Şimdi Ara

.com Domain 1$ (İlk Kez Kullanacaklara/İlk Yıl) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
20
Favori
4.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: b0Ni

ücretsiz yada bu fiyata hosting tavsiyesi var mı
    Ücretsiz 10 Adet Hosting | Mysql, Cpanel ve Reklamsız
    https://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-10-adet-hosting-mysql-cpanel-ve-reklamsiz--140461714#140461714
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    https://infinityfree.net/ bu vardı sanırım ama hiç denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

2 yıllık satıyor kısmına takıldım, nasıl 2 yıllık satıyor? seçiyorsunuz tek yıl oluyor.
    ama tabi bu domain alımlarının genel problemi ilk yıl ucuza alıp ertesi yıl yüksek ücretlerle karşılaşmak. eğer bi genel indirime denk geldiyseniz en iyisi tek seferde uzun süreli almak, indirimden diğer yıllar için de yararlanmak.
    Bu gandi efsane, ben de domain kayıt ettim. Tertemiz, 5.70 TL'ye ilk yıl kayıt.

Hocam ben godaddy için yazmıştım. 2 yıllık veriyor 100 TL'ye ama kampanya olarak 19.99 TL diyor ilk yıl com domain kaydına. Katakulli yapıp 2 yıl aldığında normal fiyattan satmış oluyor:

.com Domain 1$ (İlk Kez Kullanacaklara/İlk Yıl)

.com Domain 1$ (İlk Kez Kullanacaklara/İlk Yıl)

Ek bilgi: domain yenilemede fiyatlar genelde normal seviyede (8-10$) civarı olur, transfer dediğimiz farklı firma üzerinden süre uzatımı yaparsanız genellikle daha uygun fiyatlar oluyor. Ben her yıl domainleri ordan oraya taşıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 21 Ekim 2019; 15:47:13 >

• Teşekkürler
  • Site kart bilgilerini kaydediyor mu? Ön ödemeli veya sanal kartım olmadığı için mecbur kredi kartıyla alım yapacağım. Otomatik yenileme falan yapar boşuna para gitmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Godaddy falan hikaye. Gandi, namecheap, namesilo gibi yerelden ilerleyip global pazara hizmet eden firmalar daha sağlamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur KESER -- 21 Ekim 2019; 17:36:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kredi kartım yok banka kartım var. bazı sitelere banka kartıyla ödeme yapılamıyor. buradan banka kartıyla .com domain alabilir miyim?
  • Yenileme ücreti ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğur KESER

Godaddy falan hikaye. Gandi, namecheap, namesilo gibi yerelden ilerleyip global pazara hizmet eden firmalar daha sağlamdır.
    yok öyle birşey. godaddy kaç yıllık firma, global pazarin en büyüklerinden.
    zamanında hep 1 dolardan kampanya yapardı godaddy, eskisi gibi kampanyasi ya yok ya da ben denk gelmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 21 Ekim 2019; 18:26:52 >
  • Teşekkürler, seneye transfer ederiz bir yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Godaddy’in 2010’dan beri aktif kullanıyorum pro üyeliğim mevcut ve aktif yaklaşık 100 domainim var. Türkçe destek vermeye başladıktan sonra merdiven altı firmaya döndüler, destek, bilgi sıfır. Yılların firması olmalarıyla alakalı değil. Yerel firma olarak destek veren firmalar daha kaliteli destek sunuyor. Godaddyden ingilizce destek aldığımızda sorun çözülebiliyordu, şimdi çözülmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur KESER -- 21 Ekim 2019; 18:34:18 >
  • Teşekkürler.
  • ödeme yapamadım, karttan çekemiyor. siz nasil yaptiniz ??
  • Siteye girmiyor hata veriyor

• Wordpress'e aktaramadım. 60 gün sonra aktarabilirsiniz diyor? Yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.