ilgili olduğunu düşünüyorum.
  • Aşağıdaki linkte de bu sorun üzerine konuşmalar geçmiş. biri facebook uygulamasının buna yol açtığına dair yorum yazmış. facebooku kaldırıp yeniden yükledikten sonra instagrama tekrar baktım yeniden yüklememiş olsamda sorunsuz çalışıyor şuan. araştırılması gereken bir konu. Bakalım com.sonyericsson.crashmonitor hatası almaya devam edecekmiyim..

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z5-Z5-Compact-Z5-Premium/Error-message-issue-sonyericsson-crashmonitor-has-stopped/td-p/1180487/page/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artandbjk -- 5 Temmuz 2017; 23:30:59 >

• Arkadaşlar bende z1 kulanıcısıyım bende de aynı hatayı veriyor face ve instagram açılmıyor cihaz kendini sürekli yeniden başlatıp duruyor. Bende garantisi bitmeden KVK Antalya'ya gönderdim adamlar garantili cihaza 546 tl lik fatura çıkardı sebep ANAKART arızası imiş. bende bu ücreti kabul etmedim yani çünkü telfonu sağlam olarak satsam 546 tl etmez. Bende ısparta da okuduğum için çarşıda bir teknik servis buldum 150 tl ye birtane z1 anakat buldu bakalaım onunla değiştirecek eğer bu işlemden sonrada düzelmez ise yapacak tek şey telefonu elden çıkarıp yeni çıkan nokia 5'e yönelmek. HA bu arada çözüm bulan arakaşlar mesaj atsın...
  • Avcı.42 A kullanıcısına yanıt
    arkadaşım aynı sorun bende de var facebook lite yi yükledinmi sorun olmuyor
  • benim telefondada aynı hata 1,2 aydir sürüyor cözüm bulamadim, bence bu hatanın yaygınlaşması tesadüf değil gibi sanki? telefon patlicak gibi ısınıyor 100% dolu batarya birden 0 iniyor kapaniyor ve tekrar actiginda bazen %50 batarya gösteriyor uygulamalar da direk crash hatası veriyor acmiyor, fabrika ayarlarına denedim yine aynı sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.