Şimdi Ara

collect 1 abyess blessing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• faLLen anqel keserek o dedii mor itemden çıkarman gerektiğini söylüyor biraz zor çıkıo ama şans işi 1 de çıkaran war bnm gbi pazardan alan war

faLLenlar abyss in üst katlarında tam yerini bilmiorum ama baya bi anahtar gerekio arkanda healerla kolayca kesebilirsin die dşünüorm ama karakterden karaktere fark war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomulusRutherford -- 8 Mart 2008; 8:49:16 >
  • fallen angel ne yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paysage -- 8 Mart 2008; 8:48:01 >
  • delos'a gideceksin. abyss'e gireceksin devamlı alt kata inceksin yanılmıyorsam 9. katta fallen angellar var onlardan kesiceksin booool boool içinden senin abyss blessing düşcek

yanında priest olmadan hiç boşuna gitme 70 level warriorumla solo yapamıyorum. Biz 2 kişi (kardeşim ve ben) para kasmak için gidip kesiyoruz. Ben 70 level warrior o ardreamci int priest. Bana undy falan veriyor başta ben slotun dışına bi tane çekiyorum o malice atıyor ve beni healliyor. Wolf basıcak birisi olmadığı için attack sc basıyoruz

Bu şekilde 30-40 dakkada bir bi tane düşürüyoruz. Senin levelini ve itemlerini bilemiyorum ama çoğu zaman mümkünse bi tanıdığa yaptırmak mümkün değilse de satın almak en iyisidir zamanında ben de satın almıştım

• anladım teşekkürler yine parayla alacaz desenize :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.