Şimdi Ara

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
1
Favori
126.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimlerdeki gibi pc içinde çıkıcaksa hemen dx10 kart ve quad core bi cpu alırım + 1gb ram
  • ya arkadaşlar nedir sizi bu kadar uprage yapmaya iten şey benim hiç işim olmaz uprage ilen zaten 2 sene önce almıştım pc yi en ufak bir uprage yapma gereği duymadım çünkü bizi kazıklıyorlar 600 dolar bir ekran kartına para vereceğime gider alırım ps3 daha iyi hem bu oyunun pc de iyi olacağını hiç sanmıyorum alın kendinize ps3 sonrasını hiç düşünmeyin acaba benim işlemci kaldırır mı acaba benim ram yeterli mi acaba benim ekran kartı bu oyunu kaldırır mı gibi soruları kendinize sormazsınız ps3 colin inin tozunu attırır
  • Boşwersene PS3 kadar masraflı alet görmedim ben! O konsolun gercek gücünü görmek istiyorsan harcayacağın para 15 Milyar. Kaç kişide HD TV var fiyatları 11 milyar dan başlıyor PS3 desen 1.5 milyar, oyunları 140-150 YTL. Şaka gibi ya. O kadar para vereceğime gider PC'mi upgrade yaparım daha iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Boşwersene PS3 kadar masraflı alet görmedim ben! O konsolun gercek gücünü görmek istiyorsan harcayacağın para 15 Milyar. Kaç kişide HD TV var fiyatları 11 milyar dan başlıyor PS3 desen 1.5 milyar, oyunları 140-150 YTL. Şaka gibi ya. O kadar para vereceğime gider PC'mi upgrade yaparım daha iyi...

o konuda sonuna kadar katılıyorum
  • quote:

Boşwersene PS3 kadar masraflı alet görmedim ben! O konsolun gercek gücünü görmek istiyorsan harcayacağın para 15 Milyar. Kaç kişide HD TV var fiyatları 11 milyar dan başlıyor PS3 desen 1.5 milyar, oyunları 140-150 YTL. Şaka gibi ya. O kadar para vereceğime gider PC'mi upgrade yaparım daha iyi...

sen iyice atmışsın kim vermiş 15 milyar tv ye... ben aldım 1500 ytl ye lcd 720 p lik tv daha ne yapcam 15 miyyarlık tv yi... sen şimdi burda hemen üste çıkmak için bu tür karalayıcı sözler söylemişsin kabul et işte en kral pc in bile ps3 ün yanına yaklaşamıyor daha ps2 yi yeni geçmiş bir sitemlen nasıl kıyaslarsın ps3 ü.... bunu halan da bi türlü kabullenmiş değilsiniz neden çünkü elinde pc var gidipte ps3 ü sevecek değilsin ya bende ikiside var pc-ps3 ve bi de ps2im de var ben şu ana kadar pc ime oyun kurupda oynamış adam değilim hiç bir zamanda oynamıyacağım ben o kadar da zengin değilim her 6 ayda bir pc imi uprage yapacak kadar he bu arada oyun fiyatı konusunda da sallamışsın gir bakalım şuraya ne kadarmış oyunlarhttp://www.morfare.com/asp/listgroup.asp?group=C-PS3%20Aks%20Oyun

ilk önce araştır halaçan -et ondan sonra eleştirini yap yargısız infaz yapma hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 26 Mart 2007; 13:23:01 >

• Hey allahım ya, ha 125 YTL vermişsin ha 130 YTL ne fark eder bana PC'de oyun oynamak 5 YTL'ye mal oluyor sana ise 125 aradaki fark bu. Sana PS3'ün ile mutluluklar ben pc'de oyun oynayarak zevk alıyorum. Zevkler ve renker tartışılmıyor gördüğün gibi. Şuan grafik olarak PS3 müthiş olabilir ama sadece kısa bir süre için Crysis çıkınca görüşürüz.
  • quote:

Hey allahım ya, ha 125 YTL vermişsin ha 130 YTL ne fark eder bana PC'de oyun oynamak 5 YTL'ye mal oluyor sana ise 125 aradaki fark bu. Sana PS3'ün ile mutluluklar ben pc'de oyun oynayarak zevk alıyorum. Zevkler ve renker tartışılmıyor gördüğün gibi. Şuan grafik olarak PS3 müthiş olabilir ama sadece kısa bir süre için Crysis çıkınca görüşürüz.

ama ben mesala ps2 oyunlarına para vermem bedavaya alırım ps3 hep böyle orjinal olmayacak zamanı gelince onuda bedavaya alırım o zaman ne olcak peki crysis demişsin
    kill zone 2 yi görünce ağzınız eçık kaldığı zaman görüşceğiz malum daha ps2 yi (örneğin god of war 2 zannedirsinki nextgen konsol süper grafik o donanıma rağmen) yeni geçtiniz sen pc ye uprage yapmaya devam bende ps3 e oyun almaya devam.................

