Colin McRae serisinin grafikleri her zaman harikadır zaten, bunlar oyun içi görüntü olmayabilir ama bunlardan da aşağı kalacaklarını sanmıyorum. 2005'i oynarken grafiklere hayran kalmıştım.
Colin çok kalite bir oyundur ama bunu oynamak için sağlam bir ekran kartı lazım sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
Colin McRae serisinin grafikleri her zaman harikadır zaten, bunlar oyun içi görüntü olmayabilir ama bunlardan da aşağı kalacaklarını sanmıyorum. 2005'i oynarken grafiklere hayran kalmıştım.
ben richeard burns rally almıştım ve oynamıştım ama fazla araba seçeneği yoktu ama grafik fena sayılmazdı en azından oynanırdı bide çok zordu
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
ben richeard burns rally almıştım ve oynamıştım ama fazla araba seçeneği yoktu ama grafik fena sayılmazdı en azından oynanırdı bide çok zordu
alınıcak bı oyunmu tawsıye edermısın yanı ??? zaten colin mcrae yi oynayamıcaz gıbı cogumuz ekran kartı alıcaz yada
güzel oyun grafikler harika ama oyniyacagimi zannetmiyorum
Ekran kartından önce pc de oyunu böyle grafiklerle oynamak için 3-4 çekirdekli işlemci ister
quote:
Orjinalden alıntı: POLATAGA
Ekran kartından önce pc de oyunu böyle grafiklerle oynamak için 3-4 çekirdekli işlemci ister
Çift çekirdek yeterli uçmayalım!
Vay be sonunda çıkacak haberi geldi ya sevinçten havalara uçarım artık
quote:
son resme bak beeeeeee yuhhh
ne bu beeee
hangi ekran kartı oynayacakmış bunu yapıyolar ama
ben mx440 la oynicam
quote:
Orjinalden alıntı: onguryıl
quote:
son resme bak beeeeeee yuhhh
ne bu beeee
hangi ekran kartı oynayacakmış bunu yapıyolar ama
ben mx440 la oynicam
Oynarsın
hacı sanki collin mcrally 2007 ye benziyor..
eğer oyunun grafikleri bu ss'lerin aynısıysa mükemmel bişiye benziyor yaw...!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: free_dj
valla hacı
oyunun ismi colin mcrae:dirt
2007 olmamaması lazım
o neydi öle yaw şokkkkkkkkk oldum ben colin abiden bunlkarı beklemzdim
quote:
Orjinalden alıntı: free_dj
Bu o işte ismi değişti
bu oyun için eminim ekran kartı alanlar bile olur ne bu grafik bæ taşlar bile 3D
2005 teki gibi kontroller kötü olmaz umarım ama genede oynanmalı mutlaka
En sonunda zemin konusu halletmeye başladılar artık cisimlerin bir dayanak noktası olacak bunlar ss mi pinky genelde cavcaklı bir video yaparlar ki arada oyunda bulasın bu grafikleri