Şimdi Ara

COLT & 207 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA B İKİSİ ARASINDA KALMAK ÇOK KÖTÜ. BENDE ALACAĞIM ZAMAN JAZZ PUNTO VE COLTUN ARASINDA KALMIŞTIM. JAZZ DA PUNTODA İİİ AMA. COLTUN Bİ ÇEKİCİLİĞİ VAR. ÇOK FARKLI DURUYO. TEKNİK VE DONANIM BAKIMINDANDA DİĞERLERİNDEN ÜSTÜN. BENCE İKİNCİ ELİ HİÇ DÜŞÜNME. ZATEN DÖRT YIL UZUN Bİ SÜRE BİNECEKMİŞSİN. YALNIZ ACELE ETME. İİİ DÜŞÜN. ÖNEMLİ OLAN SENİN İHTİYAÇLARININ KARŞILANMASI..............
  • Bence şu durumda colt alınmaz servis ve parça sıkıntısı yaşanabilir ilerki zamanlarda. İki arabayı da henüz sürmedim onun için pek bi yorum yapamam ama ikisi arasında kalsaydım kesinlikle pejo alırdım galiba.
  • fiyat performans dersen..
    colt 206ya da 207yede takar bence
  • düz vites mi otomatik vites mi? İstanbul gibi kalabalık bir şehirde yaşıyorsanız bu önemli, sıkışık trafikte çok fark eder.
    aracın 2. eli, sanırım Peugeot'un bu konuda üstünlüğü var.

yeni bir araç olması ve yüksek sayılabilecek fiyatı 207'nin dezavantajları.
    eğer büyük bir şehirde iseniz servis çok sorun olmaz(colt konusunda)

benim tavsiyem 207 için acele etmemeniz.

(bu arada ben de Peugeot kullanıcısıyım, servis hizmeti konusunda sıkıntınız olmasın, yeterince ilgililer.)

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetiraku -- 8 Haziran 2006; 21:41:09 >
  • ARKADAŞLAR 20 AYDIR COLT KULLANIYORUM YEDEK PARÇASI ZOR BULUNUR DİYORLAR
    SİZE BİLGİ:
    COLT HOLLANDADA ÜRETİLİYOR VE FRANSADAN KAÇ GÜNDE GELİYORSA O GÜNDE TEMSADAN ALIRSIN BENİM ARACIMIN BELLİ ÖN CONSALDA BİR YERİ KIRILDI İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN 1 HAFTAYA KALMAZ SERVİSİM ARADI VE DEĞİŞTİRELİM DEDİ

TEMSANIN HER YERDE SERVİSİ VAR BEN KARABÜKTEYİM ORADA BİLE VAR
    AMA DİĞERLERİ YOK BURADA SADECE FİAT ,RENI,FORD VAR VE MİTSUBİSHİ,HYUNDAİ VAR PEJO YOK

YANİ SERVİS OLAYINA KATILMIYORUM ŞUAN BAYİLERDE COLT YOK BUNA İNANNA BİLİRSİNİZ 2004 YILININ ALTIN DİREKSİYONLU ARACINA SEN NASIL OLUR KÖTÜ DERSİNİZ UNUTMAYIN BU ARAC SMART ADIYLA MERCEDES E ÜRETİM YAPPIYOR VE %70 AYNI PARÇA

ŞUNU SÖYLEYİM YEDEK PARÇA FİYATI
    SİZ KARŞILAŞTIRIN

İSTANBUL ÇAMLICA SERVİS FİYAT ALINDI

2005 MODEL COLT FAR TAKIMI 300 YTL
    YEDEK PARÇASI UYGUN DİYE BİLİNEN RENO CLİO 2000 ORJİNAL ARKADAŞIM FİYAT ALDI
    RENO SERVİSİNDEN
    330 YTL

BEN MİTSUBİSHİ HİÇ BİLMEZDİM ŞİMDİ DELİ OLUYORUM 1,3 95 BEYGİR ARABAM.COM DA TESTİNİ OKUYUN ARABA FİŞEK GİBİ

FRENLER HARİKA , DİREKSİYON HARİKA , TORK MÜKEMMEL

8V MOTOR ALINMAZ KARDEŞİM ÇOK YAKAR SEN 8V LERİN FABRİKA VERİLERİNE
    BAKMA

AMA SANA ŞUNU SÖYLEYİM
    ARACIM 25000 KM DE 2005 DÜZ COLT
    BEN ARACIMLA FABRİKA VERİSİ GÖRDÜM
    120 KM SABİT HIZ ŞEHİRLER ARASI 153 BİN TL
    ŞEHİR İÇİ 185 BİN GÖRDÜ BU FABRİKA VERİSİDİR ŞUAN 210 CİVARI YAKIYORUM VE AYRICA 100KM HIZLNMASI 11 SN ama ben daha aşağıya çektim

