COM domain 25TL (2. sayfa)

-
-
Dün geceden beri pending sürecinde.
Alıntı
metni:This service cannot be updated or used in the current state. You can no longer use or manage this product. -
sağlam bir projeniz varsa bu tarz ucuzluklara kaçmayın, alan adına çökerler arkasından trene bakar gibi bakarsınız.
-
nerden alalım hocam? sağlam projeler için öneriniz var mı?
-
Kampanya hala aktif bilginiz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonunda onayladılar. Who is bilgileri gizli mi görünüyor sizde de..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Alan adını aldım ancak blogger sayfamı yönlendiremedim. Yardım edebilecek olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netcup advent calendar'a da bakın.
Christmas'a kadar her gün bir şeyde ucuzluk var. Bugün com domain mesela. 0.95 Euro diyor.
-
Netcuptan onay almak zordur. ben 2 sene önce onay alana kadar öldüm öldüm dirildim diyebilirim mena bölgesinden müşteri sevmezler.
Telefonla aradılar adres doğrulaması yaptılar sonra kimlik ve adres için kanıt yolladım 2-3 gün sürdü proje devir almasam asla yapmazdım kısaca uzak durun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 0:37:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1 euro'ya com domain. Büyük boy cips kola kalmadı bu paraya. En fazla karta geri yatırır paranı işlemi iptal eder. Benim Netcup hesabım herhalde 2011'den beri falan var. VPS, domain epey hizmetlerini kullandım. Bana sıkıntı yaşatmadılar hiç. Ama yeni üye olacaklar için kılı kırk yarıyorlarsa bir şey diyemem. Dediğim gibi 1 euroluk işlemden bahsediyoruz
-
Mesele para değil ki önemli projen domain varsa kayıt/transfer işlemini yapıp daha sonradan bunları yerine getirmezseniz kendi bünyesine alıp satışa çıkarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X