• quote:

Orjinalden alıntı: sony555

quote:

Hey allahım ya, ha 125 YTL vermişsin ha 130 YTL ne fark eder bana PC'de oyun oynamak 5 YTL'ye mal oluyor sana ise 125 aradaki fark bu. Sana PS3'ün ile mutluluklar ben pc'de oyun oynayarak zevk alıyorum. Zevkler ve renker tartışılmıyor gördüğün gibi. Şuan grafik olarak PS3 müthiş olabilir ama sadece kısa bir süre için Crysis çıkınca görüşürüz.

ama ben mesala ps2 oyunlarına para vermem bedavaya alırım ps3 hep böyle orjinal olmayacak zamanı gelince onuda bedavaya alırım o zaman ne olcak peki crysis demişsin
    kill zone 2 yi görünce ağzınız eçık kaldığı zaman görüşceğiz malum daha ps2 yi (örneğin god of war 2 zannedirsinki nextgen konsol süper grafik o donanıma rağmen) yeni geçtiniz sen pc ye uprage yapmaya devam bende ps3 e oyun almaya devam.................

PS3 oyunlarının o dediğin şekilde çıkması için PS2 ler gibi çip yetmeyecek bildiğine eminim.O çipe acı acı para verip üstüne bir de garantisi gidecek.HDTV şu bu of of masrafa bak senÜstelik PC de şu anda aldığın 320MB 8800GTS(kendi kartımdır) o ps3 e grafik olarak 10 takacak DX10 ile trs çevirip düz yollayacak ve sen verdiğin milyarlarla kalacaksın

Ayrıca Pinky_Demon arkadaş bu forumda hatırı sayılır bir arkadaştır onunla alakalı yaptığın asi-aykırı ters yorumlarını şiddetle kınıyorum bize böylesine yardımcı olan birine karşı yaptığın üste çıkmak istiyorsun gibi ithamların kabul edilir cinsten değil.

Üslubunu düzgün tutmanı öneririm.

İyi günler.

• ben oyunu almayı bile düşünmüyorum.felç geçirmesini istemem pcmin
  • bu arada oyun neden +12 acaba?bu grafikleri genç yüreklerin görmesi krize yol açabilir diye mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

bu arada oyun neden +12 acaba?bu grafikleri genç yüreklerin görmesi krize yol açabilir diye mi

arabanın ıcınde bıseyler yapıolar heralde
  • bi meslek sahibi olduğumda çok pis sistemler takıcam pcme çoook
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: sony555

quote:

PS3 oyunlarının o dediğin şekilde çıkması için PS2 ler gibi çip yetmeyecek bildiğine eminim.O çipe acı acı para verip üstüne bir de garantisi gidecek.HDTV şu bu of of masrafa bak senÜstelik PC de şu anda aldığın 320MB 8800GTS(kendi kartımdır) o ps3 e grafik olarak 10 takacak DX10 ile trs çevirip düz yollayacak ve sen verdiğin milyarlarla kalacaksın

Ayrıca Pinky_Demon arkadaş bu forumda hatırı sayılır bir arkadaştır onunla alakalı yaptığın asi-aykırı ters yorumlarını şiddetle kınıyorum bize böylesine yardımcı olan birine karşı yaptığın üste çıkmak istiyorsun gibi ithamların kabul edilir cinsten değil.

Üslubunu düzgün tutmanı öneririm.

İyi günler.

niye? bu arkadışımızın dokunalmazlığımı var eleştiri yapma hakkımız yok mu yani hem yalan mı yani hdtv 15 miyar falan ne alıyon 200 ekran tv mi alıyon bırakın şu saçmalıkları dx 10 ve 8800 gtx len geçecekmiş
    ben bu söze ancak böyle gülerim 4 mb gpu ,295 mhz cpu,32 mb ram lik bir ps2 nin oynattığı oyunlara bi bak bakalım (gt4,black,)god of war 2 zaten bu oyunda aletin limitini sona dayamışlar bu oyunlara ve bu oyunları oynatan donanıma bak böyle bir donanıma sahip pc asla bu grafik kalitesini veremez neden?cevabı açık bu cihaz oyun için üretilmiş işlemci yapısı falan oyun için tasarlanmış işte şu gördüğün aleti daha yeni geçmişken ps3 le nasıl kıyaslarsın cell+rsx gücü 8800 gtx in yapamıyacaklarını yapar sadece rsx değil zaten ikisi birbirinden kopamaz et ve tırnak gibi... hem burda 10 kat güçlü falan derken hiç bir bilimsel dayanak sunmadan atmışsın bol keseden öyle bende sallarım yok şu şundan on kat güçlü falan kabul et işte ps3 daha iyi

• İlk video yayınlandı mutlaka izleyin bu oyun muhteşem olacak.

http://ps3.ign.com/articles/776/776136p1.html
  • detşettül-ayva bu çıkanakadar tdu yu bitiririm inşlanlah
  • +12 olayı harbi saçma bi geyik
  • Süper video ya tam istediğim gibi bir rally olucak
  • şu ana kadarki ss ler ps3 içinmi yoksa pc içinmi arkadaşlar..pc ise grafik konusunda crysis çıkmadan tahtından inecek galiba.bu arada videoda iyimiş beaaaaaa.dibim düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynbl -- 28 Mart 2007; 16:48:31 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.