• Peugeot daha yeni olduğu için belki teknik sorunlar yaratabilir..Herhalde colt un sorunları varsa şimdiye kadar halledilmiştir.Bu arada geçende gazetede gördüm colt invite 25.100 yazıyordu galiba indirim var herhalde.
  • kesinlikle colt fakat coltu satmak istediğinde zorlanabilirsin
    207 ye gelince 307 nin gölgesinden çıkamamış bir araç ve diğer modellerinde çok kişi teknik sorunlar yaşadı muhtemelen pejo bu araçtada sorunları aşamamıştır
  • Colt...... Batmakta olan Mitsubishi tüm parasını bu arabaya yatırdı o yüzden bu araba alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _game_over

kesinlikle colt fakat coltu satmak istediğinde zorlanabilirsin
    207 ye gelince 307 nin gölgesinden çıkamamış bir araç ve diğer modellerinde çok kişi teknik sorunlar yaşadı muhtemelen pejo bu araçtada sorunları aşamamıştır

laf ola beri gele
  • 3 yıldır jazz kullanıyorum ve de çok memnunum, 1 ay önce kardeşim colt almadan önce vazgeçirip jazza ikna etmeye çok çalışmıştım. Şimdi ise aracın donanımı ve performansını yakından gördükten sonra çok doğru seçim yaptığını düşünüyorum.

Kesinlikle Colt...
  • japondan şaşmayacaksın sana tavsiye edebileceğim 2 araba daha var honda jazz toyota yaris bence fazla pejoya kayma
  • COLT
    YARİS
  • 207 yi sadece göz ucuyla inceledim. colt u ise 2 aydır falan kullanıyorum. iç mekan olarak colt çok rahat ve geniş bir araba. motor olarak da 90hp lik dizel kullanıyorum ve çok seri ani frenlemede sağlam...
  • KESİNLİKLE 207
    BEN COLTUN ARKASINA VE İÇİNDEKİ DÜĞMELERE İLLET OLUYORUM

207
  • kullanan tanıdıklarım fransız arabalarını önermiyorlar özelliklede citroen!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DelBosque

kullanan tanıdıklarım fransız arabalarını önermiyorlar özelliklede citroen!!

O tanıdıkların önce bir C4 ün sürüş donanım fiyat performans keyiflerini yaşasınlar sonra önermesinler!!

Soruya gelince Colt bencede.Zaten 207 nin ön konsolu şaşkın şaşkın bakan tiplere benziyo
    Colt
  • Coltla yarisin iç mekanı aynı boyutlarda değil , colt daha geniş bir araç .
    İstemesem de senin fikirlerine saygı göstererek 207 yi önereceğim, coltun çarpma testi feci kötü kötü güvenlikli bir araç tavsiye edilmez tipi ve fiyatı ne olursa olsun, şansın yaver giderse 207yle belki mutlu olabilirsin.
  • Geçen yıl Coltun dizeline çok baktım,31 civarıydı(ama donanım bu fiyata değerdi),param yetmedi,yoksa kesin Colt alırdım.26 ya C3 aldım,çok memnunum ama Coltla kafa kafaya takasdeseler hemen atlarım.Bi kere mitsubishinin kliması manyak ya,buz dolabı gibi.
    207 havalı falan tabi,oda ayrı,zevk meselesi.
  • bencede colt ama ikiside sınıfının fiyatından yüksek.Hatta coltun dizelini al derim sanırım triptoınik vites...
  • kesinlikle colt bende cz3 var senin almak istediğin 1.3 le aynı motora sahip.2 si ilede test cık farkı fgöreceksin...bu arada colt u otomatik demen tam doğru olaz.otomatik şanzunmana göre calışma sistemi oldukca farklıdır.bu satede güç kaybı yok olur our ve yakıt tasarrfuda daha iyidir.birde bilindiği gibi colt smart ile aynı motora sahip.bu araçlar daimler crysler le ortak dizandır... diğer arkdaslarında dediiği gibi satmak istemiyorsan colt al ve bi kırmızı ışıkta 207 bul kendine ;)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.