Şimdi Ara

Colgate Diş Macunu Çürüklere Karşı Koruma 100 Ml 3.80 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• cam macunundan farksız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasanın en dandik diş macunu olabilir. Tavsiye etmiyorum 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu an "Herbal" olanını kullanıyorum, A101'de 7 TL'ye düştüğünde almıştım. Şu an online'da 7 TL olarak görünüyor ama mağazada geçerli değil. İçinde 6 çeşit bitki ekstratı/bitki özyağı var. Florürlü olduğundan florürsüz kullananlar için uygun değil. Muadil içerikte ve florürsüz olarak, Agarta adlı yerli firmanın ürünlerini tavsiye ederim. İçinde 9 çeşit bitki ekstratı/bitki özyağı var.
  • Avanta A kullanıcısına yanıt
    hindistanda 5 lira fln o bizim ülkede herşey pahalı örnek link https://sgmart.co.in/product/colgate-herbal/ 52 rupu diyor 5 lira ediyor
  • Pahallı olan iyi olacak diye bir şey yok. Ben diş macunu işinde çalıştım, çoğunun içi kimyasal dolu öyle doğal falan değil. Genelde ucuz olanlar da daha az kimyasal oluyor büyük markaların.
  • kimyasalı az olunca da 3-5 tl sabun köpüğü gibi oluyordu şimdi fiyatları bilmende diğerleri 5o tlye kadar çıkmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Azazel Geri Dönüyor kullanıcısına yanıt
    Kimyasallara gümrük ek vergileri gelince öyle oldu maalesef..Çokomelli sağolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macuna o kadar önem atfetmeyin...Önemli olan dişleri usülüne uygun olarak fırçalamak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.