Bildirim
COLT 1.3 invite nasıl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hayırlı olsun
Eski sahibi bakımlarını aksatmadan yaptırmışsa sorun çıkaracağını sanmıyorum. -
kaça aldın? -
almışsın artık hayırlı olsun.bakımları uygun parçaları pahalı imkanın varsa kasko yaptırmak menfaatine olur. -
Hayırlı olsun güzel bir tercih yapmışsınız.
Aracın içi çok geniş , performansı oldukça tatminkar ve tüketimi performansına karşı bir hayli düşük.
Colt'un 2.elide rayına oturmuş durumda satmaya kalktığınızda en az zararla satarsınız kesinlikle elinizde kalmaz.
Elinizdeki aracın bakımları düzgün ve zamanında yapıldıysa sizde düzgün kullanıp zamanında bakımlarını yaptırırsanız hiç bir sorun çıkarmaz ( ufak tefek sorunlar hariç ) o araç motor ömrü bitene kadar.
-
ARACI 17500 TL YE ALDIM KASKO YAPTIRACAM. PARÇALARI ÇOKMU PAHALI HANGİ PARÇALAR ARIZA YAPIYOR KAÇ BİNDE HANGİ PARÇA SORUN ÇIKARIYO . OLMAZSA SATACAM BU PARAYA BU AYARDA YAKITI KONFORU VE SAĞLAMLIĞI OLAN BAŞKA HANGİ ARAÇ ALABİLİRDİM Kİİ. ÇOK ARAŞTIRDIM BİLEMİYORUM. HEMEN SATILIRMI BİLMİYORUM. MASRAF ÇIKARIRSA BATARIZ VALLA -
ALLAH YARDIMCIM OLSUN DEMEK. DEMEK NARİN BİR ARAÇ ALMIŞIM..BEN DE MASRAFSIZ EN AZ 4 YIL BİNERİM DİYE ALMIŞTIM. -
Güzel bir araç konfor bakımından iyide bir araç yüksek oturma pozisyonuyla daha bir zevkli hayırlısı olsun kazasız belasız kullanıma gitsin inşallah. -
TEŞEKKÜRLER -
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz_5334
ARACI 17500 TL YE ALDIM KASKO YAPTIRACAM. PARÇALARI ÇOKMU PAHALI HANGİ PARÇALAR ARIZA YAPIYOR KAÇ BİNDE HANGİ PARÇA SORUN ÇIKARIYO . OLMAZSA SATACAM BU PARAYA BU AYARDA YAKITI KONFORU VE SAĞLAMLIĞI OLAN BAŞKA HANGİ ARAÇ ALABİLİRDİM Kİİ. ÇOK ARAŞTIRDIM BİLEMİYORUM. HEMEN SATILIRMI BİLMİYORUM. MASRAF ÇIKARIRSA BATARIZ VALLA
bu nasıl araştırmak anlamadım? almışsınız hala parçaları pahalı mı diye soruyorsunuz? Hayırlı olsun, kazasız belasız... -
Merhabalar,
Aldığınız araçta triger kayışı yok.. Başka markalar gibi 60bin'de 90 bin'de 300-600TL masraf çıkartmaz..
Bakımları 15bin'de bir.. Yani 30bin km'de 3 kere servise girip her birine 350TL ödemiyorsunuz.. Bujileri bile 60bine kadar değişmiyor..
Servisler Temsa'nın güleryüzlü servisi.. hava filtresini bile hemen değiştirmiyorlar, ilk gelişte temizliyorlar..
Aracın şasesi, boyası ve verniği Mercedes Smart ile aynı.. Hollanda'da NedCar tesislerinde üretimi yapılıyor..
Şanzıman sistemi safkan alman Getrag yapımı 6 ileri AMT şanzıman.. Aynı şanzımanı Smart da kullanıyor..
Aracınızın balataları min 50bin normal kullanımda 70bin sürekli uzun yolda kullanılırsa 100bine kadar gidebiliyor.. (benim aracım 70bin'de arka balatalar hiç değişmedi)
Aracınız 1.3 95beygirdir.. Benzin yada LPG tüketiminde 1.2 araçlara yakın değerleri görürsünüz.. Performansta ise 1.4 ve 1.6 atmosferik motorlar içinde en verimli ve cimri motorlardan birisi. Muadileri İstanbul'da 10 litre yakarken siz 7,5 - 8ltre yakarsınız..
Aracınızın parça fiyatları pahalıdır.. Kaza yaparsanız çıkma parça kullanmak zorunda kalırsınız.. Ancak kuş serisi hariç hangi otomobilin parçası ucuz ki? Ben opel corsa 1.2 ile kaza yaptım. Araç 15bin'e alındı, kazada 17binTL masraf çıktı.. Demek istediğim kaskonuzu yaptırın gerisini düşünmeyin..
----------------------
Ayrıca.. 2. el araç alırken motoruna, yürüyenine baktırıp temiz bir araç aldıysanız Colt sizi en az üzecek araçtır.. Zaten diğer arkadaşlar da böyle söylemiş.. Siz hala BÜYÜK HARFLERLE bağıra bağıra yandım bittim diyorsunuz..
Haa.. unutmadan.. temiz bir AMT Colt'un satılma süresi 2 gündür.. Ben 5 ay aradım.. Sahip olduğum araç için 2 kişi kapora bırakmıştı.. ve sadece 16 saat ilanda durdu.. Daha fazla kapora vererek ben aldım.. Bu da biline..
-
Ayrıca Colt 2007 yılı Avrupanın en sorunsuz aracı ünvanına sahiptir...Almanyada Altın Direksiyon Ödülü almış, "Japon Sorunsuzluğu"nun bir ürünüdür...Bu sınıfın en sorunsuz aracını almışsınız, hadi keyfini sürün derim...Yağına suyuna dikkat edin ama :)...bu devirde kaskosuz araca binmek büyük cesaret işi bunu da belirtmek isterim...derrtsiz sürüşler... -
90000 veya 120000 arasında bakım isteyebilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X