Şimdi Ara

Colin Mc Rally Dirt Açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar colin mc rally dirt indirdim binbir zorluklarla sabırla indirdigim oyunu kurmayı başardım ancak oyunu açamadım şöle bi hata veriyo oyunu açmaya çalıştıgımda d3dx9_33.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.
    acaba bu crack mi istiyor crack se bunu nerden bulabilirim yardım lütfen şimdiden emeginize saglık

• crack istemek yasak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyanus_2005

arkadaşlar colin mc rally dirt indirdim binbir zorluklarla sabırla indirdigim oyunu kurmayı başardım ancak oyunu açamadım şöle bi hata veriyo oyunu açmaya çalıştıgımda d3dx9_33.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.
    acaba bu crack mi istiyor crack se bunu nerden bulabilirim yardım lütfen şimdiden emeginize saglık

Bak dostum en son DirectX 9 sürümünü indir internetten ve kur bilgisayarina yine olmassa d3dx9_33.dll bu dosyayi googleden arat ve ilk siradaki linke tikla ve indir.Oyunun dosyasinin içine at olmassa system 32 ye at.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyanus_2005

arkadaşlar colin mc rally dirt indirdim binbir zorluklarla sabırla indirdigim oyunu kurmayı başardım ancak oyunu açamadım şöle bi hata veriyo oyunu açmaya çalıştıgımda d3dx9_33.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.

Hiç crack ile uğraşma. aynı dll dosyasının adını google'da ara ve dosyayı sana hata mesajında belirtilen klasör içine yapıştır.
  • evet öyle yap most wanted ta da çıkardı bu sorun dx yüklü olmayan pc lerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground 2 arabalar
    19 yıl önce açıldı
    NFS Heat açılmıyor
    5 yıl önce açıldı
    NFS Most Wanted Para???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.