arkadaşlar oyunu çalıştırdığımda bu hatayı veriyor
ekran kartı bana güven
ekrtan kartından değil
Bu oyunu 3 senedir hergün online oynuyorum, bu oyunsuz yaşayamam diyebilirim. Nick :Mus37TURK en iyi oynayan 3 kişiden biriyim, beklerim. Hatta vista kurdum Cmr2005 çalışmayınca vistayı kaldırıp tekrar xp'ye döndüm o derece yani...
quote:
Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi
Bu oyunu 3 senedir hergün online oynuyorum, bu oyunsuz yaşayamam diyebilirim. Nick :Mus37TURK en iyi oynayan 3 kişiden biriyim, beklerim. Hatta vista kurdum Cmr2005 çalışmayınca vistayı kaldırıp tekrar xp'ye döndüm o derece yani...
zuhahahah :))
@Gunwane
açıkta bişeymi gördüm arkadaşım...
quote:
arkadaşlar çözüm üreten olmamış benim sorunum hala devam ediyor
quote:
Orjinalden alıntı: nirvana16
hataya gelirsek 1-OYUNDAN OLABİLİR
2-VİRÜS OLABİLİR
3-EKRAN KARTIN DESTEKLEMİYO OLABİLİR
4-EKRAN KARTININ DRİVER I BOZUK OLABİLİR
bu şıklardan biridir büyük ihtimalle
quote:
Orjinalden alıntı: flywer
quote:
Orjinalden alıntı: nirvana16
hataya gelirsek 1-OYUNDAN OLABİLİR
2-VİRÜS OLABİLİR
3-EKRAN KARTIN DESTEKLEMİYO OLABİLİR
4-EKRAN KARTININ DRİVER I BOZUK OLABİLİR
bu şıklardan biridir büyük ihtimalle
Sana orda bir sekme vermiş ve demişki;,Visual studio, Araçlar / Seçenekler / düzeltme / Just-in-Time 'tan etkinleştirilebilir. Oyun klasörü içinde böyle bir sekme var ise bak. Gir ve just-in-time diye bir şeyi enabled yapman gerekiyormuş. Hata böyle birşeyden bahsediyor. Son olarakta.
Daha fazla bilgi için diyor. 'Just-in-time düzeltmesi için belgeleme dizinini kontrol edin.
quote:
Orjinalden alıntı: kumanda
Sana orda bir sekme vermiş ve demişki;,Visual studio, Araçlar / Seçenekler / düzeltme / Just-in-Time 'tan etkinleştirilebilir. Oyun klasörü içinde böyle bir sekme var ise bak. Gir ve just-in-time diye bir şeyi enabled yapman gerekiyormuş. Hata böyle birşeyden bahsediyor. Son olarakta.
Daha fazla bilgi için diyor. 'Just-in-time düzeltmesi için belgeleme dizinini kontrol edin.
aynen öle ama sen galiba hatayı hiç detaylı incelemedin ya da ing. biraz ddüşük
mustafa bu oyunu nasıl online oynanabilirim oyun cd leri hala duruyor toca 3 ü görünce silmiştim bi anlatırsan sevaba girersin hemde kapışırız
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 37yigit37
quote:
Orjinalden alıntı: kumanda
aynen öle ama sen galiba hatayı hiç detaylı incelemedin ya da ing. biraz ddüşük
Hata benim bilgisayarımda değil ki. İng. düşüktür. Bizde anlamıyoruz işte.
quote:
Orjinalden alıntı: timucin47
mustafa bu oyunu nasıl online oynanabilirim oyun cd leri hala duruyor toca 3 ü görünce silmiştim bi anlatırsan sevaba girersin hemde kapışırız
oyunu kur, online'a gir, keyi yaz, search edersen zaten görürsün. Kapışırız demişsinde 3 senedir hergün en az 3 saat oynayan biriylemi, bilemiyorum artık...
benimde çok sevdiğim bi oyundur hatta ünide düşük puan almama sebep olmuştur CMR2 :( ama bağımlılık gibi 2005 çok güzel..... online hiç denemedim ama..... sistemimi kurunca denerim......vista bu oyunu çalıştırmıyorsa XP ile tabiki devam :))
sorunun sebebi ise ekran kartı driverıdır..... yine olmazsa oyunu bi daha kur yine olmazsa bas formatı :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme