Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZPSo

    Bu videoda son kismin orjinali var Ken Block reklamini yapiyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

    gridden bu yana arpa boyu ilerleyebildiler.. gerçi eskiden toca racing serileri ile kimsenin sallamadığı sektörden 1.lige yükselselerde.. oyun çok yaban.. çeşit 0'a yakın.. bu adamlar neden modifikasyon diye birşeyden haberdar değil.. bu konudaki şikayetlerimi reha muhtara iletmeme rağmen halen bir değişiklik vücuda gelmiş değil.. insan 1 kaç çeşit jant falan koyar.. bari simülasyonu beceremiyorsunuz.. arcade'in hakkını verin..


    Hiç Dirt 2'de kokpit kamerasından trailblazer veya ralli oynadın mı bilmem, ama sürüş hissi ve adrenalin pompalama konusunda bence mükemmel bir oyundu. Arcade olarak tabii. Belki Dirt 2'nin tamamı ralli olsa hava şartları ve pist azlığı yüzünden sıkıcı ve tekdüze olabilirdi ama bu yeni oyunda kesinlikle daha çok ralli koymalılar. Herkes ralli istiyor kime neye dayanarak şov oyunu yapıyorlar ki?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: *GloaToVeR*

    Block 4 olur diğer oyun mcrae unutuldu


    Bu videodan da anlıyorum ki bu oyunun Cmr ile bir alakası kalmadı. Bari ismini kullanmasalar KenBlock serisi yapsınlar da bişeye benzesin bizde ne oynadığımızı bilelim.
  • çeşitlilik yapacağız geneli memnun edeceğiz diye bildiğin casual ergen oyununa döndü cmr serisi.. derhal saf rally yapmaları lazım yoksa bu da diğer dirt oyunları gibi 5 para etmez olacak..
  • Bazı arkadaşlar cmr serilerinde modifiye neden yok demiş. acaba bu arakadaşlar rallinin ne oldugunu bılıyormu?? gelmiş geçmiş tüm ralli versiyonları mevcut. ralli tarihini bilen takip eden insanlar için muhtesem bir oyundur. kontrol zorlugu ilede similasyona yakındır. herkesin harcı değildir....
  • Video hd olsaysı keşke. Youtube'daki pek sarmadı.
  • 2.sını oynamadım ama 3. ins oynarım




  • çok güzele benziyor dirt 2 de süperdi
  • gelsin gelsin 1bitti 2bitti bitecek tam zamanlama olurda gridin devamı ne oldu acaba ses seda yok
  • işallah iyi yaparlar cünkü dirt 2 deki sıkıcılık kalkar işallah . 2 etap var zaten tersten düzden ülke bitiyor .
  • Yeni araba modelleri ve hava koşulları getirmişler DiRT2'ye göre di mi? Ford-audi fln yoktu. Ford, DiRT2'de bir tane vardı o da klasik modeldi. İyi olmuş bence 3.'sü...
  • trailer i harika yapmışlar. ayrıca karın olması mükemmel olmuş bunu bekliyordum.
  • bu arada jantlarda iyiymiş
  • dirt 2 bana göre tamamen hayal kırıklığıydı. ralliden uzakta bir oyundu sadece. cunku gercek rallıyı bılenler tarıhını bılenlerı tatmın etmedıgın e emınım. en başta gercek wrc takvımındekı pıstler olmalıydı. ustune bugune kadarkı onemlı tum rallı otomobıllerı ama yoktu... dirt 3 nıhayet tam beklentilerimi karsılamasada... ralli dunyanın gelmıs gecmıs en buyuk efsane otomobıllerınden bırı olan Audi S1 Quattro yu gorebılcez.
    DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]
  • Şuana kadar çok araba yarışı oynadım. Bence sürüş hissi açısından en iyi iki oyun Cm2 ile NFS Shift. Başka hiç bir oyundan gerçek sürüş hissi alamadım. Cm2 klavye ile oynadım. NFS shift çıkana kadar benzer dinamikleri hiç bir oyunda görmedim. Sonrasında ise NFs Shift'i direksiyonla oynadım ve gerçekten çok süper sürüş hissi aldım. Grafikler elbette iyi olmalı fakat araba yarışını iyi yapan bence sürüş hissi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1986

    Şuana kadar çok araba yarışı oynadım. Bence sürüş hissi açısından en iyi iki oyun Cm2 ile NFS Shift. Başka hiç bir oyundan gerçek sürüş hissi alamadım. Cm2 klavye ile oynadım. NFS shift çıkana kadar benzer dinamikleri hiç bir oyunda görmedim. Sonrasında ise NFs Shift'i direksiyonla oynadım ve gerçekten çok süper sürüş hissi aldım. Grafikler elbette iyi olmalı fakat araba yarışını iyi yapan bence sürüş hissi.


    Sarıyerli grafik önemli değil sürüş hissi önemli diyorsan mutlaka rFactor ve GTR 2 yi denemeni arzu ederim. Biraz zor ve bıktırıcı olabiliyor fakat gerçeğiyle nerdeyse bire bir. Gerçi böyle müdahele etmek istemem fakat forumda aynı muhitten bir arkadaş görünce yazim dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 16 Ağustos 2010; 1:08:19 >




  • Yeni Resimler geldi...

    DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

    DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

    DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]


    Son resim, oyundan mı gerçek mi anlayamadım

    EDİT: İmageshack'a attım bu sefer. Şimdi düzeldi mi ? Bende gözüküyordu.

    @ExECaLiBuR

    Al sana 720 HD
    http://www.youtube.com/watch?v=1YvNfbNCYrQ&feature=fvst



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Eylül 2010; 0:39:12 >




  • Oldukça güzelmiş.

    @*Furious* resimler forbidden olarak çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.