Şimdi Ara

Colasoft MAC Scanner Pro 2.3 (Ömür Boyu Lisans)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://tr.giveawayoftheday.com/colasoft-mac-scanner-2-3-0/

hemen indir deyip eposta kısmına tıkladıktan sonra epostanızı girebilirsiniz alternatif olarak facebook hesabınız ile de alabilirisiniz.

Nedir?
    Colasoft MAC Scanner yerel ağlarda kullanıcının daha hızlı IP ve MAC adresi taraması yapmasına olanak tanımaktadır. Uygulama otomatik olarak IP adreslerine uygun müsait çoklu NIC subnetleri bulmasını sağlar.

Alternatif açıklama:

Ağınızda bulunan bilgisayarların IP ve MAC adres bilgilerini tespit etmek ve raporlamak için bu ağ yönetimi uygulamasını kullanabilirsiniz.

Colasoft MAC Scanner programı adından da anlayabileceğiniz gibi ağ cihazlarının IP ve MAC adres bilgilerini tespit edebilen ücretsiz bir program. MAC adresleri, her bir ağ cihazının sahip olduğu kimlik bilgileridir ve IP değişse bile MAC'lerin değişmez bilgileri sayesinde pek çok konuda cihaz tespiti gerçekleştirilebilmektedir. İşte ağınızda bulunan cihazları takip edebilmeniz için yardımcı olabilecek olan bu araç sayesinde her bir cihazın MAC adresini kolayca görebilirsiniz.

Oldukça kolay kullanılır bir yapıya ve arayüze sahip olan program, aynı zamanda taramalar sonucunda elde edilen raporları txt ya da csv formatlarında kaydedebiliyor ve hafızaya alabiliyor. Yerel subnet girişini yani taranmasını istediğiniz IP aralığını belirledikten sonra tek yapmanız gereken tarama işlemini gerçekleştirmek ve sonuçların tamamlanmasını beklemek. Colasoft MAC Scanner bu konuda oldukça hızlı davranıyor ve tarama işlemleri sırasında bilgisayarınızda herhangi bir kasılma da gerçekleşmiyor.

Ayarlar menüsü yer almasına rağmen burada da pek seçenek yer almıyor ve sadece taranacak tehditlerin adedini belirtebiliyorsunuz. Ağ yöneticilerinin güvenlik sağlarken kullanabileceklerine inandığım uygulamanın tamamen ücretsiz olması da onu cazibeli hale getirenler arasında. Açıklamanın kaynağı

Hangi fiyattan indi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaxKitten -- 30 Haziran 2018; 20:50:45 >

• Valla ne işe yaradığını anlamadım. Ne işe yarar beyamca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 195$'a hangi enayi alır ki bu programı

Program satmayınca hayrına verelim bari demişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    yanlış anlamadıysam şirket sahibi gibi çok fazla bilgisayarı tek yerden kontrol eden kişilerin işine yarayan program. mac adreslerini listeliyor(?). Ben ne olur ne olmaz diye işime yaramayacağını bilsem dahi elimde bulunduruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahminimce cisco ile ilgilenenlerin işine yarar.CCNA veya CCNP sertifikası sahibi olanların kullanabileceği bir program.
    Tahminimce ağ altyapıları ve ağ güvenliği konusunda bu programın verilerinden yararlanılabilir
  • Otomasyoncularin isine yarar ip scanner benzeri birsey kullaniyordum. Sahada ip adresini bilmedigini cihazlari bulur

• indirdim teşekkür ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu programın paralı olmasına anlam veremedim. Piyasada çok sayıda bu tarz bedava program varken 195$ vermek biraz saçma. Ağdaki bilgisayarların internetini sınırlasa veya kesse, download upload verilerini kontrol etse belki parasını hak ederdi ama bunlarıda yapan bedava programlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.