Şimdi Ara

Coloud The Pop Kulaklık İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aldığım Coloud The Pop kulaklığın hem incelemesini yapmak hem de deneyimlerimi paylaşmak için konuyu açtım.Öncelikle ben kulaklığın gri rengini aldım
    Kutusu gayet basit ve geniş bir kutu.
    İlk kutuyu açtığımızda karşımıza ilk önce kitapçıklar ve bir adet yapışkanlı Coloud logosu çıkıyor.Bir de kulak kauçukları çıkıyor.
    Ardından diğer kapağı çıkardığımızda ise karşıma kulaklık geliyor.
    Ben kulaklığı alalı neredeyse 3 saat oldu ve kulaklıkla ilgili tek bir şikayetim var.O da kulaklık kulağıma en küçük kauçukta bile oturmadı.Belki de kulak yapımla da ilgili olabilir ama tek eksi yanı bu.Basları gayet iyi.Sesler hafif derinden geliyor.En güzel yanı ise malzeme kalitesi gayet iyi.Kulaklığın kablosu karışmayı engelleyici bir yapıda olmuş.
    Üzerindeki mikrofon ise Htc, Apple ve Blackberry(kitapçıkta yazan) telefonları destekliyor.Ayrıca üzerindeki tuş ile destekli telefonlarda durdurma,oynatma,ileri ve geri sarma,önceki ve sonraki şarkıyı açma işlevlerine sahip.
    Ve bu kulaklık ile kablo karışma derdini unutun.Çünkü özel tasarımı sayesinde ve malzeme kalitesi dışında kablosunu özel olarak tasarlanmış bölümüne sarıyorsunuz ve hem kablo karışmıyor hemde şık bir görünüm sunuyor

TEKNİK ÖZELLİKLERİ
    9mm dinamik sürücü
    100mV@1kHz=90dB SPL hassaslık
    16 ohm direnç
    20 Hz~20kHz frekans aralığı
    16g ağırlık
    Eğer sorularınız varsa yorum yapabilirsiniz.
     Coloud The Pop Kulaklık İncelemesi Coloud The Pop Kulaklık İncelemesi Coloud The Pop Kulaklık İncelemesi Coloud The Pop Kulaklık İncelemesi Coloud The Pop Kulaklık İncelemesi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam metal müzikle nasıldır basları iyi sanırım bir de fiyatı nedir en uygun nereden bulabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam metal müzikle nasıldır basları iyi sanırım bir de fiyatı nedir en uygun nereden bulabiliriz

Ben fazla metal dinlemem ama dinlediğim şarkılardan aldığım sonuç gayet yeterli bir seviyede.Ayrıca ben ürünü Media Markt'tan aldım ve aldığım fiyat 40 Tl'di. D&R'da biraz daha fiyatı düşük.Ama eğer alırsan seni pişman ettireceğini zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

quote:

Hocam metal müzikle nasıldır basları iyi sanırım bir de fiyatı nedir en uygun nereden bulabiliriz

Ben fazla metal dinlemem ama dinlediğim şarkılardan aldığım sonuç gayet yeterli bir seviyede.Ayrıca ben ürünü Media Markt'tan aldım ve aldığım fiyat 40 Tl'di. D&R'da biraz daha fiyatı düşük.Ama eğer alırsan seni pişman ettireceğini zannetmiyorum.

Hocam bakabilirsen ben araştırdım da mikrofonu s4 ü destekliyor mu

• zknbora kullanıcısına yanıt
    Denemedim ama Blackberry ve İphone'da çalışıyordu.Büyük ihtimal S4' de de çalışır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Denemedim ama Blackberry ve İphone'da çalışıyordu.Büyük ihtimal S4' de de çalışır bence

Saolun öğrene bileceğim hiç bir sitede yok

• Peki üzerinden 1 yıl geçmiş memnun musunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zknbora kullanıcısına yanıt
    Doğrusunu söylemek gerekirse ürünü 4 aydır kullanmıyorum ama değiştirmemin sebebi kulaklığı kırmış olmam.Ama fiyatına göre gayet memnun kalmıştım ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.